Hello,

Yes, några gamla favoriter som jag snubblat på de senaste veckorna är - för mig at least - några klassiker. Några tunes who's been through my up's and down's! Om ni inte lyssnat på dessa album/rekommenderar jag det starkt!

Enjoy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello,

Igår fick jag mitt efterlängtade påsklov, jag har haft så svårt med mina studier de senaste veckorna. Varför vet jag inte men det har bara varit svårt? Förhoppningsvis blir allt det lite lättare nu efter lovet! After that är det bara ca 2 månader kvar tills jag slutar nian & grundskolan för den delen!

Under lovet har jag faktiskt lite planerat for a change,
Igår - fredag - igår dansade jag från 8pm - 12 am, På måndags ska jag antagligen på just move it finalen, på tisdag ska jag på dancehall workshop, och på onsdag ska jag kanske, möjligtvis, på TFDA's showcase, samt att min vän Michaela från Arvika kommer och är hos mig onsdag-fredag!

Likes

Comments

Helloo,

Iförrgår var det måndag och det sög ju, varför känns det alltid som att helgen går lika snabbt som man knäpper på fingrarna??

Anyway, i lördags så var jag på stadsbiblioteket här i Göteborg och lånade två böcker, jag lånade Harry Potter och de vises sten samt den första mortal instruments boken, kommer ej ihåg exakt vad den heter men om ni läst den så vet ni vilken jag menar!!

Så iförrgår - måndags - så forsatte jag läsa Harry Potter boken, detta är nog andra gången ja läser bok serien!!

Likes

Comments

Att gå i nian är som att jobba utan lön, helt onödigt. Endast denna vecka har jag ca 4 prov på en 5 dagar lång vecka?? Så fyra dagar prov, sen hem och plugga?? No thank you, när ska man vila? När ska man hinna andas?
jag kan bara anta att gymnasiet kommer bli värre, men ändå längtar jag. Vill bort från helvetes skola jag just nu går på.


Men en lite uppdaterad på life är nog att jag, mamma & mamma's pojkvän - Stefan - antagligen ska åka utomlands i sommar!! Ca 2 veckor blir det nog, destinationen kommer bli Grekland eller Spanien tror vi men jag vill helst till Italien but I'm not the one the call the shots on this one.

Jag funderar också lite på att nästa sommar, 2017, åka på en språkresa till London. ( London är probably min favorit stad i hela världen där av stället att åka till på språkresa ) Jag har ganska länge velat åka på en språkresa men aldrig trot det skulle gå pga hur dyrt det verkligen är, men mamma sa att hon skulle kolla på det så om jag har tur så blir det bye bye Sweden 🔜 London i tre veckor nästa sommar!! *hoppas hoppas*

Likes

Comments

Hello,

It's Tuesday och jag har precis kommit tillbaka från mitt sportlov. And I'm already tired of that school building and those people.

Ni vet känslan när allt bara är rätt åt helvete?? Allt man vill är att typ skjuta någon, eller allt & alla.
Yup, that's the one.

Jag har på en dag, eller aa på några timmar listat ut att min hjärna är helt ur funktion atm. Jag har noll koll på datum eller veckor, ingen ordning på siffror eller platser. Denna dag är seg och jobbig och igår var jag sängliggandes och hostande.

Dansa har jag inte gjort sen i fredags and that's killing me. Dans är nåt jag behöver, det får mig känns mig fri. Jag kan uttrycka mina känslor på ett helt annat sätt.

Det kanske låter cheesy, but it's the truth. Jag skulle ha dansat igår och idag men som sagt är jag lite sjuk och saken blir inte direkt bättre av att ta ut mig, så ingen dans för mig förens imorgon. At least I hope I can dance tomorrow!!

Anyways, that's what's going

Likes

Comments

Helloo, I'm back, back again;)

Jag har vart lite off yes men har inte haft nåt att skriva om så jag sket i det. Jag sitter just nu i bilen med mamma & två av mina bästa vänner påväg till Örebro!! Vi bestämde oss igår (?) att åka till just Örebro för deras äventyrsbad!! Jag behövde gå upp 06:30 vilket definitivt var en omställare då jag somnat vid typ 2 dem senaste dagarna. Så sova gick segt, tror jag fick 5 kanske 6 timmars sömn inatt!! Men jag ska inte klaga, kunde vart värre 😆😆

Jag har vart på örebors äventyrsbad en gång tidigare men jag var typ 10 och jag minns ingenting, Dom har tydligen renoverat sen jag var där såååå. Det ska bli skönt att komma bort från Göteborg ett tag också!!! 

Likes

Comments

Hello,

Jag har just nu mitt efterlängtade sportlov och jag har legat i min säng och inte gjort nåt sen i fredags, det är tisdag. Så jag kände att det var dags att komma ut lite så jag och mamma åkte och lämnade tillbaka lite kläder och nu är vi påväg till Uddevalla helt spontant??? Jag behövde kommer bort från Göteborg ett tag kände jag så det blir Uddevalla för dagen!

Likes

Comments

Hello,

I`m Mace och idag är det allahjärtansdag. Personligen så sitter jag ensam, i vardagsrummet & kollar på the flash. The flash är en tv-serie med skådespelaren Grant Gustin som huvukaraktären "the flash/barry allen". Han spelar också "Sebastian" i glee från the warblers ( detta kanske hjälpte er lite mer ). jag rekommenderar starkt att kolla på denna serie.

Jag tror det är nån slags spinnoff från the arrow, så om ni gillar the arrow tror jag the flash kommmer passa er.

Hoppas ni alla frå en underbar eftermidag med dom ni älskar mest.

Likes

Comments