Hur länge kan man behålla förståndet utan sömn?
Det är en fråga jag ställer mig dagligen och har gjort det i över 1 års tid nu...mitt rekord (om man nu ska kalla de rekord vet jag inte, men förvisso "Always look on the bright side of life!" haha ^^ ) rekordet är iaf 4,5 dygn nästan 5 dygn, dock följdes det av halva ansiktet bortdomnat och skyhög feber vilket resulterade i 1 vända med ambulans och dagen efter de 1 vända till akuten...nu till varför detta inlägget börjar såhär totalt random ;D haha ^^ min dotter, Emilia, kom i fredags och på kvällen upptäckte vi att hon hade ögoninflammation, och i lördags bråkade vi med spisvakten när vi skulle göra hemmagjord pizza (vilken blev fruktansvärt god i slutändan, efter 4 h pga spisvakten slog av x antal ggr) och som typ alla vet så blev det storm/orkan nu natten till måndag....så well summan i h sömn från fredag till nu är 3 h!!!! och även soptunnor på vift, presenningar som är historia och vad som mer hänt här vet jag först när det blir ljust! Eventuellt kommer bilder om något intressant hänt 😊 men nu efter en liten statusuppdatering om mitt liv just nu så är det dags för frukost 😄 så, see you later alligator 😉

Likes

Comments

Hej och välkommen!

"Så vad handlar då denna bloggen om?"
Ja, det var en bra fråga och egentligen blir svaret att den handlar om allt mellan himmel och jord!
Och för att specificera lite så blir väl kategorierna pyssel, DIY, inredning och föräldraliv/familj. Och det nästan viktigaste av allt, det som orsakar väldigt mycket kaos i denna familjen då organisatören och kärnan i familjen, (Jag, även kallad mamma) har diagnosen ADHD. Så sista kategorin blir självklart ADHD!

"Och vem är då MaaranenJ?"
Jag heter Jeanette (född 900107) och jag är mamma till 2 st underbara barn!

1 dotter som heter Emilia och hon är född 080928 och hon bor hos sin pappa men är här varannan helg.

1 son som heter Zakareus och han är född 141019

Jag är sambo med Daniel (född 881022) sedan 130801

Vi har även 1 hund som heter Junior, en blandras mellan schäfer, dobberman, rottweiler och amstaff. Han är född 130125 men vi fick han i september 2013, så han är en omplaceringshund.

Mer om oss i denna familj kommer ni få veta om ni väljer att läsa denna bloggen.


Likes

Comments