View tracker

Söndag!

Längesen man bloggade nu, men Det har hänt sååå mycket!

Jag har gått in i väggen psykiskt kämpar mig tillbaka, vägen är lång tur jag har min sambo och våra katter :).
Har börjat plugga och tagit tag i mitt liv, så håller timmar
☺️ att allt går som jag vill 😃, Allt känslomässigt har gått upp och ner. Men blir nog bra snart. Allt med cassandra Vet inte riktigt hur jag ska hantera allt :(.

  • 9 readers

Likes

Comments

Såja vart i Stockholm en natt så nu beger de iväg upp i skogen i Norrland 👌... ha en fin helg alla 👌❤️

  • 25 readers

Likes

Comments

Ja idag va jag på kontroll för cellprov, Har lätt förändringar så skönt att äntligen få de gjort. Jg tycker det är grymt obehagligt och gör ont. 😔 inte så för alla beror på hur känslig man är, jag är jätte känslig:(... sen har jag städat och packat 😁 så nu ligger jag här och tar det lugnt 😁☺️

  • 25 readers

Likes

Comments

Idag har det vart tingsrätt mot min dotters pappa, gick bra 😚 blir fortfarande en till muntlig förberedelse, jag hoppas allt det Här kommer blir bra . Är så ledsamt att hålla på tjafsa och bråka det är ändå dottern som kommer i kläm😏. Men nog med det, åkte hem och vila en stund sen så nu har vi ätit ägg macka. 😘😀 satt som en smäck i magen 💕.. så nu blir det att vila och börja smått planera hemresan till Dalarna 😀..

  • 40 readers

Likes

Comments

​Psykisk Ohälsa!
 vad är det? och hur botar man det?.

 Psykisk ohälsa är en form av ångest deprision samt oro,  det är kroppens signaler och kroppens sätt att regera när vi är i *fara* Man kn känner plusen stiger hjärtat slår snabbare och de känns som man ska dö,  och får så ont i bröstet och det känns som man ska svimma, ångest är inget farligt bara oerhört obehagligt, Jag själv lider av stressångest /dödsångest får de om jag tänker på för mycket eller är stressad, Har haft måånga motgångar b l a vårdnadstvist samt problem med vården då jag har diagnoserat´s fel, samt att jag försöker allt att få hem min dotter, så till slut så sa kroppen upp och sa att ni får du ta lugnt  så jag äter lugnande ( dom hjälper mig koppla av och att sova ) går pratar med kurator, och håller på Kämpar med vikten det är sånt som tar på psyket tyvärr :/.   Men trots allt det här så kämpar jag vidare och starkare för varje dag <3. Har enormt stöd från min sambo och min Mamma :).. 

så till er där ute som har ångest och psykisk ohälsa kämpa PÅ det känns surt för stunden men DET blir bättre jag lovar :)... 

 <3

Likes

Comments