dt finns inga ord i världen som kan beskriva hur mkt man längtar tills ett eget boende, att stå i kö är inge roligt o har man int tillräckligt med köpoäng får man vänta 3 år minst för att få en fin lägenheten i stan istället för utanför.

Jag älskar ju verkligen lantlig inredning typ shabby chic, orka nästan int vänta tills man är där igen då man känner att man ha en prima lägenhet o sedan bara kunna köpa inredning för fullt o bara få den så hemtrevlig, jag älskar väggdekorationer så dt kommer att bli ett måste i mim nya lägebhet med, i min förra hade jag mkt väggdekorationer som livlar upp rummen i sig o som ser så naturligt ut.

tidigare hade jag en byrå i hallen o ovanför den klistrade jag upp en väggdekor med en stor fågelbur med fåglar o blommor runt omkring så fruktansvärt fint.

Sköt om er ❤


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

godmorgon alla sötnosar, jag o min dotter har nästan precis just vaknat o tänker nu slänga bort morgonrockarna o hoppa i kläderna för idag händer dt lite saker =D vi ska hinna med skridskoråkning, pulka backen o leos Leksand =) ska bli en riktigt rolig dag, =)

Ska först fika lite borsta tänderna, dra på lite smink och sen är vi rätt så klara för att bege oss ut =D

Vår fina morgon bild, tyvärr har vi haft ett bombnedslag i sovrummet vilket ursäktar den snea tavlan i bakgrunden 😄

Må bra alla där ute ❤


Likes

Comments

​Hallå alla fina där ute ❤ 

Imorse vaknade jag av att min dotter sjöng ja må du leva o sedan gav mig min födelsedags present, sötnosen hade slagit in på förskolan med omslagspapper en helt vanlig teckning, ibland är hon bara för söt, mammas sockertopp som tänker på en. =)

Ikväll blir dt att hämta ut smörgås tårta som jag ringde o förbeställde i onsdags sen blir dt att umgås med nära o kära hela kvällen lång, prata o ha dt trevligt. =)


Må bra alla ni där ute < 3 


Likes

Comments

omg lyssnar på riktigt gammal musik som man faktiskt 1 gång i tiden lyssnat på, haha delar med mig lite till er åxå, måste ändå säga att dt är lite av en nostalgi känsla


Må bra alla ni där ute ❤Likes

Comments

Har ni hört talas om lush.com? Måste verkligen få rekomendera. Jag har blivit stormförtjust i deras produkter först o främst deras schampo och duschkrämer, kolla in själva =) på bilden här ser ni deras big schampo gjort på havssalt. Håret luktar himmelskt o känns jätte rent o fräscht i flera dagar =) löööve it =Det


Likes

Comments

omg så skönt med lite ledighet, får ta helg idag o dt känns skönt efter en jobbig dag på jobbet med lite påhopp från en annan arbetare som har sina åsikter om saker, gu vad jag avskyr dessa människor som anser sig bäst o är bara allmänt dryga att prata med. Gaah Tack jag har hört din åsikt nu o är nu också less.

Helgen till ära då? Så får jag se vad den bjuder på något kul blir dt =D älskar att vara ute o ränna runt o bara få något att göra, synd jag int hade min dotter denna helg för då hade vi tagit en helg weekend i Sundsvall o passat på o bada på ävebtyrsbadet där också men dt får bli nästa helg, har även planer till att åka på teknikens hus i Luleå o göra deras aktiviteter som finns där, mkt man vill men var finns tiden till dt? =p

Må bra alla där ute, o ta hand om er ❤

Likes

Comments

köpte denna fina vinter jacka för att ha nu under vintern men den va lite kallare än jag trodde, tur att den blir använd på mina lediga dagar och inte nu när jag är på arbete, måste däremot köpa en ny jobb jacka att ha ute till nästa vinter.. då man arbetar med barn så är vi ju mkt ute, så varma kläder är ett måste.

Iaf här får ni se min svea jacka =)


Likes

Comments

Idag spenderas dagen på jobbet, o sedan blire en liten lugn afton/kväll bli lite serie tittande o de serier man är inne i just nu är mest skilda världar gammal soman gatan men ändå en bra serie sol går att se om. =)

Hoppas ni alla mår bra där ute ❤Likes

Comments