Header

För 5 år sedan, den 23 September, så var det den värsta dagen i mitt liv. Detta datumet kommer föralltid vara det värsta datumet i mitt liv.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Och idag fick jag äntligen andas lite ishallsluft igen. Välbehövligt efter två dagar fylld av ångest efter att ha sårat en vän, förlorat en annan vän och skämt ut mig totalt. Denna dagen var min lilla undanflykt från saker som jag egentligen måste ta tag i för att ställa allt till rätta och jag kunde inte ha spenderat dagen med bättre människor.

Åkte hemifrån runt halv 9 tiden imorse för att bli upphämtad av Emmie på Kampenhof. Vi rullade sedan vidare och plockade upp Agnes och Joanna för att dra oss vidare mot Stenungsund. Där spenderade vi några timmar i ishallen och det var så skönt. Ishallar har alltid varit min lilla fristad, oavsett i vilken stad den ligger. Och inte nog med att få spendera några timmar i ishallen så satt man även och skrattade så mycket att man fick ont i magen, pratade gamla minnen och bara njöt av livet överlag. Ja en sånhär dag behövde verkligen jag.

Likes

Comments

Nu har jag sommarlov på riktigt, äntligen. I Måndags var det min sista arbetsdag och det känns riktigt skönt. Jag har självklart varit ledig vissa dagar från jobbet under de 7 veckorna som jag jobbat på Swania men man har alltid haft med sig tanken på att man ska tillbaks till jobbet ganska så snart. Därför är det skönt att vara helt ledig de två sista veckorna innan skolstart.

Fick ett ganska jobbigt besked i Måndags som påverkar mig positivt nu men negativt i framtiden så jag har varit lite nere. Som tur var hade jag planerat in en mysig kväll med några tjejkompisar igår så det gjorde mig på bättre humör. Vi åt brunch, visserligen 18.00, och sedan satt vi ute hela kvällen och pratade om allt möjligt. Supermysigt verkligen.

Likes

Comments

Man ska alltid hålla sig till sin orginalplan. Därför blev nu mitt hår kort, inte riktigt axelkort men kort i alla fall, och ljust. Är sjukt nöjd med resultatet men sen är det en annan grej om jag passar i det eller inte. Ena sekunden är jag helt dökär i mitt nya hår och hur jag ser ut i det. Andra sekunden känner jag att jag antingen ser ut att vara 12 eller 67, asså det är sjukt. Men resultatet är jag absolut nöjd med som jag nämnde tidigare. Älskar färgen och längden så nu ska jag bara vänja mig vid det helt enkelt.

Det var aningen gult och risigt innan förändringen. Välbehövligt att klippa av några centimeter.

Och sen så har vi då resultatet!

Likes

Comments

Beslutsångest. I Augusti ska det ske en förändring med mitt hår har jag tänkt mig då det var alldeles för längesen det hände något på den fronten. Hade en ganska självklar plan som bestod av nästintill vitt hår och klippa axellångt. Sen kom tankarna. Passar jag verkligen i det? Skulle inte detta se bättre ut? Och jadajadajada. Årets största ilandsproblem...

Likes

Comments

...sägs det men jag är inte jätteglad över att vara hemma. Vissa saker är det klart att man har saknat såsom kompisar, sin egen säng, mjölk och även att kunna dricka vatten från kranen men annars så finns det inte mycket som lockar med Sverige. Och oj vad jag låter negativ men just nu är det faktiskt så. Vädret är ingen höjdare, jobbet kallar och känslokalla Matilda är som bortblåst vilket resulterade i ett överflöd av känslor igår kväll.

Ska jag kanske försöka att vara lite positivt? Resan har varit helt underbar! (Om man bortser från de omänskliga antalet timmar som jag satt på en buss heh.) Mäktigast av allt var ljusshowen på Disneyland Paris, Jag stod och bara stirrade på allt, svårt att smälta och hur fint som helst. Något jag tycker att alla borde uppleva. Spanien ska man inte heller klaga på. Jag har lyckats göra allt möjligt i detta underbara land. Koppla av i solstolen, bada i mängder, besökt Camp nou, shoppat i Barcelona, gå ut på nattklubb i Lloret ja listan kan bli lång. Jag har mått så sjukt bra under dessa två veckor och jag längtar redan tillbaka!

Likes

Comments

Längesen sist! Mycket har hänt i livet och det absolut bästa är utan tvekan att jag nu har sommarlov, välbehövligt minst sagt. Gick på sommarlov den 9 Juni så ja det var ett tag sen men trots det har jag inte riktigt fått in sommarlovskänslan än men det kommer väl. Jag har för det mesta varvat jobb med att umgås med kompisar. Det värsta jag gjort detta lovet var nog att vara på Uddevalla Solid Sound. Missförstå mig inte, jag hade superkul, men att gå upp 06.00 varje dag för att jobba och sedan komma hem en timma för att sedan åka och festa 3 dagar irad var inte det mysigaste. Det resulterade i att jag under min första lediga dag från jobbet sov 16 timmar. Men det är väl kanske så det ska vara?

Min start på lovet har varit helt underbar! Har verkligen haft fullt upp trots att vädret kanske inte har varit det bästa. På Onsdag flyr jag landet i 12 dagar och jag kan nog inte vara mer taggad på att få komma bort från Sverige ett tag!

// Uddevalla Solid Sound // Miriam Bryant <333 // Studentfest // Workworkwork // Jag och idisen <3 //

Likes

Comments

Helt underbart, magisk helg som jag kommer minnas i resten av mitt liv!

Startade Fredagen med min sista dag på min underbara praktikplats. Jag har blivit erbjuden jobb där till hösten så om allt går som det ska så är det inte det sista jag ser av Folkets hus Göteborg. Efter det tog jag tåget hem, fräschade till mig för att sedan vänta på att tjejerna skulle komma hit för att ha grillkväll. Verkligen en supermysig kväll/natt som b.la involverade massa snack, gott att äta och gott att dricka, årets första dopp och ett gäng helt underbara tjejer!

Vaknade upp med en lätt huvudvärk igår, Lördag, men de gick över ganska snabbt. Åt lite, gjorde mig i ordning och tog sedan bussen ner till tåget. Jag, Frida och Vickan åt på O'learys innan Håkan konserten. Ett ord kan förklara denna konsert, MAGISKT. Det var helt sjukt vad bra det var. Jag ska inte påstå att jag är No.1 Håkanfan och kan alla låtar men det var ändå något av det sjukaste jag varit med om i mitt liv. Vi hade också superbra platser då vi fick härliga människor runt oss som gick att snacka med och sjunga med. Efter konserten så hände en grej som tryckte ner stämning något rejält, tyvärr. Men om man bortser från det så har det varit en helt magisk helg!

Likes

Comments

Om en och en halv vecka har jag sommarlov, hur sjukt!? Minst sagt välbehövligt och trots att jag kommer jobba nästintill hela lovet så kommer jag allt klämma in så mycket roliga saker som möjligt! Snart sitter jag också i en solstol i Spanien och lever loppan. Alltså åååh man kan inte bli annat än glad när man tänker på sommaren!!

Likes

Comments

Jag har faktiskt börjat skriva ner mina tankar på papper istället för här på bloggen. Så förhoppningsvis kommer det inte vara lika mycket negativitet här i framtiden, kanske lite men inte lika mycket.

Ännu en helg har nått sitt slut. En helg som bestod av tacomys hemma hos Tilda, jobb och en tur till Strandgatan. Kanske inte den mest fullspäckade helgen men det är också skönt ibland. Mycket känslor har yrt runt denna helgen då jag ännu en gång cruschar på en stackars kille. Jag är så trött på det seriöst, kan jag inte bara vara känslokall? Men det går över. Det gör det alltid...

Imorgon ska jag faktiskt tillbaks till skolan. Känns som att det var en evighet sen jag var där. Endast två veckor men ändå. Ska dock bara in och göra ett prov och sedan fortsätter veckan med praktik. Men det ska bli skönt att träffa lite folk. Komma till en säker plats där man känner sig lite som hemma konstigt nog. Missförstå mig inte, jag har det superbra på min praktikplats med underbara kollegor men det är ju i skolan man träffar de flesta av sina kompisar och där man känner sig trygg på något säkert sätt. Praktikplatsen är något nytt och ganska läskigt där man inte känner alla på samma nivå som man känner människorna i skolan.

Likes

Comments