Allmänt, Antingen eller, Vardagen

Nagellack eller Läppstift

Långt hår eller Kort hår

Banta eller Träna

Spara eller Slösa

Shoppa på nätet eller Shoppa i butik

Fota eller Bli fotad

Ramlösa eller Loka

Förrätt eller Efterrätt

Brun utan sol eller Solarium

Förfest eller Efterfest

Guld eller Silver

Kjol eller Shorts

Vitt vin eller Rött vin

Jordgubb eller Hallon

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen

Dags för ännu en ny vecka, även att jag inte är en person som älskar måndagar för det är en ny vecka med mer jobb. Eller mer exakt jag gillar inte måndagar när man har jobbat helg och liksom inte fått vara ledig eller något. Men såhär kommer min vecka se ut som jag vet om nu.

Måndag: Blev det att börja på ett nytt jobb och bytte lite till resturang istället för ICA, eller jag jobbar kvar på ICA fortfarande men kände att jag var tvungen att ta ett till jobb. Så nu provjobbar jag lite på resturang Merwah.

Tisdag: Så blir det att jobba på ICA.

Onsdag: Kör vi på morgon jobb på ICA och så kanske det blir att jobba på Merwah på kvällen. Har upplänning nu så ska jobba när Michaela jobbar och när jag själv är ledig.

Torsdag: Jobbar på ICA sen vet jag inte redigt vad som kommer att ske!

Fredag: Sista jobbdagen för denna vecka och 7/7 passet för denna gång.

Lördag: Äntligen så är man ledig så det är dags att köra på utgång all in kan man lugnt säga!

Söndag: Kommer ligga bakis hemma hela dagen och bara chilla!

Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen

Idag är verkligen en sån där dag då all energi och glädje verkligen bara rann bort från mig! När man har gjort beslut i livet som verkligen har förändrat allt för att se inse att man kan ha slumpat en stor chans på någon som kanske inte är äkta gör mig verkligen helt förbannad och ledsen. Har verkligen ändrat mitt liv och mina planer och det kanske var mitt misstag i livet att göra det valet. Men vem vet saker kanske ändrar sig men nu har jag verkligen en stor klump i min mage och jag vet verkligen inte vart jag ska ta vägen! Känner mig verkligen helt borta och vet inte hur jag ska gå till väga för att göra det till en bättre bana igen.  Men just nu vill jag bara krypa ner under täcket och typ gråta för jag inte vet vart jag ska ta vägen. 


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen

Denna vecka så är det inte en youtuber som jag tycker ska hyllas lite extra utan det är en bloggare. Jag har själv följt henne väldigt länge och tycker att hon är så underbar och verkligen en förebild. Jag följer henne även på Instagram och det är verkligen det bästa att se på hennes flöde och hur underbar hon är mot sina barn. Den bloggaren som jag pratar om är såklart @Yayas. Hon bloggar även här på nouw och jag tror verkligen att hon kan komma långt i livet. Hon är så fruktansvärt underbar till sina barn och hon är verkligen en sån stor förebild för mig!


Likes

Comments

Allmänt, Bilder, Vardagen

Idag så var man ledig från jobbet vilket var skönt är verkligen inte van vid att jobba längre och körde fyra dagar i rad med, nejdå har verkligen inte blivit lat av mig. Men idag så var jag och Michaela lediga ihop så det blev att gå ut och äta och sen dra ut på bio. Aldrig fel kan man säga, det är inte ofta man går på bio och bara har en myskväll med varandra. Men nu är det dags att sova och se vad morgondagen har att erbjuda istället.

Likes

Comments

Allmänt, Antingen eller, Vardagen

Morgon eller Kväll

Skidsemester eller Solsemester

Hemmakväll eller Utekväll

Glass eller Godis

Jeans eller Mjukisbyxor

Pool eller Havet

Desperate housewives eller Sex & the city

Pizza resten av livet eller Hamburgare resten av livet

Skånska eller Göteborgska

Rosa eller Lila

Klänning eller Kjol

Lägenhet eller Hus

Likes

Comments