View tracker

I don't care if you don't I don't care if you don't I don't care if you don't care

(bilder från weheartit)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Pga tryck så gick jag bak redan vid första förbandet, Beartooth, för jag som kanske inte är så stadig skulle flygit som en vante, men SÅ BRA VAR DET!! De spelade låtar mest från That's the Spirit och Sempiternal, men även från äldre album. Deras setlist funkade absolut men var tyvärr inte speciellt lång, så man såg ju ca 50% förband och 50% BMTH, vilket var supersynd då vi köade 3h i kyla. De körde bland annat Sleepwalking, Go To Hell For Heavens Sake, Doomed, Shadow Moses, Can You Feel My Heart och Throne, och mitt hjärta slog i typ 180. De var så fruktansvärt bra att jag vill på dirren se dem igen!! Kan inte ens förklara det med ord hur jag kände när Sleepwalking började spelas. Bästa<33333

Allt för mig! Puss&kram&nyp i röva

Likes

Comments

View tracker

Slutet av höstlovet vart faktiskt väldigt bra, jag drog ju o partade som Bambi på fredagen vilket var superkul, vi kom hem vid 04 tror jag för att somna typ 05. NAJS kände jag när jag sedan vaknade kl åtta på morgonen och var supertrött men kunde ej somna om. Skulle egentligen stannat till söndag men jag bestämde mig för att ta en sen buss hem istället, ville avlasta mormor&morfar med bubbi samt dra till kyrkogården och tända ett ljus för både mamma och mig då hon var bortrest med pojkvän. Landade hemma hos mig ca 21:20, lämnade av grejer och innan jag ens hunnit sätta mig ner knackar det på dörren och där står Johanna, Magnus och Moa. Johanna hade ont i knäet så hon gick med oss en stund innan hon vek av hemåt, men vi andra fortsatte och gick runt ett bra tag för att bara prata.

Resten av skiten orkar jag inte gå igenom, förutom det att jag nu skaffat Netflix och kan äntligen slösa bort mina timmar här på jorden med olika draman a la Gossip Girl och Modern Family. Det kan inte bli bättre

Likes

Comments

Nu är det redan (!!!!) torsdag vilket betyder att stora delen av höstlovet är borta, tyvärr. Jag har suttit på körkortsteori 10-12 varje dag denna vecka men idag är det sista dagen.
I helgen mös jag till det o vägrade lämna sängen typ, satt o spelade Twilight Princess fre&lör men drog till moster ute på landet i söndags. Kollade på film, åt mat o dessert (kladdkaka❤️). Allmänt mys med min andra mamma och mina kusiner.
Efter första teorilektionen drog jag, Johanna o Magnus till donken med Magnus lillebror, då bröderna gick samma tider på en annan trafikskola haha. På kvällen drog vi och två mer till Moa, där vi åt pizza, spelade Trivial Pursuit och drog sedan ut o gick. Kom hem ca 01 haha.
Igår så drog Magnus, jag och Johanna till som hemma för att luncha, höll på o dö pga fetaste matkoma för det var sjukt gott. Sen efter det drog vi till Max för att köpa lyxskake, orkade inte ens min helt o hållet för jävlar va mätt jag var.
Idag blir det Åland:) sen vidare mot halloweenfestligheter på fredag och jag stannar väl där till söndag tror jag! Det blir NAJS
Puss o kram o nyp i röva

Likes

Comments

​Har ända sen barnsben tyckt att tatueringar är snygga, och jag håller fortfarande fast vid det. <Nästa år blir jag ju 8teen och då får man ju tatuera sig!!! Vill dock skaffa något jag verkligen vill ha och inte bara för skaffandets skull. Men otroligt pepp på det ändå, mami och jag har ju pratat en del om att skaffa matchande, och jag har tänkt mycket över vad och var jag skulle vilja ha. Fastnade för dessa skönheter ovanför när jag kollade weheartit, så sjukt snygga!! Speciellt den stora bilden till vänster på en sleeve, skulle kunna göra det mesta för den, läcker som tusan. Jag förstår att man kanske inte vill skaffa en själv men att inte tycka om tatueringar? Det går ju i princip inte. 

Likes

Comments

Salut mes amies,

à droite tu regarde moi, avec un Putin masque, je suis fabuleuse. Hier, mes coupins et moi étions allé à Naturens Hus, nous avons grillé des saucisses et ecouté de la musique. Cétait formidable, j'aime mon amis <3

Aujourd'hui et demain, SAA14 (ma classe) et des autres classes avons une jour du thème si prostitution. C'est intéressant, mais très horrible. Nous écritons des articles si serait prêt demain. On top of that, j'ai deux articles aved ses deadlines demain aussi, a l'anglais et l'étudies a société, et le suédois. Mes textes a cette blog a francais serait prêt demain aussi. Ugh, je suis trop fatigué, je ne sais pas. J'ai un test de géographie dans le deux semaines, et un analyse de l'histoire, si l'histoire dans le films. UGH.


Likes

Comments

Bonjour tout le monde!

La semaine dernière j'étais à un lecon avec les autres écoles qu'ont des UF-enterprises. Le professeur, Johannes Hansen, parlait si des rêves et oser. C'était fantastique! Son lecon s'appelle "Fuck your fears", et il a écrit un livre que j'acheté et lu. Même le livre est formidable, je le recommend a tous!

Ma semaine n'a pas était différent, j'ai étais mes lecons et une classe de yoga (c'est très marrante), hier j'ai parti à Karlstad. J'acheté une t-shirte et un pull. Je n'ai pas d'argent, oui j'aime la vie:):) no, mais j'achete des norriture que tu regarde au-dessus. C'est bon, mais cher.

Aujourd'hui, je crois mes grandparents et moi faisons du shopping, mais je ne sais pas. Je dois édute avec mon société/anglais/suédois rédaction. Je ne veux pas, mais je pense étude maintenant si je le fait.

Des bisous, elina

Likes

Comments

Tänkte dra en summering av tiden som gått då jag inte uppdaterat här, så nu köööööör vi

I fredags var det stjärnparadsfest, och jag och Hannes som inte fick vara med på bild var då svarta och svåra som pandapoppare, medan mina fina vänner ( @osterberg bland andra) var tjuvar! Det var superskojsigt, vi stod bla. och skrek/sjöng med till Take Me To Church, eller ja, jag sjöng väl med till allt jag kunde haha. Pratade med lite olika, så det slutade med att vi satt i ett litet utrymme ca 1 på natten och pratade. Blev upphämtad vid 2 av mamma, så det bar hem och lägga sig i min feta säng vilket var görnice. Morgonen efter vaknade jag med tovor efter min tupering, så det blev att försöka rädda det nyduschade håret med silikondroppar:) tog en timme.

Sen började det trilla in folk runt 14:30 hit, vilket jag tyckte var jättekul då det annars inte händer något här. Vi drog till stan och åt pizza, sen spelade vi lite kort viket jag förlorade stort på, standard. 

Söndagen åkte de hem, vilket var tråkigt men det är ju inte sista gången jag ser dem precis. Kom på att filla skulle va ensam i lgh så jag frågade om hon inte ville ha sällskap, så från igår till idag sov jag där! Det var mysigt.

Likes

Comments

Salut tout le monde,

je n'ai pas écrit beaucoup cette semaine, mais c'est cool tout de même. Je suis une mix d'emotion, mais je fait mon meilleur. J'ai était occupée avec Stjärnparaden, une organisation que fait des shows spectaculaire!

Oui, j'aime Stjärnparaden <3 

C'est tout! See ya

des bisous, elina

Likes

Comments

Hola amigos,

jag sitter just nu på psykologin där vi repeterar inför en reflektion vi ska skriva nästa vecka. Älskar psykologi och vill jättegärna fortsätta plugga det på universitet, superintressant och väldigt mycket tänk på olika teorier om hur vi fungerar. Personligen gillar jag det mesta i Freud's teori om det omedvetna, dock inte hans psychosexual stages, men the cognitive perpective och behaviourism är väldigt relevanta de med. Ber om ursäkt att jag inte kan dessa på svenska men går ju sprint, så lite svårt ibland:):)

Anyhow, jag ska fortsätta lyssna på pod aka moderskeppet samt uppdatera min spotify.

Adios!

Likes

Comments