Dagens lunch smoothiebowl med K-special och en passionsfrukt.
I smoothien har jag i Icas frukt och bär mix, vanilj yoghurt och en liten skvätt mjölk.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!
Har haft en otroligt mysig eftermiddag idag! Elize o Elin fixade julgröt och fika, sen hade vi pepparkakshus tävling och därefter julklappsspel. Trots att mitt lag inte van pepparkaksbygget hade vi riktigt kul. Vi hade det mest juliga huset iaf.

Julklappsleken var lite annorlunda än vad jag brukar köra, men det gjorde ingenting för det här var mer fart i och alla fick hem något utan att någon annan behövde ge bort ett av sina. På så vis var det här paket spelet roligare!

Jag slutade med det stora bruna paketet som ligger överst i högen på bilden. Det är en grönsaksskivare med flera utbytbara blad. Passar bra i min påbörjade flyttkartong.

Likes

Comments

Kan inte fatta att tiden går så fort! Idag har det gått 3 år sen du lämnade oss i en otrolig saknad! Men jag vet att du har det bättre nu än vad du hade det här på jorden. Jag vet att du vet att vi saknar dig ❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag och min lilla syster bakat. Vi har bakat pepparkakor och en långpanna som vi ska bjuda på imorgon efter träningen. Jag blev så sugen på att baka pepparkakor idag så jag gick ner till affären och handlade dega och glasyr. Men vi har ej hunnit måla några pepparkakor än för att Tina skulle iväg till en kompis och jag måste läsa lite om parallell skolsystem.

Efter slog jag in lite paket. Både det jag ska ha med mig imorgon när jag ska iväg på julklappsspel med mina underbara vänner som jag läser lärare med + några till och till godisspelet som jag och mina drillisar ska ha nästa fredag! Passade även på att slå in lite julklappar, för nu är det INTE långt kvar till JULAFTON!!

Likes

Comments

Ikväll har min syster hjälpt mig att fixa mina naglar. Det fick julnaglar nu, men vi får se hur långe de håller eftersom jag fortfarande tränar. Vi kanske får göra om dem innan jul igen.

Jag gjorde dem lite kortare än sist.
och reslutatet blev:

Likes

Comments

Hej på er!
Idag började jag 8.15 och hade etikseminarium fram till 10.00. Vi diskuterade olika dilemman som kan dyka upp i skolsituationer. Det var lite intressant att höra hur ett problem kan lösas på flera olika sätt.

Jag var hemma runt 11 då åt jag lunch sen var jag så trött så jag sov i 1.5 timme. Jag klarar knappt en hela dag längre. Jag måste ta en powernap annars orkar jag inte e  hel dag! Har aldrig varit så här trött innan. Någon som vet vad det kan vara? 🤔

Aja efter det började jag läsa boken som ska vara utläst till imorgon... Den är faktiskt rätt så intressant. Handlar om hur skolan har vuxit fram i det svenska samhället. Med början på 1600-talet. Nu är jag inne på 1700-tal till 1800-tal. Jag har fortfarande 100 sidor kvar som måste läsas men jag tänker att det gör inget om jag inte hinner hela boken idag. Jag kan ju läsa imorgon och i helgen. Jag får skylla mig själv. Jag började inte i tid. Men jag har läst den andra boken som vi också ska ha läst till imorgon.

Vid 17.00 var det dags för lite träning. Vi började med att köra igenom teamet, men eftersom vi saknade en tjej idag kunde vi inte träna på precis allt. Träningen höll på fram till 19.00. Då gick jag hem tillsammans med min syster och så duschade jag och hon gjorde sig iordning för att åka tillbaka till sin skola. Den där lilla j*veln får jullov imorgon! Jag vill också ha det.

Aja sen jag kom upp från duschen har jag läst i boken och försökt anteckna ner lite viktiga saker från boken.

Nu måste jag fortsätta läsa lite så jag kommer lite längre i boken.

Puss på er!

Likes

Comments

God morgon på er!
Jag sitter just på tåget in för att gå på en föreläsning. Tror att dem ska handla om skola och kursplanens historia o framväxt.

Idag är det en kort skoldag precis som det var igår. Jag går mellan 10.15-12.00 och eftersom vi är på stan idag så finns det en stor chans att jag hinner med tidiga bussen hem! Underbart

Jag är så lycklig just nu, jag bara älskar snön som äntligen har kommit. Allt blir så ljust och fint.

Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Hej!
Jag satt på en föreläsning idag som var så otroligt tråkig så en av mina vänner satte sig ner och började blogga, medan andra satt och måla, läsa på fb och instagram och så vidare. När jag såg henne göra det kände jag att det skulle vara kul att återigen börja blogga. Men får se hur det går denna gång.

Jag började för ett tag sedan blogga på blogg.se, men har insett att det är svårare på den bloggportalen. Så jag tycker att det passar bra att vara tillbaka här på nouw.com istället.

Så mycket har hänt sedan sist. Jag tänker att jag ska berätta lite om min höst i ett lite senare inlägg. Jag planerar att göra en återblick på hela det här året. Jag har ställts inför många nya prövningar detta året, fler än vad jag brukar tror jag.

Kram på er så länge!!

Likes

Comments

Hej,
Jag tänkte bara kika in här och meddela att jag har bytt bloggportal. Nu mera bloggar jag från mathildaasklof.blogg.se.
Så vill ni fortsätta läsa från mitt live. Hur jag har fortsatt, pluggar? jobbar? flyttat hemifrån? Vad händer helt enkelt i mitt liv. Vem vet, jag kanske tröttnar på blogg.se och flyttar tillbaka hit, men det kommer ni nog märka då. Hoppas ni har det fint så kanske ses vi på andra bloggen.
Kram

Likes

Comments

Hej
Idag har jag inte haft någon skola, utan jag har varit hemma hela dagen. Jag har  inte gjort något speciellt än så länge men i kväll ska jag eventuellt åka iväg.

Likes

Comments