Här har ni ett jätte bra serie som har gått på P3. De finns massa olika avsnitt men detta är en av mina favoriter. Mentalträning där Lisen och Alexander Zetterman.

Här är länken: ​http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/612686?programid=4710 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejhej!!

Stallet är klart för dagen! helt otroligt vad bra de känns att vara klar såhär tidigt.

Jag åkte med pappa i morse så han körde mig till stallet klockan sju. Så idag blev de longering med Beauty. Sen har hon fått stå ute hela dagen i solen, så skönt för dem. Sen gick jag runt och myste och städa lite i stallet medans jag väntade på pappa.

Nu har jag klippt gräset hemma lite och duschat. Nu bär de av till farmor för att fortsätta att klippa gräs.

// Matilda

Likes

Comments

God eftermiddag!

Denna veckan så ser planen ut såhär för Beauty och mig.

Måndag: Träna på diamant övningen sen skritta av henne ute

Tisdag: Träna för Anna

Onsdag: Vila Beauty ska bli skodd och då hon blir lätt ömfotad efteråt

Torsdag: Träna på övergångar

Fredag: Träna för Anna

Lördag och Söndag har jag inte bestämt en, då jag ska hjälpa till på juni hoppet på brätte.

Men jag är rätt så nöjd med den här planeringen. Tänkte att någon dag ska jag skriva lite om mina utrustningar. Så kan ni få se lite vad jag har för märken och modeller. Även vad jag tycker om funktionerna som är på grejerna.

Men nu ska jag åka till stallet så ses senare!

//Matilda


Likes

Comments

Här har jag gjort en lista med pepplåtar. Så här kan ni lyssna på när ni behöver i svåra stunder eller inför en träning/tävling. kommentera gärna om ni önskar några låtar så kan jag lägga till dem!

Likes

Comments

Hejhej!

Idag på träningen så red Anna en stund. Sen när Anna tyckte hon kände sig klar så, var de min tur att hoppa på Beauty. Men idag iallafall så skritt jobbade vi Beauty bara, för att få igenom hela kroppen. De behövdes verkligen idag! och även om de bara var skritt så fick jag många ny tips idag, och de kändes som att jag verkligen behövde för nya mig lite.

Sen efter vi hade tränat så gick jag och Anna ner med, deras hund Hugo till sjön och bada med honom. De tyckte han var skit kul! har nog aldrig sett en sån bad glad hund innan.

Vi har även hunnit med att bygga fram två dressyrbanor, på TFRK som har tävling imorgon för stor häst. Vi var ett väldigt skönt gäng och allt gick så himla fort!

Gud var mycket som händer bara på en dag, när man är en hästmänniska. Men nu ska jag ta det lugnt och ladda upp batterierna, inför morgondagens tävling i Götene.

// Matilda


Likes

Comments

Tycker att alla ska ta och lyssna på Johanna nu! Hon har alltid ett bra budskap och detta tycker jag är viktigt, att man inte dömer andra ryttare.

Likes

Comments

Hejhej!

Sorry för att jag inte bloggade igår då de blev alldeles för länge i stallet.

Igår var både jag och Beauty trötta i huvudet och kroppen efter onsdagens träning. Eftersom Beauty hade träningsvärk från dagen innan, så jobba vi bara med att böja henne extra mycket så att hon fick stretcha. Så träningen är jag sådär nöjd med. Jag kunde ha varit mer nöjd med träningen om jag hade varit lite mer fokuserad.

Men idag så tog jag och mamma en tur ute i skogen barbacka. Jag brukar inte rida barbacka så ofta så de kändes jätte konstigt när man skulle sitta upp.

Vi fick även tränat henne på att gå in i spolspiltan då de, har varit jätte läskigt dem första dagarna. Efter ett tag med massa morötter så blev, hon lugn och tyckte de var helt okej att gå in där.

Ska försöka idag också att få upp lite peppbilder, då de aldrig kan bli för mycket med såna bilder.

// Matilda

Likes

Comments