Hej, allihopa vad har hänt sen sist då kan man undra. Jag har för det första fyllt 18 år som har varit riktigt roligt. Varit på en klubb som heter Patricia som jag faktiskt gillade så jag rekommenderar den! Jag ska skicka in mitt papper så jag får börja övningsköra och inte minst jag har höstlov. Kan ni tänka er vad skönt det är! Har pluggat så mycket denna termin för att klara D9 vilket är att jag bland annat ska få ge vissa sprutor till djur. Sen ska jag nu på måndag på praktik i 5 veckor på ett djursjukhus. Jag är väldigt förväntansfull men otroligt nervös men förhoppningsvis går det bra. Jag hade tänkt bli bättre på att uppdatera och något jag verkligen ska jobba med är min spanska. Den har börjat försvinna nu och det gör mig riktigt ledsen så därför blir det mer tv serier på spanska och böcker ska jag läsa. Tror det är viktigt att man gör såna här små saker för att hålla uppe språket. Vi får väl se hur det går för mig så uppdaterar jag er om det.

Men vi får höras hörni hoppas ni har det bra!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag gick jag äntligen till skolan efter två dagar och tror ni inte jag lyckats komma efter? Jo, det kan ni ge er på! Hade ett oförberett prov och sen har jag prov imorgon i kommunikation, wihoo. Tror jag har en chans att klara det faktiskt då jag pluggat hela kvällen nu ungefär. Reser också till Norge nu på fredag så försöker börja fixa allt redan nu för har lite klädkris om jag ska erkänna... Mådde så sjukt dåligt hela dagen så var bra att jag hade sjukanmält mig sista dagen på jobbet, ville inte direkt smitta ner alla gäster. Lite bitter sweet för kommer sakna det ändå.

Men hur som helst hade tänkt sova nu för börjar klockan 8 imorgon. Det är så synd att vi börjar tidigt och sen också slutar vid 16 nästan varje dag?? Hur ska vi hinna sova och vara med våra vänner? Är super svårt att få allt att hänga ihop men jag kämpar på. Är i alla fall super taggad för att åka till Norge ska bli så kul att träffa min kompis igen!!

Det får bli ett inlägg med bara text för har ingen bild jag kan lägga upp, hehe. Men hoppas ni har det superbra annars så får vi höras <3


Likes

Comments

Hej, allihopa!

Så jag har ju egentligen min blogg som heter nouw.com/mayaispanien men känns fel att skriva i den om vardagliga saker. Där vill jag helst hålla det om mitt utbytesår, tankar efteråt, hur det känns osv. För det är ju därför de flesta följer mig så men jag märkte att mycket av min släkt följde min blogg. Så jag tänkte att varför inte skaffa en till så kan jag skriva där om det som händer i mitt liv. För vi ses inte så ofta och jag tror de tyckte det var lite roligt faktiskt! Sen såklart, det kanske finns någon som vill följa lite av min vardag efter att jag kommit tillbaka från Spanien som jag inte direkt känner :). Det är ju superkul om det är så!!

Men i alla fall, för er som inte har läst min andra blogg förut och är helt nya så heter jag Maya och fyller snart 18! Jag är super taggad för det faktiskt. Jag har en katt som ni nog kommer se mycket av och jag skriver lite vardagligt. Så är in grammatik poliser osv då kan ni nog störa er lite på mig. Jag brukar oftast stava fel då jag har en typ av dyxelexi (kan inte ens stava det) men ja, hoppas ni gillar mig ändå! Jag är intresserad av djur, träning och att vara med mina vänner. Jag är oftast glad och jag tycker om att göra andra glada, hihi.

Men detta var allt för mig nu! Hoppas ni har en bra kväll så hörs vi nog snart igen,

kram Maya

Här har ni också min fina lilla kisse

Likes

Comments