Allmänt, Bilder, Vardagen, Dag för dag

Som jag egentligen redan har nämn nu under de gångerna som det har handlat om någon person när jag har kört de här dag för dagarna så är det såklart Michaela som alltid gör mig glad. Det spelar verkligen ingen roll på vilket humör jag än är på så kommer hon alltid på ett sätt att göra mig glad på ett eller annat sätt. Det behöver inte vara mycket men bara det att hon alltid finns där för mig spelar en väldigt stor roll och att vi finns för varandra. Vi gör liksom allt för att varandra ska må bra och stöttar varandra genom allt! Så jaa Michaela är verkligen mitt allt och hon gör mig alltid glad!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen

Man kan verkligen aldrig bli för gammal för att ha en chokladkalender så ni kan gissa att jag blev överlycklig när mina föräldrar i helgen gav mig en som de hade köpt eftersom jag inte haft köpt någon kalender till mig själv iår. Kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha för kalender så jag sket i det istället. Men nu har jag en som jag kan öppna varje dag så nu har jag något roligt att göra varje dag iallafall.

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen

Jag tror många redan har sett att man kan ändra sin Bitmoji på snapchat till jultemat och eftersom jag och Michaela har en sån otroligt bra humor så är det de som vi har suttit och gjort hela förmiddagen. Bara för att se hur roliga vi ser ut när vi har olika teman. Ibland känns det som man måste skaffa sig ett liv typ. Slår vad om att det egentligen inte är någon annan som sitter och skrattar åt det och måste ta bilder på det med.

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt, Bilder, Vardagen, Dag för dag, Innehåller annonslänkar, Innehåller affiliate länkar

Detta är typ alla saker som jag alltid har med mig när jag ska gå ut, sen är det inte exakt de här produkterna som finns nere på bilden och sen så är det alltid olika beroende på vad jag har på läpparna eller vad jag har för parfym på mig. Men såhär ser det typ alltid ut i min väska och den är alltid full så man har svårt att stänga den ibland med.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen, Dag för dag

Detta är verkligen pinsamt att ens skriva om men det som jag har ätit idag är en snickers och sen lite chips. Samt att jag drack en Cola och energidrycka! Det är så pinsamt att egentligen skriva ut och berätta nu när jag skulle visa vad jag har ätit. Men jag har vissa dagar som jag inte äter något och då kanske bara har ätit snacks. Jag var hungrig förut men orkade inte laga mat så sket i att äta vilket är väldigt dåligt jag vet! Men ibland så har jag såna här dagar och man kan klara sig utan mat ibland med! Måste verkligen bli bättre med mat och allt!Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen, Dag för dag

Min dag har inte varit så händelsefull har jobbat som vanligt eftersom jag faktiskt inte gör något annat längre känns det som. Men på kvällen istället för att åka hem som jag brukar göra så åkte jag in till stan för att träffa mina föräldrar som var uppe för att bo på hotell. Så tog lite och drack med dem innan de gick tillbaka till sitt hotell för att det var väldigt trötta. Resterande av kvällen så att jag hos Michaela jobb och chillade bara. Så det var min dag inte mycket som hände men så är det när jag jobbar hela tiden om dagarna.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen, Dag för dag

Mitt mellannamn är Linnea och jag vet inte redigt vad jag tycker om det. Det är ett släktnamn som alla vi tjejer på mammas sida har i mellannamn men det är ingen som kommer ihåg typ hur länge sen det var det började och vem det var som hette Linnea. Så det är ju lite roligt iallafall. Men om man ska säga vad man egentligen tycker om det så tycker jag det är fint och det är inget konstigt med det som vissa tycker om sina mellannamn.


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen, Dag för dag

Förr levde jag typ för att läsa bloggar och det var typ det ända som jag gjorde men nu har jag blivit så dålig på att läsa bloggar och allt. Men det finns vissa som jag fortfarande läser men det är inte varje dag och när jag väl är inne så är det lite inlägg som jag måste läsa. Men ska bli bättre på det för tycker det är så mysigt att sitta ner och läsa lite olika bloggar. Men de som jag följer är.

  1. @Yayas
  2. @pdotter Men hon har bytt till en annan portal
  3. Kenzas
  4. Kissie
  5. Jonna Lundells blogg

Sen är det ingen mer som jag egentligen följer men det kanske blir lite annat snart för är sugen på att börja läsa lite mer bloggar och allt!


Likes

Comments