Header
View tracker
View tracker

Jag som blir så lätt rastlös och måste göra saker tycker att det värsta som finns är att sitta still länge och inte göra nått typ som man åker tåg. Som tex nu när jag ska åka hem till Vimmerby för att hälsa på mamma och pappa plus åka till Ullared håller jag på att gå i taket för att det inte finns nått att göra. Så sitter och roar mig med att plugga för att jag inte har nått bättre för mig. Kanske är det jag ska börja med för att bli bättre på att plugga i tid och allt.

Nej men det finns knappt ens teckning på hela vägen så har verkligen nada att göra förutom att dunka musik och plugga sönder. Positiva är att jag hinner med mycket med plugg och kanske inte ens behöver plugga över jul om jag fortsätter i samma tempo och allt.

Likes

Comments

View tracker

Min favorithögtid är verkligen julen för att jag tycker att den är så mysig och så samlas hela familjen och många andra. Folk är alltid extra trevliga under julen och det är bara så mysig stämning och så kollar man på Kalles julafton och väldigt mycket annat som händer runt julen.


Likes

Comments

Idag blev det att börja skriva till vårt manus till podcasten, känns ganska bra men mer ska utvecklas. Kommer nog bli en ganska nice podd då vi ska sitta och diskutera alkohol och många vet ju hur mycket jag älskar att dricka och tackar typ aldrig nej till en utekväll eller bara en öl även att jag egentligen inte kan. Nej men vi får väl se hur slutresultatet blir och vad det är vi faktiskt kommer fram med när vi pratar om alkoholvanor men framför allt hur man dricker vid jul och under hela julledigheten.

Likes

Comments

Mitt favoritprogram som jag typ verkligen är asledsen för att jag vet att det ska läggas ner nu för har liksom kollat på det sen dagen det släpptes. Så nu har jag liksom inte ens vågat att börja kolla på sista säsongen för kommer säkert att sitta och gråta till varje avsnitt som jag brukar att göra. Jag är verkligen inte någon som sitter och gråter till filmer eller nått men när det gäller serier som jag älskar kan jag sitta och gråta som ett litet barn. Mitt favoritprogram är såklart The Vampire Diaries alla dagar i veckan.


Likes

Comments

Choklad eller Vanilj
Älskar allt som har med choklad att göra
Sola eller Bada
Hatar att bada men älskar det när det är varmt och man får lite mer färg
Skidsemester eller Solsemester
Solsemester framför allt
Julafton eller Midsommarafton
Julafton bara för det alltid är så mysigt under julen
Hemmakväll eller Utekväll
Är ju världens festprisse så går verkligen hellre ut och festar än att bara sitta hemma och sega

Likes

Comments

Känns verkligen som hela helgen bara försvann denna gång, har typ jobbat och bara chillat men det har även varit fett skönt. Menar jag är ju typ alltid fett bakis under helgerna och gör egentligen inte så mycket men denna drack jag inte ens en droppe, oh ja jag är fett sugen på alkohol nu. Men på söndagen var jag helt ledig så jag följde med Ellie när hon skulle fixa läpparna, Om jag hade planer på att någonsin göra det så försvann det helt, trodde jag skulle dö när jag kollade och det såg ut att göra så fett jävla ont. Men annars var det en bra söndag då vi gick och fixade och pratade lite skit och allt. 


Likes

Comments