Valborg. Vad är det? Jo det är när folk har fått för sig att stapla upp massa pinnar på varann å sedan elda det och stå runt det å värma sig??? Idk.


Fan ska man stå ute å frysa i denna jävla kalla aprildag. Eller jaa...självklart fryser man ju int när man står nära majbrasan osv men ni fattar grejen. Finns så mkt mer spännande att göra än att titta på brinnande pinnar.

Och med spännande menar jag självklart inte att vara barnvakt som jag är just nu då men dra i gång en film eller nåt vetja! Ta chips å godis, det e lördag för fan! Unna dig nåt gott istället för att stå å kolla på brinnande pinnar.

Livet är så mycket mer än brinnande pinnar. Jag är inte poetisk och du slösar bara din tid med att läsa detta meningslösa inlägg. Ta en öl å gå å kolla på dina pinnar nu!

Kbye

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då vare bara 29 dagar kvar tills denna brud drar till hemtrakterna en liten snabbis! Åker dock bara dit i 6 dagar inklusive restid så det är ju lite trist med tanke på att jag int har varit där i snart två år!!


Men men, anledningen till att jag åker till Polen är för att min lilla kusin ska ha en katolsk konfirmation så ska vara där och titta på!

Känns lite spännande med tanke på att jag aldrig varit med på en katolsk konfirmation förut. Eftersom jag flyttade till Sverige redan när jag var sju år så konfirmerade jag mig i en protestantisk kyrka.

Aja iaf. Ska bli kul att äntligen få komma tillbaka till mitt andra hem och träffa släkten. Lär bli ganska stressigt då jag kommer bara vara där i 6 dagar men får göra det bästa av situationen helt enkelt!

Faaaan vad jag hoppas att det kmr va varmt å skönt nu när jag drar till Polen. Hade varit nice att slippa svenka vinter/vår vädret för en gång skull!

Kbye

Likes

Comments

Även fast det var idag jag åkte hem så saknar jag mitt mongotroll redan..

Så jävla jobbigt att alltid skiljas från honom hela tiden. Må hitta ett jävla jobb snart så att vi kan flytta ihop och slippa den här jobbiga situationen.

Första natten är alltid värst och det suger hårt att sova själv..menmen, snart får jag se min älskling igen.

Kbye.

Här får ni en söt bild på mig å oli när vi var hundvakt. Eller rättare sagt när jag var barn/hundvakt åt dem båda. Dem bara somnade på mig😅

Likes

Comments

Då var jag här igen. En ny blogg..

Förstår inte riktigt vitsen med att ha blogg då jag använder den så sällan.

Så vet inte riktigt varför jag bestämde mig för att skaffa en igen.. Kvällstorka i guess..

Kan ju börja med att säga att redan från första början jag skapade denna blogg (like 5 minutes ago) så gick det åt skogen. Jag som va så taggad på att göra en egen bakgrund och headger osv osv. Fan ta bloggar å deras jävla krav på ''storlek'' på deras jävla bilder. SIZE DOESN'T MATTER era mangoskal...

Ja men iallafall så gjorde jag en sån där fancy headger å bah ''fan vad jag e bra'' å så laddade jag upp den, stolt som tusan. ALLT var fel, bilden va suddig, för stor, sen för liten, ja gud vet vad mer den va..

Till slut gav jag upp å flyttade bilden längst ner i bloggen för då har jag kvar den men den fuckar int upp resten av designen.

Med detta sagt så suger jag på att fixa bloggdesign och jag är ett misslyckat mangoskal som ligger på botten av soptunnan. Hörs hej!

Likes

Comments