Söndagstankar!

Hm ja vart ska man börja?!
Varför är det så svårt?  Varför kan inte allt bli bra igen?. Hur tar man sig upp från botten?.
😐😐😐😐

Likes

Comments

idag är det då alla hjärtans dag, och idag firar vi 3årsdag<3 3 år idag med den underbaraste <3, Tiden har gått så otroligt fort, känns som det var igår <3.. Men men hur ska ni fira idag? :) själv blir det pizzA <3 sen massa mys framför film ikväll då jag fick ryggskott igår kväll :/. Men bara bita ihop och vara glad :)..


Hoppas ni ALLA har en trevlig alla hjärtans dag <33

Likes

Comments

Söndag!
Då var det söndag igen och ingen vanlig söndag
😘.. har träffat mitt ❤️, och hon va sååå nöjd över kakorna och bullarna ❤️ vi har ritat pratat och spelat spel, jag har haft det Sååååå mysigt, har gjort mat och nu ligger vi på soffan och kollar farmen 😍😍..

Ha en trevlig söndag :)

  • 8 readers

Likes

Comments

Då var det lördag igen! Tiden bara springer iväg, fått mycket gjort idag, har bakat vaniljbullar samt hallongrottor, ska ha med mig imorgon när jag träffar min dotter ☺️, var 1,5 vecka sedan alltför LÄNGESEN! ( har inte vårdnaden ) hennes pappa har vårdnaden. Sen har jag dammsugit och väntar på en remiss för min STRUMA, mer om det kommer sen! Sen har jag lagat mat köttfärssås med makaroner.
Mycket har jag fått gjort idag!

PS !

Nån mer som har förstorad sköldskörtel( struma)? Får gärna kontakta mig!

  • 9 readers

Likes

Comments

Idag är det 3år sen jag flytta från Dalarna ner till Skåne till min bästa vän mitt allt ❤️.. Tiden har gått så fort😊.. men lika lycklig för det 😊😊🌹. Har vart mycket skratt många tårar men det är nog vanligt 🌺.. ha en trevlig onsdag 👍😊☺️❤️

  • 15 readers

Likes

Comments

Söndag!

Längesen man bloggade nu, men Det har hänt sååå mycket!

Jag har gått in i väggen psykiskt kämpar mig tillbaka, vägen är lång tur jag har min sambo och våra katter :).
Har börjat plugga och tagit tag i mitt liv, så håller timmar
☺️ att allt går som jag vill 😃, Allt känslomässigt har gått upp och ner. Men blir nog bra snart. Allt med cassandra Vet inte riktigt hur jag ska hantera allt :(.

  • 31 readers

Likes

Comments

Såja vart i Stockholm en natt så nu beger de iväg upp i skogen i Norrland 👌... ha en fin helg alla 👌❤️

  • 46 readers

Likes

Comments

Ja idag va jag på kontroll för cellprov, Har lätt förändringar så skönt att äntligen få de gjort. Jg tycker det är grymt obehagligt och gör ont. 😔 inte så för alla beror på hur känslig man är, jag är jätte känslig:(... sen har jag städat och packat 😁 så nu ligger jag här och tar det lugnt 😁☺️

  • 46 readers

Likes

Comments

Idag har det vart tingsrätt mot min dotters pappa, gick bra 😚 blir fortfarande en till muntlig förberedelse, jag hoppas allt det Här kommer blir bra . Är så ledsamt att hålla på tjafsa och bråka det är ändå dottern som kommer i kläm😏. Men nog med det, åkte hem och vila en stund sen så nu har vi ätit ägg macka. 😘😀 satt som en smäck i magen 💕.. så nu blir det att vila och börja smått planera hemresan till Dalarna 😀..

  • 61 readers

Likes

Comments

​Psykisk Ohälsa!
 vad är det? och hur botar man det?.

 Psykisk ohälsa är en form av ångest deprision samt oro,  det är kroppens signaler och kroppens sätt att regera när vi är i *fara* Man kn känner plusen stiger hjärtat slår snabbare och de känns som man ska dö,  och får så ont i bröstet och det känns som man ska svimma, ångest är inget farligt bara oerhört obehagligt, Jag själv lider av stressångest /dödsångest får de om jag tänker på för mycket eller är stressad, Har haft måånga motgångar b l a vårdnadstvist samt problem med vården då jag har diagnoserat´s fel, samt att jag försöker allt att få hem min dotter, så till slut så sa kroppen upp och sa att ni får du ta lugnt  så jag äter lugnande ( dom hjälper mig koppla av och att sova ) går pratar med kurator, och håller på Kämpar med vikten det är sånt som tar på psyket tyvärr :/.   Men trots allt det här så kämpar jag vidare och starkare för varje dag <3. Har enormt stöd från min sambo och min Mamma :).. 

så till er där ute som har ångest och psykisk ohälsa kämpa PÅ det känns surt för stunden men DET blir bättre jag lovar :)... 

 <3

Likes

Comments