Allmänt, Bilder, Livet , Tv-serier

Är det någon som har sett East los high än? Om du inte har det så måste jag verkligen rekommendera den serien till er alla. Det var länge sen som jag såg en sån sjukt bra serie och den är verkligen beroende. Har snart sett båda säsongerna på bara två dagar och avsnitten är inte så långa. Om man är en sån person som älskar skam så kan jag lugnt säga att denna serie är bättre än den. Så nu när vädret ändå inte är så bra kan man lika väl ligga hemma och kolla på serier så varför inte kolla på något som är sjukt bra då.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Efter mycket med alkohol igår och även att man inte var bakis idag, vilket jag inte vet hur det inte blev så. Men har ändå blivit en chilldag som verkligen aldrig är fel, iallafall nu när man ska jobba hela sommaren och inte hinna med något kul. Eller jo men det kan man alltid klämma in. Men ikväll så stod valet mellan att gå ut och supa eller stanna hemma och kolla film. Så filmkväll van och vi åkte till hemmakväll för att köpa lite snacks eller mer exakt mycket med snacks. Så nu blir det bara att fortsätta att ligga i soffan och dega med någon film igång, men som sagt det är aldrig fel. Känns som jag knappt gör sånt längre hellre så det är fett skönt.Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Fest

Jag är lite av en sån människa som är emot alla högtider eller kanske inte högtider men ni vet alla de helger som finns bara för att det ska vara okej att vara dyngrak hela dagen och kvällen bara ska suga egentligen. Då pratar jag mest om kvällar som nyår, Valborg och midsommar. Men i år måste jag nog ta tillbaka det för jag hade en väldigt bra midsommar med sköna människor och min bästa vän vid min sida. Så vad kan då egentligen gå fel.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Sommaren är nu här och massa med fester kommer det att bli då kan det alltid vara nice. Men till såna tillfällen kan det alltid vara lite extra kul att bjuda på något roligt till festen. Som till exempel ge sina närmsta vänner tygpåsar eller liknande som man har designat själv eller varför inte åka iväg på alla marknader och loppis för att sälja vidare produkter som du själv har köpt in. På sidan easytryck kan man beställa hem mycket med roliga saker för ett bra pris som man då kan ge till sina närmsta kanske bara som en rolig grej så alla får med sig ett minne eller varför inte åka runt och sälja för att själv tjäna en extra slant i sommar och få med sig ännu mer sommarminnen och kanske då åka till ställen som man aldrig har varit vid innan.

Jag är själv en sån människa som alltid har så mycket med skit hemma och behöver rensa hela tiden så jag kan köpa mer saker och då är det alltid kul att få in en liten slant för sakerna man har eller det som man har beställt hem för att kunna sälja vidare till andra människor.

Men på easytryck finns det inte bara tygpåsar, de har allt möjligt med saker som nyckelband, sadelskydd, godis, paraplyer och mycket mer som man kan ge bort eller använda till alla sommarsaker som sker.

Sidan hittar ni HÄÄÄR

Ha en bra och rolig sommar allesammans!


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Efter en vecka ledigt med två dagars jobb och väldigt mycket med alkohol. Men ändå så har jag verkligen ingen söndagsångest eller nått, livet leker bara vidare och ser fram emot en otroligt bra vecka med vänner och ledig från jobbet nu i en vecka så vad kan bli sämre.

Nej har bara chillat idag men det är något som jag verkligen behövde efter denna vecka, så blev att gå till ån och sitta och chilla lite och bara snacka skit. Men sånna dagar behöver man med ha ibland, att man liksom inte gör något.

Likes

Comments

Bilder, Allmänt, Livet , Fest

I fredags blev det att typ dra ut en sväng eller iallafall gå ut och ta ett glas eller två. Men sånt är med mysigt. Man behöver inte alltid vara packad för att vara ute och ha kul även att sånt med är väldigt roligt.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Känns som att det var sjukt länge sen som jag jobbade men det blir det snart annat om då jag snart går på mitt sommarschema och kommer ha fullt upp med jobb och annat roligt. Men i helgen så körde jag iallafall på jobbhelg så jag var verkligen helt slut och har glömt bort hur trött jag är efter ha jobbat helt. Känns verkligen som det är värre att jobba helg än i veckorna, eller iallafall för jag alltid blir så sjukt trött på helgerna.

Likes

Comments