Jag sitter just nu och packar. Vanligtvis brukar jag alltid packa dagen innan jag reser men med tanke på att jag skall vara borta länge den här gången är det inte något klokt val. Lika bra att börja i god tid (åker om 12 dagar) för jag kan säga såhär, att packa ner i princip hela sitt liv i en (!!) väska är jättesvårt.

Mitt mål är ju att ta med mig allt vilket är långt ifrån möjligt. Jag har verkligen ingen aning om vad jag skall välja bort, vill verkligen inte det. Faktumet att jag måste lämna så mycket gör min syster och vänner mer glada (de vill ju ta över min garderob) och mig mindre glad, haha :-(

Om någon har bra packningstips, hit me!

Hoppas ni mår bra annars och att ni får en jättehärlig dag! Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag inspireras väldigt mycket av simpla stilar som exempelvis endast består av ett par enfärgade jeans med en vanlig vit t-shirt, en enfärgad jacka och ett par boots som man sedan piffar upp med smycken, nagellack, en väska eller solglasögon. Outfiten ovanför är ett bra exempel på min beskrivning. Passar till de flesta tillfällena, speciellt på flygplatsen. Snyggt, enkelt men framförallt bekvämt!

Likes

Comments

Min första vlogg någonsin, kul ju! .. Dock skulle den upp imorse men jag hann inte ladda upp den då men bättre sent än aldrig ;)

Släng gärna iväg en kommentar ang vad ni tycker samt om ni skulle vilja se fler vloggar i framtiden & på vad i så fall. Hoppas ni mår super! Kramisar <3

Likes

Comments

Dessa två produkterna är verkligen det bästa jag testat på länge. Det är en dag/natt kräm och en concealer/foundation. Jag kan göra ett separat inlägg (kanske en video?) där jag visar innehållet samt berättar om dem om ni vill det. Dem är så bra verkligen! Tips!!

Ett stort plus är även att dem är helt veganska och inte testade på djur!!

Likes

Comments

Att ta hand om sig själv och lägga ner tid på att bara ta det lugnt är något som jag värderar högt, speciellt eftersom många glömmer det men framförallt för att det är otroligt viktigt. Därför tänkte jag boosta den här lördags morgonen med några snabba tips på vad man kan göra om man har lite dötid innan man skall starta dagen eller om man bara skall spendera sin dag hemma. ENJOY! <3

- Duscha. Hoppa in i duschen och skrubba hela kroppen (samt schamponera håret såklart). Efteråt: Fila/klipp naglarna, applicera något nagellack (om du vill), smörj in kroppen i någon kräm som doftar gudomligt. Ta på dig dina finaste underkläder och den skönaste pyjamasen du har.

- Ansiktsmask. Applicera en ansiktsmask, (detta kan du välja att applicera innan eller efter frukosten). Glöm inte att smörja in ansiktet efteråt bara!

- Frukost. Sedan kan du göra i ordning en god frukost. Nu när du har lite mer tid än vanligt kan det vara kul att lyxa till det lite grann ;)

- En bok. Sätt dig sedan ner och skriv ner mål som du har och saker du är tacksam över. Har du en dagbok att skriva i kan du även göra det eller varför inte läsa en riktigt bra bok?

- Göra i ordning. Det finns inte något tråkigare än att städa haha men att rensa sin garderob eller vika sina kläder/göra i ordning i sitt rum är väldigt kul tycker jag och resultatet är alltid så roligt att se. Om du väljer att rensa din garderob kan du sälja dem eller skänka dem till någon butik/behövande.

Likes

Comments

Hej på er finisar!! Hoppas ni mår bra!

Min dag har bestått av en morgonpromenad och kort därefter ett x antal timmar på stan med min syster & Anna. Vi strosade runt i butiker samt gick en sväng förbi kulturkalaset och planterade b.la våra egna ärtskott som vi fick ta med oss hem, mysigt! Runt 5 tiden mötte jag upp Kristin och vi satte oss på Villa Belparc och pratade om allt mellan himmel och gjord, hon är så fin så<3

Nu kom jag precis hem och skall laga någonting litet att äta och sedan köpa b12 (ett tillskott man bör ta om man är vegan). Jag säger godnatt så länge så hörs vi mer imorgon <3

Sov gott kära ni <3

Likes

Comments