Godmorgon från mig, idag är det torsdag (noshit) och vet inte vad som händer idag, måste åka hem iallafall är hos Linnéa, mamma passade hunden inatt så jag kom hemifrån lite grann, tack mamsen!

Igår så drack vi vin och breezer och skulle glo på film samtidigt men slutade med att vi hade på musik istället haha, vi försökte även kolla på film igen senare men det gick inte det heller jag var för ofokuserad.. Men vi kanske kollar på en film innan jag drar hem who knows.

Det var riktigt skönt att ta en paus från livet, det behövdes verkligen. Men saknar min älskling sjukt mycket åh vad jag ska gosa med honom när jag kommer hem och ge han godis för han klarat av natten utan mig! Ja jag pratar alltså om hunden om ni inte förstått det haha!

Imorgon är det midsommar, och vad har ni för planer då?
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, ska till Camila på dagen och fixa lite sen vet jag inte riktigt, ska träffa folk iallafall haha men exakta planer har vi ju inte tror jag inte eller jo lite smått sådär men inte direkt som jag har ett schema att gå efter haha!

Hoppas ni alla får en trevlig midsommar så hörs vi när vi hörs! här kommer lite driv bilder jag och linnéa tog igår!

Hahaha dör av garv varje gång jag ser denna bild, ser verkligen ut som en fjortis från 2009 haha tack och lov så är det inte modernt i dagens läge att ta sånna bilder, lite pinsamt att jag lägger ut den egentligen men det handlar om att bjuda på sig själv!

Likes

Comments

Hej på er!
Hur mår ni? Jag mår bra! Fast det har jag verkligen inte gjort i helgen, det går verkligen i vågor just nu och det är väldigt drygt. Trodde jag började må bättre men sen sveptes jag med i vågorna igen..

Förutom att jag mått väldigt dåligt i helgen så har det varit en bra helg ändå!
I fredags så träffade jag Desha för första gången på typ fyra veckor eller nått sånt? Ingen aning ärligt talat men det var jätte längesedan. Vi åkte till donken och sen var vi på dollar store också! Senare på kvällen så gick jag och Boss ner till Camila och var där och umgicks och åt massa gott. Sen i lördags morgon kom Kim ungefär vid 7 på morgonen och så drack vi kaffe innan vi somnade och när vi vaknade gick vi åt pizza. Senare så träffade jag Desha och vi åkte omkring och träffade några kompisar och sedan träffade vi Camila så var vi hos henne och kollade på film och åt massa gott som vanligt! Sen gick jag och Desha hem och somnade direkt.
Idag så har vi inte gjort så mycket, vi vaknade och gick till centrum och köpte slush och dricka och sa hejdå till Desha och sedan gick vi hem. Just nu är jag hos Camila, det är jätte fint väder ute så njuter verkligen just nu!

Likes

Comments

​Riktig WOW känsla nu hörrni! Jag börjar blogga igen, say what? Ah men nej kände det ar dags igen, why not liksom? Älskar att skriva av mig och berätta om mina dagar även om det är totalt ointressant men har ändå mina trogna följare!

Anledningen till varför jag tog bort den gamla är för jag helt enkelt inte orkade längre, jag hatade först och främst namnet jag hade valt, sen så var det så mycket minnen och bilder och sånt och jag ville helt enkelt inte ha nått med det att göra längre.

Hur mår jag då? Jo jag mår bra, för tillfället, ska inte ljuga och säga att allt är perfekt, för det är det inte. Jag har dock mått sämre men har mått bättre också om man säger så. 

Vad gör jag nu för tiden? Helt ärligt? Inte ett skit typ, har verkligen lagt allt på hyllan för tillfället igen, allt jag fokuserar på nu är mig själv och hunden. Helt ärligt så har faktiskt han förändrat mitt liv, och jag trodde inte man kunde bli förälskad i ett djur så snabbt men där fick jag så jag teg. Dör för honom och hans husse. Männen i mitt liv!

Tänkte jag kunde berätta lite om min vecka, inte för att jag kommer ihåg så mycket eftersom jag bara låter dagarna gå förbi, men har möblerat om rummet, har varit i tvättstugan, träffat Johan och så hängde vi i solen hela dagen  vid vattnet och så sa vi hejdå på kvällen. Har bara hängt med vänner i stort sätt varje dag vilket har varit fantastiskt!

Just nu sover hunden och jag lyssnar på musik, hatar verkligen att sova ensam. Vill inte ens försöka sova då, hatar känslan av tomhet när jag ska somna, har ingen problem med att vakna ensam det är egentligen bara skönt, älskar ensamtid på morgonen men att somna ensam är en helt annan sak!

Nej nu tänkte jag ta och sluta skriva, har egentligen sjukt mycket jag skulle vilja skriva men då blir det här jätte långt, börjar lite smått.

Likes

Comments