Igår öppnade Granberget! Och självklart var ett gäng Tømmervold där! Daniel, Wilda, Willemo och Wallmo åkte upp igår och idag var Daniel upp med Willemo, Wendela och Wallmo.

Jag fick hålla mig hemma med Wendela igår för hon ville inte åka igår och Wilda idag pga sjukdom.

Och på tisdag drar slalomträningarna igång!

Nu är årets säsong här!

#leksandsslalomklubb

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I torsdags förra veckan åkte jag, Daniel och tre barn till Idre Fjäll med Leksands slalomklubb. Wallmo var hemma med moster Sara och oj vad hon blev bortskämd!

Vi kom upp sent på torsdag kväll och barnen somnade inte förrän 23...

På fredagen hade vi samling kl 9 för liftkortsutdelning och sen skulle vi åka. Det gick inte riktigt som det var tänkt. Efter halva backen hade Wendela blivit rädd så jag och hon hade åkt färdigt för dagen.

Vi spelade lite memory och kollade lite youtube fram till lunch. Vid lunch hade även Willemo åkt klart.

På kvällen hade vi bad tillsammans och därefter middag och god natt.

På lördagen var det slalom men även där, ett halvt åk och sen hade Wendela åkt klart. Åter igen åkte vi till stugan och spelade spel. Käkade lunch på värdshuset och sen skulle vi leka ute jag och Wendela men hon vägrade. Vi åker till stugan men vi hinner inte mer än ut ur bilen innan Daniel ringer och berättar att Wilda ramlat och kommer med skoter. Doktorn tittade på henne och han trodde det gått bra men skickade oss till röntgen i särna för säkerhets skull. Det gick bra! Och på kvällen blev det bowling med avslutande middag tillsammans.

Söndagen kom och Wendela vägrade slalom så jag fick städansvaret. Packade och jäklar vad grejer vi hade! Avslutande lunch och hemfärd!

Fantastisk helg med slalomklubben, nästa år åker vi hela familjen. Och då kommer jag inte köpa tredagars liftkort för två åk!

Likes

Comments

Fyra veckors praktik är nu över och imorgon återgår jag till skolan...
det har varit rörigt... jag har fått se mycket men inte fått grotta ner mig... och var väl just det jag ville! Få lära mig något konkret...
Men det har varit roligt också...
och konstigt. Senaste veckan på individ och familjeomsorgen kom vi in på flera som jag känner eller känner till. Jag som varit så säker på att Rättvik är bra för jag känner ingen där... men hade så fel!
Och det här med sekretess är spännande, riktigt spännande!

Imorgon ska uppgiften in och ännu är jag inte klar... har en del kvar. Men jag är på god väg.

Likes

Comments

Började yra lite snö vid 15-tiden och trots att det är sån liten mängd har plogbilen varit ute och kört en omgång och Daniel har skottat lite. Det pratas om att det ska bli regn så dumt om det blir isgata här utanför i onödan.

Nu hoppas vi att det där regnet fortsätter vara snö!

Likes

Comments

Livet är kort om man tänker över tid... jag är rädd, livrädd för döden. Jag är både rädd och ledsen över att bli äldre. Jag vill inte bli gammal. Jag vill vara här och nu. Leva här och nu...

Men jag är låst... låst i mina depressiva tankar. Jag mår dåligt, jag mår dåligt över mig själv, isolerar mig och vill inte visa mig ute bland folk... jag flyr från verkligheten, flyr från mig själv. Jag har inget självförtroende och självkänsla vet jag inte vad det är.

Men nånstans vill jag förlika mig att det är såhär det ser ut, det är såhär min verklighet är. Nu kan det bara bli bättre, jag vill göra det bättre... jag vill må bättre... jag vill känna mig glad igen.

Likes

Comments

Två v har gått och två veckor är nu kvar... det har känts struligt och utan klartecken. Men haft tre väldigt bra dagar på anhörigstöd och boendestöd i Rättvik. Veckan avslutades med musikspelning på Buketten. Massa gamla pensionärer som träffades, umgicks, fikade och lyssnade på Solstrålarna!

Först vid 15.30 igår fick jag veta hur kommande veckor kommer se ut.

Än vet jag inte vad jag vill bli inom socionomyrket men det kommer säkert senare.

Likes

Comments

Jag känner mig så nere... värdelös, misslyckad. Jag vet inte varför, jag vet inte hur men känslorna finns där... det är väl den där depressionen som spökar...

Jag vill bara lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet...

Varför? Jag har inte tid att känna såhär. Jag är tillräckligt stressad och osäker ändå. 😔

Jag trodde att jag var på väg uppåt... men så föll jag... ännu en gång!

Likes

Comments

Har haft några bra dagar men just idag känner jag mig låg. Är besviken på min vfu, att det inte är klart med plats.. det ordnar sig men känslan av att inte veta...

Var iväg och tränade ikväll. 45 min på crosstrainern... jag kämpar på... i min ensamhet...

Likes

Comments

Idag har jag varit till bariatriska mottagningen i Falun för att ”bedöma” min tjocklek... jag har tänkt länge och väl och överväger operation om det beviljas.

Jag blev väl mottagen. Längd, vikt, BMI, blodtryck, EKG, mäta här och var, klämma, känna, lyssna på lungor... och så ett brev med vad jag ska ta prover på.

Jag fick träffa en helt fantastisk läkare... så trevlig, human och inte alls dömande. Hon ställde frågor och jag svarade efter bästa förmåga.

Nu hänger allt på en konferens med den här doktorn och kirurgerna i dec. Eftersom jag har UC kan det betyda att jag blir nekad. Garanterat är att om det blir en operation blir det en gastric sleeve.

Jag kände mig hoppfull när jag gick därifrån! Nu börjar den långa väntan...

Likes

Comments

Idag var första dagen på fyra v praktik! 7.30 åkte jag till Rättvik och jag kände mig taggad.
Jag är på SÄBO Enådal denna vecka så får jag se var jag hamnar resterande veckor.

På eftermiddagen slog huvudvärken till och vid 15 började jag kallsvettas... 30 min senare bad jag om att få åka hem för blixtrade framför ögonen...

Hem, sova och en timme senare vaknar och jag känner att jag mår bra igen. Sätter mig upp och huvudvärken är tillbaka. Gick upp och tog två alvedon, barnen åt och sen lite mys i soffan innan de sa god natt. Jag somnade i soffan med... Daniel frågade mig om jag inte skulle lägga mig istället. Mumlar nåt till svar och somnar om...

Nu är jag pigg! Huvudet tungt men inte jättemycket huvudvärk... imorgon är en ny dag!

Likes

Comments