Header

Hej Hej!
Här kommer en liten life update, jag lever...
Det är väldigt mycket strul med min telefon, så jag har halva mina grejer på min iPad som jag förut hade på telefonen vilket betyder att de inte går att uppdatera på de sätter jag vill. En ny telefon är på gång, de har även varit lite strul på att fixa ny.
Men så fort jag fått den nya så kommer jag även att få igång bloggen som vanlig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 2336 Readers

Likes

Comments

Ännu ett inlägg utan bild.. Jag hoppas att jag väldigt snart får ny telefon och då ska allt fungera som vanligt, men som sagt vet jag inte när.
Idag har jag iallafall varit en runda på väla med Julia, snackat och bara myst rundor.
Hann hem innan de var dax för träning. Ligger nu och kollar på de senaste ex on the beach avsnittet. Snart är de dax för att sova, så godnatt mina vänner!
-XoXo

  • 2801 Readers

Likes

Comments

Nu är de redan Tisdag och min mobil är fortfarande ur funktion och jag har väll inte varit på topp om man säger så..
I söndags var de ju gameday och vi åkte hem från Lund med 3 poäng.
Söndags kvällen spenderade jag hemma hos Ebba med henne och Axel då vi hade mys i hennes uterum.
Igår så jobbade jag några timmar på kvällen och gick sen direkt hem till sängen.
Idag har jag städat hos mormor, gjort en del ärende med mamma och fixar hemma ikväll. Även varit en del folk här fram och tillbaka.
Ligger nu nerbäddad och tänkte väll snart sova!
-XoXo

  • 2853 Readers

Likes

Comments

Förlåt för uppdateringen dem senaste dagarna. Får skylla både på att min mobil strular och inte alls fungerar som den ska, men också för att jag har haft några riktigt roliga dagar och bara inte känt behovet av att blogga hela tiden.

I torsdags var de dax för skolavslutning och fy vad sorgligt de va. Trodde verkligen inte att de skulle ta så hårt på mig och alla andra där. Men att lämna både skolan, lärare, vänner och tryggheten där är jobbigt, men att nya utmaningar väntar är spännande.
Resten av den dagen spenderade jag med klasskompisar och andra från andra klasser, så vi va ett gäng blandade människor och bara ingicks.

Igår vad de dax för student och jag var runt på 3 stycken. Var först i Ramlösa senare vidare till stan och avslutade sen hemmavid då det i år var Jons tur att ta studenten. Hade en super trevlig kväll med mycket skratt och härliga människor.
Efter mycket dans och sjungande var jag hemma vid 3 tror jag.

Och idag vaknade jag vid halv 1, väldigt väldigt trött då skulle jag vilja säga. Men vid 3 åkte jag och eve ner på harlyckan för att kolla andra halvlek på Högaborg.
Ikväll har vi haft invigning av vårt uterum så en hel del från släkten har varit här. Har haft en mysig kväll men ligger nu i sängen. Har varit så fruktansvärt trött idag, nu håller ögonen på att slockna och det är match imorogn. Därför säger jag nu godnatt!
-XoXo

  • 3101 Readers

Likes

Comments

Idag låg de mest fokus på balen som vi sett fram emot väldigt länge.
Vi började dock dagen med frukost ute hos vår mentor i Åstorp. Vid 2 va jag hos Ebba för att börja göra vid oss, folk trillade sen in.
Vid 5 var vi klara och uppställda för kort och vi blev sen körda ner till skolan.
Tillbringade några goa timmar där, mycket trevligt och festligt. Ett helt gäng gick sen till Drian där vi softade och hängde ett tag. Jag, Ebba, Isabella, Noah och Philip tog sen och promenerade mot McDonalds både hungriga och allt, där mötte vi upp Liam och Hampe. Vi blev kvar där till halv 3 då Liams bror körde oss hem.
Jag ligger nu en timme senare nerbäddad i Ebbas säng. Om bara några timmar är de dags för skolavslutning, godnatt!
-XoXo

  • 3380 Readers

Likes

Comments

Vid 8 var de samling på skolan idag, då begav vi oss till Stockamöllan för att paddla. Har alltså spenderat många timmar i en kanot idag, kul? Ja från och till skulle jag vilka säga, vissa stunder var nog några av de roligaste i mitt liv mesans resterande bara var väldigt långtråkigt och jobbigt.
Men vid halv 5 var jag hemma och vid 6 vad de dax för träning.
Ikväll har jag fixat en massa, imorgon är de nämligen dax för frukostmys, bal och fest. Så de var en del som behövde fixas. Imorgon bitti ska vi till vår mentor och käka frukost, så de ska bli mysigt. Så jag ser verkligen fram emot morgondagen och hoppas på en kanon dag!
-XoXo

  • 3379 Readers

Likes

Comments

Outfit bilder från igår!

Vaknade upp brevid Ebba vid 12 idag, ganska sliten och trött.
Redan vid halv 2 va vi iväg på Gröningen, träffade Axel, Filip, Max och Alex där. Va där i några timmar, efter ett tag kände vi att de va dax för att dra oss hemåt. Jag kom hem vid halv 5, och fick så samtal från jobb så vid 5 började jag jobba. Slutade vid 8, så ikväll har jag fixat lite och bara tagit de lugnt. Imorgon är de dax för att paddla med skolan, en heldag med mina två bästa vänner i en kanot hur ska de sluta?
-XoXo

  • 3455 Readers

Likes

Comments

Hej på er!
Har haft en heldag på bakken idag med samma gamla härliga gäng som alltid. Med många tummar med skratt, Gottis och karusell åkande var vi trötta på de. Åkte därifrån vid ca 9 och va inte i Helsingborg för än 10.
Jag och Ebba åkte direkt hem till mig för att fixa till oss lite. Sen hämtade Axel och Philip upp oss. Och efter en helkväll med en del kaos, skratt och härliga människor har jag och Ebba alldeles nyss kommit i säng. Efter en timmes snack mer dompa här ute.
-XoXo

  • 3465 Readers

Likes

Comments

Hej Hej!
Nu bär de av för en heldag i Danmark och Bakken!
-XoXo

  • 3520 Readers

Likes

Comments

Hej Hej!
Nu bär de av för en heldag i Danmark och Bakken!
-XoXo

  • 3518 Readers

Likes

Comments