Allmänt, Bilder, Livet

Gud jag förstår inte hur dåligt man faktiskt kan må. Hatar att vara sjuk och jag blir verkligen inte frisk från detta helvete heller. Men det kan ju vara för att jag inte pallar att ligga hemma och verkligen vila ut mig utan måste hela tiden hitta på saker om jag inte jobbar. Värsta är att man börjar skolan nästa vecka och är inte förberedd för fem öre. Men har verkligen ingen ork och kommer säkert att vara dödssjuk när jag börjar skolan med. Men då är ju allt som vanligt kan man ju säga. Borde fan gå till sjukan igen och kolla upp detta, för såhär var det innan jag blev sjuk och fick nått virus eller nått som inte de på sjukan kunde hitta för väldigt länge sen. Men är inte så bra på att ta tag i saker och jag hatar att gå till sjukhus med så.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Nu är semestern över och det är dags att åka hem för denna gång och imorgon är det dags att börja jobba igen. Kommer verkligen sakna Öland det finns typ ingen bättre plats än denna. Men dessa dagar har verkligen varit välförtjänta då man bada var kunnat vilat, solat och bara ha det allmänt skönt. Men nu börjar vardagen och nästa vecka så sätter man sig i skolbänken igen. Kommer verkligen sakna Öland må jag säga.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Äventyr

Gud vilka dagar vi har haft hittills i Öland. Bra väder och bara kunnat mysa runt. Det är verkligen sånt här som är helt underbart. Vill verkligen stanna här för evigt men vet ju att man måste åka hem på måndag för att man ska börja jobba på tisdag igen innan skolan och allt drar igång. Men känner verkligen hur mycket jag har behövt denna resa, har typ alltid saker pågång och älskar att man nu bara kan slappna av och släppa allt och inte behöva att tänka på jobb eller något annat.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Äventyr

Äntligen så är det dags för lite semester nu när sommaren typ är slut, men sånt ska man inte klaga på för vädret är fortfarande på topp! Så nu i några dagar så kommer det bara att vara chill och har egentligen inget speciellt planerat. Eller jag är ju nu äntligen på Öland som jag tjatade om för ett tag sen. Så sjukt underbart här, kommer aldrig vilja åka hem! Måste fan flytta hit någon gång i livet! Är bara så himla skönt och lugnt här även att det är fullt av turister.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

När jag flyttade in i min lägenhet i Norrköping så ville jag bara få upp alla grejer då jag inte bor stort och klarar inte av när det ser ut som en bomb. Men nu har jag bestämt mig för att det är dags att ta tag i hela lägenheten och verkligen gå igenom allt då det är kaos i alla lådor, skåp och garderob. Men nu ska allt ändrats men eftersom det tar väldigt lång tid och jag håller på med så mycket med andra saker samtidigt så gör jag lite i taget och ni får följa med på förändringarna som sker i min lägenhet och när allt är klart ska jag äntligen lägga ut bilder om hur min lägenhet faktiskt ser ut.

Ville med säga att nu har jag inte så mycket med kläder i min garderob för alla mina kläder är i Linköping då jag har bott där hela sommaren.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet , Mat

Känner att jag är en liten konstig person när det gäller mat. Jag älskar att typ bara äta kroketter och sen lite sås. Men samma sak gäller när det typ är pasta eller potatis. Jag behöver inte så mycket men finns det sås så blir allt så mycket bättre!!

Vem behöver egentligen ha tillbehör när man har något som kroketter, potatis eller pasta om det finns sås till.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Varje gång som jag äntligen är ledig från jobbet så lovar jag att det hela tiden är dåligt väder. Men bara för idag då jag är ledig och sjuk ska det allt vara bra väder. Så då får man ta vara av det lite och sitta i solen. Men det varade inte så länge för är inte van vid värmen så nu sitter jag inne igen och ska bara njuta av att jag är ledig.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Livet

Kan inte fatta att man ens kan få må såhär dåligt, känns som jag aldrig ens har haft en sån här jävla bakfylla och jag var inte ens ute och drack igår. Så varför ska jag behöva må såhär dåligt asså. Så idag kan man verkligen säga att jag tycker synd om mig själv. Så idag kommer nog inget att hända även att jag tekniskt sätt har gått på helg nu och borde hitta på nått men mår så jävla dåligt och kommer aldrig att erkänna att jag faktiskt är sjuk. Så nu ska fortsätta med mitt maraton av Sleepy hollow så kanske jag hinner se klart hela säsongen idag.Likes

Comments