Jag är verkligen en slös Maja. Känner tyvärr att hålla i pengarna är lite tråkigt ibland, älskar ju verkligen kläder, inredning osv. Hittar jag något som jag verkligen vill ha, får jag dt svårt för att låta bli att köpa, eller att jag ser något i en butik som jag bara känner att wooow detta vill jag ha, då är det tråkigt att behöva tänka ekonomiskt, men så är det, man måste ju spara åxå o int bara slösa. Har alltid sagt att min dotter går före mig med allt, skulle vi sitta i en ekonomisk kris, så skulle hon alltid komma först. Älskar nästan mer att shoppa till henne än till mig själv, o dt har jag gjort sen hon föddes =) men iaf idag köpte jag detta till mig själv.

Införskaffade mig detta Från http://www.nelly.com och http://www.bubbleroom.se


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jobbintervju igår, och jobb besked idag, så kul ändå. Det blev i Lidls butik under sommaren på 50 % v23-33 är ändå så taggad. Kul att prova på något annat än dt jag tidigare gjort, problemet är nu att jag åxå fått 3 veckor 28-30 inom förskola på 100%.. Så dt kommer ju skita sig totalt,  måste nästan meddela dom detta nu snarast, vet bara int hur jag ska lägga fram dt för dom. 

Sedan får jag väl se om butik kan vara något för mig eller inte, annars efter sommaren dra jag int på mig en vidare anställning utan är kvar bara som vanligt inom barnomsorgen. 😃

Likes

Comments

Hej alla goa ❤

Gick jätte bra idag på dt nya jobbet, imorgon börjar jag åter kl 7.30-16. Fick även en telefon intervju idag, som åxå kändes bra, så får väl se i sommar om man möjligtvis får jobba lite på Lidl, annars har jag ju åxå barnomsorgen så dt känns ändå lugnt vilket som.

Nu ska vi åka o handla, dotter måkte ha solkräm, hunden mäste ha tejp för strumpan så den fäster sig, är tyvärr rätt less nu på skötsel av denna tass,  men dt måste göras =)


Likes

Comments

Idag har varit en relativt lugn dag, åkte på morgonen o gjorde cellprov, va ju int smärtfritt. Började även blöda i samband med detta o dt va obehagligt, hon sa att dt int e nått farligt, samtidigt som man själv tänker att fan dt måst ju vara nått fel på mig om jag börjar blöda såhär, o nu funderar man åxå såhär i efterhand, kan de verkligen bedöma provet om dt e blod på dt, ? Eller kommer man måsta åka o göra ett nytt? Får väl helt enkelt vänta ut detta o se vad svaret blir, känns samtidigt jobbigt eftersom jag int vill göra nytt den närmsta tiden.

Bilder från idag, dottern nöjd efter att fått öppna 18 frost ägg, blev massa tomma ägg därefter. Kollade även på dessa vackra blommor idag inne på blomster affären, alltså hur glad blir man inte av ett blommhav, jag älskar blommor 😂

Imorgon bankas dt jobb 7.30-16 o en telefon intervju vid 12 tiden, blir spännande. =)Likes

Comments

Hej alla ❤ hoppas eran helg har varit lika trevlig som min. Vi har haft riktigt sommar väder ute hela helgen. Vi har bland annat hälsat på kusiner från bägges sidor. Varit ute en hel del, barnen har lekt för fullt och bara haft dt myys.

Idag tog vi en rätt lång cykeltur, stannade sedan upp för att köpa mjukglass som alltid är lika gott. Har även hunnit med lekparken idag och pratat lite om sommar aktiviteter som kan göras i sommar, bland annat adventure park och 5 kampen skulle vara roligt att få prova på, lite utmaningar ; )

Imorgon väntas Cellprov och arbetsintervju är ju sjukt nervös men dt går nog bra. Bättre o tänka positivt😇😆

Ta hand om er ❤


Likes

Comments

Idag har dottern shoppat kläder med min hjälp ofc. Hon är så söt att gå runt i affärer med, stannar gärna upp o ser vad andra barn säger eller gör istället för att koncentrera sig på vad vi ska göra.

Det hela slutade i att jag fick välja ut kläder till henne som jag tyckte vad fint. Vi kom hem med en liten påse o hon blev nöjd med allt.

Senare i afton köpte vi mat ihop med min syster, Kina mat. Hon o jag köpte Kyckling spett med jordnötssås o dt var ju super gott, lillan ville ha kebab o sambon köpte någon mix låda, med andra ord så blev vi alla nöjda över maten.

Vi spelade även lite skipbo som dottern vann i, heejjjaa 👏 hon har blivit så duktig nu på siffror, att känna igen dom och se vilken ordning dom kommer i. Jag tykker verkligen detta spel är ett bra spel, det är lärorikt för våra barn som ska börja förskoleklass, o som där ska börja  jobba mkt med bokstäver o siffror, kan ju int bli bättre 😃👍


Hoppas ni alla haft en fin dag❤ Imorgon äre jobb som gäller, så nu checkar jag ut för ikväll, gn på er 😙


Likes

Comments

Vid 23 års ålder blir man för första gången kallad för att genomföra ett cellprov, inget obligatoriskt för kvinnor men tycker sj dt är dumt att strunta i det, även om man väljer att strunta i det kan man upp till det år man fyller 28 år göra dt gratis, o efter dt kostar dt 100 kr.

För er som inte vet vad cellprov är så är det ett prov som tas för att se cellförändringar i underlivet som kan leda till cancer i livmoderhalsen, som oftast orsakas av ett virus, HPV. Även om man är vaccinerad mot HPV ska man ändå lämna cellprov eftersom vaccinet inte skyddar till 100 %

Genom att vi regelbundet lämnar cellprov får vi starkt skydd mot cancer i livmoderhalsen, o risken minskar med 90% sägs dt.

När ni får tid kolla upp detta o var rädd om er, jag har fått min tid på måndag, känns nervöst eftersom jag inte gillar underlivs undersökningar men dt kommer gå bra, man har ju fött barn trots allt ;)


Likes

Comments

Hej alla ❤

Idag är jag tyvärr lite irriterad på mig själv. Dottern åkte på förkylning igår o kändes varm. Och eftersom hennes pappa nyligt varit sjuk så bestämde vi oss för att han skulle vara hemma med henne dagen därrpå, eftersom jag hade tackat ja till ett jobb 7:30-1615 inom barnomsorgen. Jag hoppades på en god natts sömn så jag for iväg på över 1 timmes promenad, och när jag väl kom hem tog jag bilen o for med sopor o postade iväg ett paket. Kom hem o tänkte att nu kommer jag sova gott ikväll men ikke det. Alltså jag kunde inte sova hur trött jag än var i ögonen, hjärnan va pigg men ögonen sved o ville bara få sova, jag låg o vände o vred mig o försökte verkligen ligga still o fokusera på att slappna av o bara sova men dt var helt omöjligt, och i den stunden blir man så arg på sig själv, arg o besviken. Speciellt när man ser att kl springer iväg. Man börjar känna sig totalt värdelös, för jag vet att dt int lönes fara om jag fått mindre än 4 timmars sömn, eftersom jag vet hur jag kommer börja må på jobbet. Trött Illa mående o yrsel som alltid när jag inte får sömn, o då äre bara ställa sig den frågan äre värt dt? Nej dt tycker inte jag.

Igår fick jag ett missat samtal med ett 08 nr, trodde dt va försäljare o googlade därefter på nummret. Fick då se att nr var kopplat till Lidl där jag sökt jobb, så jag antar att det rörde sig om en arbetsintervju, omg? Har jag missat den chansen nu till att få en intervju o kanske en chans tilll butiksjobb. Kanske får ringa upp nummret trots allt 😋

Likes

Comments

Jag fullkomligt älskar fishnets tightsen o bodyn jag beställde hem, bägge satt kanon. Min sambo blev däremot inte jätte förtjust han trode jag skulle gå klädd i bara dt, haha.

Fishnets tightsen tänkte jag mig under shorts, klänningar eller jeans kjolar kommer nog bli jätte snyggt. Bodyn fungerar ju att ha under kjol o shorts med en snygg kimono till eller dylikt, så dt int ser allt för lättklätt ut😄😇 He blir nog kanon. 👍 😃Likes

Comments

Alltså detta väder, vafan händer? Det är maj månad o ska snöa, vars är solen när man vill ha den. Var precis ute på en kvälls promenad, men kände att näe detta är inge roligt, så vi tog en kort sväng runt kvarteret innan vi gick in igen. Väl inne fick jag byta på mymlis då hennes ute sko blev blöt, så istället för att sätta på nytt bandage tog jag enbart gelén på klon, polsterbindan mellan tårna, o efter dt drog jag på en strumpa som hon nu ska fortsätta ha istället för bandaget, blir toppen ! 😃


Likes

Comments