Work, work, work. Idag körde jag som sagt en kort pass på hotellet. Massa massa utcheckningar. Det gick över förväntan bra. Vi har ju trots allt nyligen bytt system så en del saker är fortfarande lite luddiga men det kommer ge sig med tiden.

Nu sitter jag och försöker mig på att skriva klart den där jädra projektplanen. Jag har typ koll på vad jag vill skriva och hur jag ska genomföra undersökningen. Måste bara få ner allt i text så att lärarna fattar. Aja, har igång The Vampire Diaries samtidigt, inbillar mig att jag jobbar bättre då haha. Ah nä nu måste jag dra. Hörs senare.

Puss puss <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Ni har nog alla redan hört låten. Zayn Malik, tidigare medlem av One Direction (mitt favvoband för övrigt för er som inte vet) har släppt en låt från hans kommande album. Jag bara ÄLSKAR LÅTEN! Och musikvideon är så grafisk estetisk att jag smälla av!! Dessutom med Gigi Hadid! My girlcrusch. Lyssna och njut!! Låten går fortfarande varm i hörlurarna även om det var ett tag sen den släpptes. Är så sjukt spänd på hur hans album kommer att låta. 

PS. Han album släpps den 25 mars. (Hehe, samma datum som han lämnade bandet förresten. Vilket sammanträffande eller hur?!)

Likes

Comments

Första inlägget på Nouw. Det var tusen år sedan jag bloggade sist. Kan vara kul att kolla tillbaka senare, skrev ju dagbok när jag var yngre. Hur som helst, tänkte tips er om den här serien, THE 100! Jag är helt besatt. Kollade igenom säsong 1 och 2 på bara några dagar, haha. Låt er inte luras av de första avsnitten för det blir bättre, tro mig. Tittade på Netflix som nyligen fått in säsong 2. Men vet att man kan kolla på Dreamfilm också. Ni hittar till serien här

Likes

Comments