Allmänt, Bilder, Livet

Måste verkligen bara skriva ut detta och fråga, varför är jag alltid så dum? Eller dum kanske inte redigt är det rätta ordet för vad jag egentligen är utan mer trög och idiot kanske. Nej men vem fan orkar inte börja med en uppgift och skjuter på det hela tiden så att man nu måste sitta helt sliten och trött och skriva en hel uppsats typ och läsa långa jäkla texter. Varför gör jag typ alltid såhär mot mig själv? Vilket faktiskt är fett konstigt för när jag jobbar i grupp så gör jag alltid klart saker före det ska vara klart och allt. Jag är verkligen en rolig människa när det gäller att plugga. Men det är väl bara att stå ut när man tydligen är helt dum i huvudet.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Egentligen har jag aldrig varit så öppen med plastikoperation och har liksom inte redigt förstått mig på grejen med det. Men efter att en nyfunnen vän till mig Ellie berättade om att hon höll på med att fixa sina läppar och ska göra om näsan så fick jag upp ögonen lite för det. För jag har alltid typ förknippat plastikoperation med typ folk som är typ helt överopererade men så behöver det inte vara. Små saker kan verkligen göra så att man känner sig bättre i sig själv och ökar sin egen självkänsla bara genom att göra några små steg.


För jag vet själv att det många i min närhet som typ mår dåligt över hur t.ex. deras näsa ser ut eller om de har en liten mun eller liknande. Men sånt kan man faktiskt fixa utan att det ska kosta sönder plus att det behöver inte betyda att man kommer se ut som en crazy person. Det finns egentligen många ställen som man kan kontakta om man vill göra någon slags plastikoperation men det företaget jag har kollat på är Aleris och jag är verkligen sugen på att göra något åt mina läppar men kan inte redigt bestämma mig vad jag typ vill göra, men HÄR kan man se lite mer om vad man kan göra med sina läppar och så har det mycket med annat också.Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Tv-serier

Måste verkligen bara fråga om det ens är värt att kolla på den nya säsongen av Paradise eller är det bara skit som man får höra hela tiden. Jag kollade inte ens på förre säsongen som verkligen är konstigt för mig för jag har typ verkligen kollat varje avsnitt innan och kanske inte bara Sveriges men vad fan det är ju inte lika kul längre. Men vill verkligen veta om det ens är värt att kolla på denna säsong eller om det egentligen bara är skit.


Likes

Comments