Header
View tracker

Halloween, Fotbollsgala, Fotbollsavslutning/start(?) 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag gjort absolut ingenting, skönt ändå! Vakande nio gick upp, gick ner, la mig i soffan och kollade på serier, det var min dag det :) Tror dock jag ska kanske ska ut och springa med Mia ikväll, fast lär ju inte hända...

Likes

Comments

View tracker

​Äntligen lov, så jävla skönt! Har haft jättemycket i skolan på sista tiden, så har faktiskt försökt att plugga, vilket har lönat sig eller vad man ska säga. Sen har vi tagit uppehåll från fotbollen också nu, så ska försöka träna själv, vilket jag är usel på! Annars så har jag startat de första dagarna på lovet med att sova typ, sen igår var vi och bowlade och sen körde vi mörkerkurragömma långt ut i skogen, haha! 

Likes

Comments

Igår beställde jag och några kompisar biljetter till Håkan Hellström, den 5 Juni! Skrev 10 min innan dom släpptes i chatten och frågade om nån ville gå och sen efter typ 2 timmar så var dom fixade, kommer att bli så kul!!!

Likes

Comments

Hade bara en lektion idag, matte! Sen så slutade jag vid halv 10, drog hem och latar! Det är så jääävla mycket nu i skolan, det är helt sinnessjuuukt är så trött, försovt mig typ hela är så sjukt trött. Men snart är det höstlov, eller ja om typ 1 månad :((

Likes

Comments

Seeen sista inlägget här har jag, börjat skolan framför allt, vart på fjälltur, vart med kompisar, haft begravning, åkt till landet, åkt gummibåt, fyllt 17, spelat fotboll och massa mer!!

Likes

Comments

Danmarks 3 första dagar var ju iallafall bra! A-slutspel, varmt osv! Om det är en sak jag är glad över är det att pappas sista dag var jättebra, han var så glad och hade så roligt där på onsdagen med mamma! I princip hela hans sista vecka var bra och han var så glad!

Likes

Comments

Har försöökt komma ut ur huset den senaste veckan! Så förra veckan och denna har jag jobbat, sen har jag också vart på bio, ute och ätit, vart med Elly och Boda Borg, haha!

Men idag orkade jag ingenting, stannade hemma från jobbet och har iprincip legat i sängen hela dagen kollat på serier och bara gråtit hela dagen!

Likes

Comments

Idag har jag lagat pannkakor och gosat med Pumbis hela dagen i princip! Eftersom att jag inte kan laga mat för 5 öre, så blev pannkakorna oätbara & och efter 10 minuter av gos så drog pumbis ifrån mig, sorgligt!

Likes

Comments