Header
View tracker

Blev att man jobbade idag. Blev en hektisk kväll. Men det gick det med.
Sen stack man ich träffade Zuhra en runda sen blev det att man stack ut med Ogge och Jonte lite. Sen blev det bara en liten rund tur med ogge.

Kom man hem precis, och såg ett brev från tingsrätten efter en liten händelse förra året.. Haha helt sjukt! Måste gå även om man jobbar annars bryter man mot lagen.. Så sjukt. Men vad ska man göra? Hahah! Skit nervös redan nu, varför vet jag inte 😂

Känslan av när folk går upp till jobb och man ska lägga sig!☺️

Godnatt!

Likes

Comments

Godmorgon eller vad det nu är.. Haha!

Ligger man och försöker sova någon timme. Men när man väl slappnar av osv så snurrar alla minnen som ett löpande band.. Så jobbigt -.-'

Menmen, blir väl att köra till Biltema och en stund och sen träffa Maria på en cigg innan man börjar det nya jobbet! Riktigt skönt med fast, det man har väntat och kämpat för! Wiiihooo! Hoppas det går bra iallafall! :D

Likes

Comments

Jahapp..
Ligger man här och tänker och kan inte sova. Inte lönt att ta en sömntablett när man ska gå upp vid 9.. Åhhh!

När man tänker på att flytta till en ny stad och bara lämna Skåne helt och hållet låter lockande. Man känner att man bara vill lämna allt här och börja ett nytt liv någon annanstans, det är precis som om man inte kommer någon vart här.. Att känna att varje gång man möter någon som man inte vill möta och att man är rädd för det. Det man inte vill i den staden man bor i. Att känna att varje människa inte tycker om en gör att man känner sig ännu ensam. Varför vara rädd att gå utanför sin egna dörr egentligen?

Börja söka jobb och hitta en lägenhet någon annanstans det är de man vill göra och börja studera det man vill bli och bara allmänt fokusera på sig själv. Man har ingenting kvar här längre känns det som.

Allt bara flödar. Fan, skärp dig.

Likes

Comments

Om några timmar är det dags för ett nytt år! Wiiiihoooo! Snart är det sommar igen! Haha!
Laddar vi upp för feeest!

Gott nytt år alla!

Likes

Comments

Någon dag sen sist. Men har varit rätt mycket. Varit överallt men ingenstans.

Har bl.a. Jobbat och igår var jag på väla med Zuhra en runda. Sen blev det en liten runda på natten till östra Ljungby eller vad det nu var.. Hahahah! Bara för att man kan 😌

Idag blev det en runda med pillan på väla och senare på dagen blev det en till med Maria. Finns absolut ingenting i huvudtaget som man kan ha på sig till nyår.. Fucking sämst! Får väl riva ut hela min garderob och se vad som finns.. Åhhhh skit drygt 😓

Kom hem för en stund sen och det blev en solrunda. Riktigt skönt nu när det är så kallt ute! Hahah! Sen får man se vad resten av kvällen har att bjuda på..

Likes

Comments

Kom man hem för ett tag sen efter jobb.. Har man gått runt med ett ont knä efter det smällde till igår.. Kul!
Och nu sitter man med ett låst ben som man inte får ner i huvudtaget.. Trodde aldrig att detta skulle hända igen.. Men såklart dyker det upp efter några år. Alltid något hela tiden.
Så här sitter jag och ser ut som ett mongo och kämpar med att få ner det igen, och ovanpå allt så kan man inte flytta sig för det gör så jävla ont.. Åhhhh fan! Rena rama paniken man får.. Hatar detta!
Kommer bli en rolig natt 😭

Godnatt!

Likes

Comments

Blev en utgång igår. Först var man på förfest med några andra sen stack man först till Telegrafen och slutade kvällen/natten på Cardinal.
Sjukaste kvällen på länge.. Allt spårade bara ut totalt! Hahaha! Kul hade man iallafall, så det var tur det!
Blev att man sov hos pillan under natten, blev inte så långt till jobb då 😬
Men det var riktigt jobbigt att jobba ovanpå allt.. Kändes fortfarande som man var full när man kom till jobb. Och sen det värsta blev att man fattades en, när man hade hoppas på en lugn kväll så stressigt blev det.. Men man överlevde iallafall. Hahah!

Just nu, sitter man hemma och funderar på att sova för man inte har fått någon bra sömn. Men jag måste röka först.. Samtidigt så vill man inte gå ut för det snöar.. Åhhhh! Jaja, skitsamma får väl göra det ändå 😖

Godnatt på er!

Likes

Comments

Hej hopp!

Har man precis duschat så just nu sitter man och laddar upp krafterna för denna dagen.
Blir att man kör och fixar lite, sen ikväll blir det partyyyyy! Skönt att försöka komma på andra tankar, det behövs. Men får ändå bli att man tar lite lugnt! Ellllllor? Hahahah! Jaja, det ska nog gå bra.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Varför just nu?
När man väl börjat ta tag i allt och börjar må mycket bättre så stupar allt.
När man börjar tänka negativt och bara vill ge upp allt igen, för inget kommer att gå.
Att man tar allt annat och fokuserar på alla andra förre sin egna hälsa. Hur kan man ens tillåta det? Det har man inte ens svar på själv..

När man inte vet om man ska gå vidare och droppa allt eller stanna kvar? Man vet ingenting.. Allt tar kål på en, så man knappt kan klara av något längre.

Varför ska alla negativa tankar komma nu än att man ska tänka positivt och att allt kommer lösa sig. Men ge allt en vecka till.. Får man se hur det blir..

Men allt drabbar en i slut ändan dom valen man har gjort och så som man har varit mot folk. Här är svaret. Man har ingenting kvar.. Tyvärr. Karma straffar en till slut.. Sånt är livet. Bara att leva med det.

~ Förlorar man sig själv, förlorar man allt. ~

Likes

Comments

När man bara har den känslan att fly från sina problem och från sina tankar. När man inte lägger ner någon energi på att lösa saker och ting istället. Men då väljer man att springa.
Vi människor funkar på olika sätt, en del löser problem med att fly för att slippa alla konflikter medan andra väljer att lösa problem direkt och går rakt på sak.
Jag funkar som den som flyr och har alltid gjort. Man får tänka ett snäpp längre på att det löser inte sig att bara springa iväg och hoppas att det löser sig med tiden. Nej, det blir bara värre genom tiden som går. Det blir så att löser inte sakerna sig direkt så ger jag upp.. Det är precis det jag har gjort.

Det är bara att blunda och se det från den ljusa sidan, att detta kanske hände som en slump för jag ska kunna lära mig och inse saker och ting att det inte går att göra så som jag har gjort tidigare. Detta är mer som att jag lär mig en läxa och som jag får bära med mig i framtiden.

------------------------------------------------

Men nu måste jag försöka se allt från den ljusa sidan.
Fått ett nytt jobb, så det kommer bli lättare för mig senare när jag har kommit in i det så där har jag fått in ett mål som är klart.
Jag har människor som jag kan prata med även om man har förlorat några på vägen.. Men man ska försöka att inte se negativt på allt, detta löser sig säkert får man hoppas. Så nu får det bara bli positiva tankar!

Detta kommer bli bra. Mål jag ska klara, har gjort bra val den senaste veckan. Äntligen har jag vaknat och tagit tag i situationen, Tack vare 2 personer..

Godnatt!

Likes

Comments