Att gå i nian är som att jobba utan lön, helt onödigt. Endast denna vecka har jag ca 4 prov på en 5 dagar lång vecka?? Så fyra dagar prov, sen hem och plugga?? No thank you, när ska man vila? När ska man hinna andas?
jag kan bara anta att gymnasiet kommer bli värre, men ändå längtar jag. Vill bort från helvetes skola jag just nu går på.


Men en lite uppdaterad på life är nog att jag, mamma & mamma's pojkvän - Stefan - antagligen ska åka utomlands i sommar!! Ca 2 veckor blir det nog, destinationen kommer bli Grekland eller Spanien tror vi men jag vill helst till Italien but I'm not the one the call the shots on this one.

Jag funderar också lite på att nästa sommar, 2017, åka på en språkresa till London. ( London är probably min favorit stad i hela världen där av stället att åka till på språkresa ) Jag har ganska länge velat åka på en språkresa men aldrig trot det skulle gå pga hur dyrt det verkligen är, men mamma sa att hon skulle kolla på det så om jag har tur så blir det bye bye Sweden 🔜 London i tre veckor nästa sommar!! *hoppas hoppas*

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments