Allmänt, Bilder, Livet , Mat, Recept

Vilket recept har varit det allra mest lyckade receptet som du har testat? Min linsgryta tror jag nog, har aldrig ätit det innan men efter jag gjorde en själv så blev jag typ helt besatt och är nästan konstant sugen på det och vill äta den hela tiden.

Vilket recept har du totalt misslyckats med? Jag är inte så bra på att följa recept eller använda mig av det. Så den sämsta måste vara när jag skulle göra våfflor med färdig mix och följde inte receptet på baksidan och vet i fan hur dem blev eller man kunde inte ens göra våfflor.

Har du någonsin satt ihop ditt egna recept, i så fall, vad för recept då? Nja, jag kanske följer eller läser ett recept men sen slänger jag bara i vad det är som jag vill. Men jag brukar göra en egen pasta alfredo typ. Då jag har pasta, pasta sås (fyra ostar), kyckling och haroco verts i. Som jag då alltid blandar ihop och sen så slänger jag bara i saker som jag vill ha och det är alltid olika. Det kan vara saker som lök, champinjoner, tomater, purjolök och massa annat.

Finns det några moment som du aldrig bryr dig om i ett recept? Att mäta typ med steksmör eller typ hur mycket lök eller vitlök det ska vara i. Tar alltid på egen känsla där

Vad bakar du helst till en vanlig fika? Chockladbollar eller chockladmuffins för jag hatar att baka och de där två sakerna kan jag faktiskt baka

Vilken maträtt bjuder du helst på om du vill imponera på någon? Förr gjorde jag alltid min gulaschsoppa för alla älskade den verkligen, även om de sa innan att de hatade soppa. Men nu gör jag nog piroger men lagar typ aldrig mat för imponera på andra egentligen utan det är om jag ska laga mat till andra jag lagar det typ.

Vart förvarar du alla dina recept? I mitt huvud, vilket är hur dåligt som helst för jag kommer inte alltid ihåg när jag gör något som blir väldigt gott.

Vilket recept har du velat testa men ännu inte har haft tid till? Jag kollar typ aldrig recept så det är inget som jag kommer på just nu.

Hur och var hittar du inspiration till nya recept? Oftast på icaappen eller typ youtubers.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Fest, Kompisar

Helgen bidrog men många roliga saker då jag i fredags var ute och drack med Ellie och egentligen bara hade en bra kväll. Vi skulle ha suttit på en bar som heter Trädgårn och är en bar som är helt ute och inget som är inne. Har aldrig varit där innan och det var hur mysigt som helst. Men det var fett mycket med folk där så vi drog vidare bara för vi var inte fulla och orkade inte med ett gäng med bara fulla människor.

På lördagen blev det ett jobbpass och sen även utgång med Michaela, vet inte när jag hade så kul på så länge. Det är aldrig bara vi två själva som går ut eller det har inte varit det på länge så det var med otroligt mysigt.

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt, Bilder, Innehåller annonslänkar, Skor

Jag måste verkligen inskaffa mig ett på nya sneakers då mina är så utgångna att man knappt kan ha dem längre och det finns inga sula kvar eller något. Men jag vet verkligen inte vad det är för skor som jag vill ha, får verkligen världens beslutsångest för jag vill ha så många men kan inte köpa hur många skor som helst. Har egentligen fullt med skor hemma men det är typ inga som jag använder då jag typ aldrig orkar ha klackskor längre och bara går i platta skor.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Kompisar

Vaknade imorse trött som ett as bara för man inte har sovit något inatt typ till att se att man var taggad i en bild. En bild på min bästa vän Felicia om att det är 6 år sedan som vi konfirmerade oss idag. Det skär så hårt i mitt hjärta att se bilder på oss ihop och bara tanken på att man aldrig kan prata med henne och att hon inte finns där vid ens sida längre. Kommer verkligen ihåg allt som vi har gjort ihop som det var igår och blir bara ledsen genom att tänka på det även att det är länge sen som hon gick bort.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Snart blir det dags för utställning med både saker, film och ljud. Så nu håller vi på med att pysslar då vi ska bygga våra egna saker. Så det är verkligen fullt upp med bara pyssel och bygg. Vilket är lite roligt att jag ens håller på med då jag HATAR att pyssla då jag blir så rastlös. Men det är bara att göra det som man säger. Men vi har ändå kul samtidigt som vi gör allt och det blir mycket med bus från min sida, så det är ju inte helt fel!Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt, Bilder, Livet , Testar, Innehåller annonslänkar

Jag hatar verkligen att raka mina ben, det är bland det tråkigaste som finns. Så därför tänkte jag att jag skulle prova på en epilator som inte låter eller går på batteri. Som man då kan sitta med samtidigt som man kollar på film eller liknande saker. Men jag vet verkligen inte vad jag tycker om denna, det är ju inte mycket hår som följer med när man drar och man kan verkligen inte ta stora parti utan måste hålla sig på mindre områden. Men om man drog den typ på armen eller i ansiktet så var det mer hår som följde med och man kände verkligen när håret drogs bort. Så denna kommer jag nog inte fortsätta med att använda tror jag inte.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Söndagskväll eller mer exakt hela dagen idag har jag varit hemma och bara myst. Har verkligen inte gjort något speciellt och det har varit så skönt att bara slappa. Har varit sjuk i en vecka nu men börjar äntligen känna mig piggare och bara få vara hemma idag och inte göra nått är verkligen toppen över i. Eller gjorde lite Ica utbildningar som jag var tvungen att göra innan den 21:e så nu är det äntligen klart.

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt, Bilder, Innehåller annonslänkar, Skönhet, Smink

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Challenge

På en annan blogg jag hade för väldigt länge sen startade jag med en challenge som jag egentligen inte aldrig gjorde klart så därför tänkte jag börja med den igen på denna blogg. Denna challenge kommer att hålla på ganska länge och se får vi se hur lång tid det kommer att ta. Det jag ska göra är att "gå runt jorden". Runt ekvatorn så är det ca 40 000 km och det ska jag då gå/spring/jogga eller på andra sätt. Jag kommer inte räkna med det som man rör sig på vardagen utan bara under träning. Varje vecka så kommer jag lägga ut ett inlägg om hur långt jag har gått så får vi allt se hur lång tid det kommer att ta.


Likes

Comments