omg så skönt med lite ledighet, får ta helg idag o dt känns skönt efter en jobbig dag på jobbet med lite påhopp från en annan arbetare som har sina åsikter om saker, gu vad jag avskyr dessa människor som anser sig bäst o är bara allmänt dryga att prata med. Gaah Tack jag har hört din åsikt nu o är nu också less.

Helgen till ära då? Så får jag se vad den bjuder på något kul blir dt =D älskar att vara ute o ränna runt o bara få något att göra, synd jag int hade min dotter denna helg för då hade vi tagit en helg weekend i Sundsvall o passat på o bada på ävebtyrsbadet där också men dt får bli nästa helg, har även planer till att åka på teknikens hus i Luleå o göra deras aktiviteter som finns där, mkt man vill men var finns tiden till dt? =p

Må bra alla där ute, o ta hand om er ❤

Likes

Comments

köpte denna fina vinter jacka för att ha nu under vintern men den va lite kallare än jag trodde, tur att den blir använd på mina lediga dagar och inte nu när jag är på arbete, måste däremot köpa en ny jobb jacka att ha ute till nästa vinter.. då man arbetar med barn så är vi ju mkt ute, så varma kläder är ett måste.

Iaf här får ni se min svea jacka =)


Likes

Comments

Idag spenderas dagen på jobbet, o sedan blire en liten lugn afton/kväll bli lite serie tittande o de serier man är inne i just nu är mest skilda världar gammal soman gatan men ändå en bra serie sol går att se om. =)

Hoppas ni alla mår bra där ute ❤Likes

Comments

​Tyvärr känner jag mig rätt usel nu på uppdatering, men har varit rätt mkt för mig just nu, både med jobb och med kärleks bekymmer, ja vad ska man säga, dt här har säkert de flesta upplevt någon gång i sitt liv, och mitt problem ligger nu i att mitt ex (han jag har min dotter ihop med) vill inget annat än att vi ska bli ett par igen.

Det kan bli lite mycket nu med exet som vill försöka igen och när man själv är tveksam på en förändring av ett förhållande att dt skulle hålla längre fram, kanske skulle bli bra nån månad men sen tro jag ändå att dt e lätt att falla tillbaka i samma banor som gör att förhållandet måste lösas upp igen för att dt då verkligen inte går att rädda, vafan alla som skaffar barn hoppas ju verkligen på att förevigt kunna bygga på en stjärnfamilj, vem fan skulle int vilja dt, men om dt int går? vad fan gör man? vars ligger hjälpen att få och hur fan ska man kunna ändra på en människa? Jag vågar inte gå tillbaka till dt som en gång varit för jag vill int ha samma jävla bekymmer, behöva bråka o tjafsa för egentligen ingenting, behöva vara nere o ledsen,  jag vill må bra o vill att min dotter ska må bra, df vågar jag int ge en till chans. 

Vet int heller om dt har att göra med att jag dejtar en nu för fullt som jag faktiskt tycker om, hur hade dt varit om jag int dejtat honom hade dt varit lättare att gå tebax för att försöka? Jag vill int heller göra någon ledsen men samtidigt så blir dt ju så, jag vet int heller hur den nya killen är, tänk om han är jätte hemsk o jävla skit o då inser man att shiet jag skulle ha get exet en chans istället, o lika dant tänker jag om jag vänder på dt, Om jag ger mitt ex en chans o sedan fungerar dt ett par månader innan dt kanske faller tebax igen i samma banor o blir dåligt, då hade jag ångrat att jag int gav den andre killen en chans istället....nä fy fan hur mkt man än tänker så kan dt göra en galen.. Jag har verkligen saker att tänka över.. Vad fan vill jag egentligen??

Likes

Comments

Dagarna i enda har bestått av Umeå besök till en trevlig kille jag träffat som egentligen bor här i skellefteå men pluggar i Umeå,  får se om dt håller sig o funkar bra mellan oss i slut endan,  min dotter vet int om hans existens ännu men kommer låta dt vara så tills allt känns helt rätt för presentation. 

Idag har jag shoppat 2 smink produkter blev en ögonbryns penna och en concealer bara, hoppas ögonbryns pennan passar fint till mina ögonbryn. =)

Annars så tar jag dt mest lugnt o ska imorgon äntligen få igen min dotter o ladda upp inför jobb på måndag =p


Likes

Comments

gaah smärtan i magen tycks aldrig ge med sig int ens med värktabletter, känner tyvärr att jag tagit för mkt sånna nu under 2 dagars tid.

Åker in till akuten igen nu o hoppas iaf att de denna gång gör en mag undersökning, måste ju fan få börja med en behandling eller operation eller nått annat vad dom nu kan tänkas föreslå, jag står inte ut längre, wtf is wrooong 😢Likes

Comments

Min morgon började med ett samtal till 1177, som sedan därefter hänvisade mig att åka in till akuten med mitt besvär som jag skrivit om tidigare.

Väl där gjorde dom ett grav test och kollade tempen som visade sig att jag hade lite feber sedan kollade dom även blodtrycket som såg bra ut.

Sen då? Jo de kunde int göra så mkt mer eftersom dt int fanns någon gynekolog där så fick den informationen om att jag skulle hem, vila ta Alvedon o ipren o bara ta dt lugnt tills på måndag, o på måndag själv ta kontakt med kvinnokliniken för en vaginal undersökning, nu e jag själv livrädd för att jag har äggleds inflammation omg lixom vad skulle dt annars kunna vara? Vf har jag typ mens ont när mensen är 2 veckor bort minst + jätte spänningar o allmänt ont i brösten =(

Aja ska försöka tänka framåt o hoppas på dt bästa, att dt bara är en infektion som ger med sig av antibiotika o inge mer allvarligt.

Jag är iaf glad för att jag tar kroppens signaler på allvar när jag sj känner att dt är något som int är som dt ska, istället för o tänka " eh skiter i dt, dt försvinner väl " Då är dt bättre o bli undersökt o hitta felet fortare och därefter även få behandlingen i tid för att inte få några komplikationer efter som hade kunnat uteslutits om man sökt vård tidigare.


Ikväll så va lite grejer planerat som nu inte blir av, jag o min dotter for och köpte gigantiska tomte bloss och gott för ikväll så dt blir en lugn kväll framför tvn o sedan tomtebloss o raketer kl 12, som hon ser fram emot =)


Gott nytt år på er i förväg o ta dt lugnt med alkoholen ♡ 😇

Likes

Comments

åååh kan dt bli bättre? I över en veckas tid nu har jag haft jätte ont i brösten o nu även en molnande typ mensverk även kommit igång, gaah blir tokig vad kan dt bero på? Hade ju fan menstruation senast den 5 dec kan ju int redan ska behöva känna utav den, får väl vänta någon dag till på kanske någon förändring o ifall int får jag väl kontakta kvinnokliniken för en undersökning, tänk om jag fått någon infektion eller något annat farligt som sedan ska sluta med att man blir steril eller nått, o föresten gu vad jag avskyr google, ja om man ska skrämma upp sig själv ska man ju verkligen inte där o söka fram o läsa, nä usch.

Hoppas ni andra mår bra där ute ♡

Likes

Comments