Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det är ju ändå kul att man, för 24 timmar sedan kände sig snyggare än någonsin men nu kantas timmarna av feberyra, trötthet och insomnia. Kom igen nu kroppen, kämpa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Söndagar som startar med sol, en promenad och nybakat bröd. Fint! Älskar när solen kikar fram på hösten. Hoppas ni har en fin dag!

Likes

Comments

Lördag: Promenad. Hundmys. Sol. Mys. Mjuk mössa. Say no more.

Likes

Comments

Okej, jag vet att ni inte gråter floder över att jag inte bloggar. Jag fattar det. Men jag vill ändå
be om ursäkt, mest till mig själv, min blogg är liksom som min dagbok, en portal där jag kan bläddra tillbaka och lära mig saker av mig själv. Så, förlåt för dålig uppdatering. Jag lovar inte att det kommer att bli bättre, även om jag hoppas det.

Idag spenderade jag och Josefin förmiddagen på Färgfabriken. Det var hur mysigt som helst! Den krispiga luften och de färgglada löven påminde oss om att det nu är höst på riktigt. Välkommen oktober!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på flygplatsen i Köpenhamn. Om två timmar landar jag i Stockholm, jag längtar till dess!

Jag har haft några superhärliga dagar i Malmö men imorgon börjar allvaret, semestern är då över och jag börjat på mitt nya jobb! Det ska bli så himla kul! I will keep you posted om hur det går :)

Alltså jag ÄLSKAR Köpenhamns flygplats. Jag har därför spenderat typ två timmar här bara för att jag kan. Jag har ätit, provat parfymer och dricker just nu en kopp kaffe. Så mysigt. Har förresten köpt ett nytt nagellack, det mörkblå som ni ser på bilderna. Vad tycker ni? :)

Nu måste jag springa till gaten så att jag hinner med mitt plan! Vi hörs sen! Puss och kram!

Likes

Comments

GOD MORGON SUNSHINES! Jag vaknade upp i ett halvregnigt Malmö imorse. Tog sovmorgon och bestämde mig för att gå ut och dricka gokaffe på stan. Sitter just nu på Atrium i Malmö (Andy- du hade älskat detta stället) och dricker en cappuccino och äter en typ granolabowl. Så trevligt!

Dock så var kaffet både för svagt och sött- ett litet minus. Tror att bryggkaffet kan smaka bättre.

Men helt klart ett ställe som är värt att besöka om ni är i stan!

Vi hörs snart igen🎈

Likes

Comments

Igår var jag i Köpenhamn med Sofia och strosade. Vi hamnade givetvis på GANNI (det kan vara mitt favoritmärke). När jag såg att de hade sweatshirten med en croissant på och att jag dessutom fick lite rabatt så bestämde jag mig för att köpa den. Iiih! Hur fin är den inte?😍🙈

Nu måste jag fixa ett par nya skor för att mina har, HÖR OCH HÄPNA, typ frätt sönder? Jäkla superga... Kanske får gå tillbaka till stansmith ändå... Återkommer med info om hur jag löst mitt skoproblem, haha.

Nu har jag duschat och ska snart gå ut och äta frulle och sedan träffa Elin en stund. Mys! Älskar att hänga i Malmö. Hörs snart igen!

Likes

Comments

Beauty&Hair, Livet, Mode, Outfit, Styling

New hair

SKINNY FTW

Att sluta

ATT RADERA ALLT, OFRIVILLIGT

ÅRETS FÖRSTA

Att bli plåtad på stan

Instagram

Min hudvårdsrutin

Vilhelmsro

FET OCH LYCKLIG

JAG BEHÖVER HJÄLP!

DET BÄSTA JAG GJORT

Pop up store- ja eller nej?

Hey sailor

Ett känslomässigt virrvarr

Sommarfeelings

Instagram@maandegrahn