Allmänt, Bilder, Livet , Fest

I fredags bjöd det på lite partaj från våra faddrar och festerister, då de skulle tacka oss för vår teckfest som vi hade för dem i oktober. Kvällen blev fett mysig och rolig, men slutade väldigt tidigt och lugnt för mig då jag skulle upp och jobba dagen efter. Men här kommer iallafall lite bilder från kvällen, även om jag är fett dålig på att komma ihåg att ta bilder på saker och ting när jag är ute och dricker. Måste du sätta alarm eller nått när jag är ute så att jag får lite bra bilder.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Tv-serier

Jag måste verkligen rekommendera denna serie, tretton skäl varför. Är på typ tredje avsnittet och började nyss att kolla men jag är verkligen helt fast i den. Det är något som alla verkligen borde kolla på, för man känner igen sig väldigt mycket genom att kolla på den. Även att inte allt är som ens egna liv. Får typ bara kalla kårar av att kolla på den. Vill verkligen inte att den ska ta slut och liknande. Man vill bara veta mer vad som kommer hända och jag är verkligen helt besatt av serien.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Tips, Testar

Jag ÄLSKAR verkligen kolsyrat vatten! Är verkligen beroende av det och det finns typ inget godare än kolsyrat vatten. Vilket är ganska kul då jag verkligen hatar vanligt vatten, jag spyr typ när jag dricker det asså. Så därför kände jag att jag verkligen var tvungen att testa lokas nya smaker som de har släppt för ganska länge sen. Men kände att jag verkligen var tvungen att prova dem.

Kokos - Faktiskt väldigt god men jag älskar ju kokos så det ligger väl lite i det. Men tyckte att det var lite av en konstig bismak efteråt så drog lite år hudlotion smaken eller nått. Men ändå så var den fett god och det är något som jag kommer köpa igen.

Päron - Smakade med precis som glassen asså, hur god som helst.

Cola - Den smakade verkligen som den där cola glassen och den glassen älskar jag verkligen. Så colan tyckte jag verkligen om och kommer säkert köpa den igen.

Så om man ska summera alla tre smaker så var nog päron den godaste tror jag faktiskt. Den smakade verkligen som att man typ drack en glass. Så egentligen lite mer som en milkshake och liknande. Så om jag verkligen är sötsugen så är det nog päron som jag kommer köpa av de här tre smakerna.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Just nu är jag så jävla glad, att jag har lämnat in den där jävla uppgiften som jag har suttit med hur länge som helst och liksom aldrig blivit klar. Men nu är den allt inlämnad och jag har inget mer plugg på hela vecka och sen tog jag även "påsklov" idag med, så vad är egentligen fel. Att jag har pluggat hela dagen och varit i skolan mellan 9-21 bara för att hålla på med grupparbete. Men ja annars ska man väl egentligen inte klaga. Så nu är jag bara glad att jag är klar med allt så jag kan gå och sova för imorgon och resterande dagar av denna vecka så står det jobb på schemat så.Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Känner mig faktiskt lite stolt över mig själv som alltid har värsta beslutsångesten när det gäller att köpa grejer och då menar jag även liksom vilken chipspåse och allt. Jag kan liksom inte ta beslut för jag är alltid rädd att jag ska ångra mig vilket jag typ alltid gör efter jag har handlat. Men jag sprang iallafall ner till 3 idag för att fixa en ny mobil och jag menar bokstavligen att jag sprang. Men har nu iallafall beställt en mobil så att folk kan kontakta mig och jag andra, då jag har lite saker som jag måste ringa till. Funderar på att ha en knappmobil sålänge typ. Men det blev iallafall en iPhone 7, efter mycket om och men så bestämde jag mig. Men som vanligt så finns inte grejer inne så måste ju vänta.

Han i butiken som sålde mobilen skrattade typ åt mig för att jag hade tagit sönder mobilen, även att det inte är jag själv som har gjort något. Men skulle ju få ett sms när den kommer, vilket är skitbra eftersom man inte kan nå mig på sms eller ringa. Så skulle få ett brev hemskickat som man fick innan mobiler kanske var så inne. Så måste vänta ännu längre för det eftersom all min post eftersänds och tar längre tid att komma fram bara för det.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

NEEEEEEJ!!!!! Det är typ den känslan som jag har just nu, min mobil har liksom gått sönder så jag måste byta. Men vet verkligen inte vad det är som jag vill ha! Jag älskar ju liksom min mobil så kanske borde ha kvar samma? Eller ska man uppgradera sig lite? Nej jag hatar verkligen att göra såna här val och jag är ju så sjukt dålig på det med. Någon kanske ska bestämma åt mig så att jag slipper det själv liksom. Jag får fan söka lite på vad det är som är bäst innan jag bestämmer mig. Men vill ju verkligen ha en mobil idag eller iallafall beställa en mobil eftersom man inte kan få tag i mig eller nått. Får väl ha en knappmobil eller något tills jag får en ny mobil.Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Söndagen slutade med att det faktiskt blev grillat och lite vin tillslut. Eller väldigt snabbt efter att jag publicerade inlägget på bloggen så bestämde vi oss för att sluta plugga för vi var hur degiga som helst och behövde ha lite mat. Sen hade vi pluggat väldigt länge så vi förtjänade att ta en paus eller vi slutade helt att plugga och är fortfarande inte klara. Men jag har jobbat hela dagen idag och kom hem efter halv elva och hade inte lust att plugga då. Fast jag har ju fortfarande inte gått och lagt mig så kanske kan dygna och bli klart med allt. Även att jag faktiskt ska till skolan imorgon och säkert vara där hela dagen. Vi får se vad jag bestämmer mig för men borde fan sova även att jag har så mycket göra, men man blir ju lite mer produktiv om man får sömn har jag ju hört.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Gud i helgen har jag verkligen inte gjort något speciellt eller har bara jobbar och sen hela dagen än så länge har jag suttit i skolan och pluggat med Ellie. Sen är vi ju inte ens klara än men någon gång så kanske vi blir det så ska vi allt fira med lite alkohol och sen grilla med om vi orkar eller så att det inte är för mörkt och liknande. Men nu ska man väl ta tag i sitt pluggande igen så att man allt kan bli klar snart så man bara kan lämna in skiten så att man kanske blir godkänd och allt.


Likes

Comments