Header

Är så sugen på att göra något nytt med mitt hår. Vet inte redigt vad det är som jag vill göra men nått nytt och roligt vill jag iallafall. Eller börjar fundera på om jag ska göra typ en lila ombre eller nått. Men det är sjukt svårt att bestämma sig och så är jag typ så rädd om mitt hår och vill inte förstöra det som jag har gjort innan när jag var yngre. Men får typ panik på mitt hår för att det är så tråkigt och alltid ser exakt likadant ut.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Saknar redan mina dag för dag inlägg så funderar på att köra igen men ska hitta lite frågor som man kan ta med som jag kanske inte har tagit med redan så det blir lite nytt. Men just nu ska jag egentligen fokusera mer på skolan och se till att allt blir klart innan jag kan börja med annat. Men att sitta och blogga är ju inte lika krävande som att plugga utan mer en rolig sak. Men är det så att ni har några frågor som ni vill att jag ska ta upp så är det bara att skriva och fråga dem.


Likes

Comments

Ibland fattar jag inte när man har varit helt fucking död och inte klarat av att göra ett skit och knappt orkat gå på toa och allt. Att man helt plötsligt får all energi i världen och börjat städa, plugga och göra allt möjligt klockan halv tre på natten, Asså klockan är snart fem och jag har fortfarande världens energi som jag inte vet vart jag ska göra av. Även att jag vet att jag borde sova ett tag för måste verkligen till skolan imorgon, jag har verkligen missat hur mycket som helst och så är det saker som man måste göra med hela tiden som jag med måste ta tag i. Så man kan säga att jag har fullt upp och verkligen inte tid att vara sjuk eller ligga hemma och sova bara.


Likes

Comments

Asså jag hatar seriöst att vara sjuk., sen det med att man aldrig blir frisk heller gör det inte så mycket bättre. Jag har seriöst varit sängs liggande i snart över 2 veckor. Jag får typ panik av det och vill bara bli frisk så att man orkar att göra saker och komma igång med sitt liv. Nej men man ska väl inte gnälla för det finns ju folk som har det mycket värre än mig och min jävla förkylning och feber.


Likes

Comments

"I needed my best friend more than ever and you cut me out because I was honest with you."


Likes

Comments