Dessa två produkterna är verkligen det bästa jag testat på länge. Det är en dag/natt kräm och en concealer/foundation. Jag kan göra ett separat inlägg (kanske en video?) där jag visar innehållet samt berättar om dem om ni vill det. Dem är så bra verkligen! Tips!!

Ett stort plus är även att dem är helt veganska och inte testade på djur!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Att ta hand om sig själv och lägga ner tid på att bara ta det lugnt är något som jag värderar högt, speciellt eftersom många glömmer det men framförallt för att det är otroligt viktigt. Därför tänkte jag boosta den här lördags morgonen med några snabba tips på vad man kan göra om man har lite dötid innan man skall starta dagen eller om man bara skall spendera sin dag hemma. ENJOY! <3

- Duscha. Hoppa in i duschen och skrubba hela kroppen (samt schamponera håret såklart). Efteråt: Fila/klipp naglarna, applicera något nagellack (om du vill), smörj in kroppen i någon kräm som doftar gudomligt. Ta på dig dina finaste underkläder och den skönaste pyjamasen du har.

- Ansiktsmask. Applicera en ansiktsmask, (detta kan du välja att applicera innan eller efter frukosten). Glöm inte att smörja in ansiktet efteråt bara!

- Frukost. Sedan kan du göra i ordning en god frukost. Nu när du har lite mer tid än vanligt kan det vara kul att lyxa till det lite grann ;)

- En bok. Sätt dig sedan ner och skriv ner mål som du har och saker du är tacksam över. Har du en dagbok att skriva i kan du även göra det eller varför inte läsa en riktigt bra bok?

- Göra i ordning. Det finns inte något tråkigare än att städa haha men att rensa sin garderob eller vika sina kläder/göra i ordning i sitt rum är väldigt kul tycker jag och resultatet är alltid så roligt att se. Om du väljer att rensa din garderob kan du sälja dem eller skänka dem till någon butik/behövande.

Likes

Comments

Hej på er finisar!! Hoppas ni mår bra!

Min dag har bestått av en morgonpromenad och kort därefter ett x antal timmar på stan med min syster & Anna. Vi strosade runt i butiker samt gick en sväng förbi kulturkalaset och planterade b.la våra egna ärtskott som vi fick ta med oss hem, mysigt! Runt 5 tiden mötte jag upp Kristin och vi satte oss på Villa Belparc och pratade om allt mellan himmel och gjord, hon är så fin så<3

Nu kom jag precis hem och skall laga någonting litet att äta och sedan köpa b12 (ett tillskott man bör ta om man är vegan). Jag säger godnatt så länge så hörs vi mer imorgon <3

Sov gott kära ni <3

Likes

Comments

OBS: Familjen på bilden är inte de jag skall bo hos!

Ja, vad är det jag skall göra egentligen?


Den 5:e September tar jag flyget till New York för att arbeta som Au Pair hos en jätteunderbar familj. Åh, jag är så himla exalterad! Det skall bli SÅÅ roligt. Bara av att se dessa bilder gör ett det pirrar i magen. Tänk er alla högtider (halloween & julafton t.e.x) hur roligt och annorlunda det kommer att vara, speciellt för att många i USA verkligen går all in under dessa högtider. Jag har otroligt mycket att berätta och är verkligen i extas så jag vet inte riktigt vart jag skall börja, haha. Ne hörrni, enklast är nog ifall ni ställer frågor om ni undrar över något annars kommer ni få ta del av det mesta via bloggen.


Kramisar <3

Likes

Comments

Är vi på bion. Mycket trevligt. Alldeles strax tar batteriet på min telefon slut, blir ju perfekt tajming med tanke på att filmen börjar snart. Filmen kommer att sluta såpass sent att vi inte hörs mer ikväll tyvärr men imorgon hörs vi <3 Natti så länge

Puss

Likes

Comments