View tracker

Lite nytt har tillkommit i garderoben sedan flytten. Norge levererar bra shopping med massvis av REA! Till skillnad från Sverige så är rean även på bra saker, haha.
Allt ovan förutom svarta kappan och ELLA.M settet är riktiga rea-kap.

Känns framför allt skönt med lite nya träningsplagg. Ger en nytändning i träningen nu när vi äntligen skaffat gymkort här. Får ta lite bilder från gymet någon dag. Ett riktigt disco-gym med mörk belysning och sjukt hög musik, haha. 

puss o klem

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Dom här två alltså!
Blir så arg på mig själv att jag valt att sitta här i regnet istället för att stå bland tusentals människor i Stockholm på Summerburst och ha ett glädjerus framför b.la dessa låtar.


Likes

Comments

View tracker


Hej på er!
Igår efter jobbet passade vi på att utforska staden lite. Lånade firmabilen och tog oss upp till Tyholttårnet. Det är ett högt torn med en restaurang i toppen som snurrar så man kan se över hela Trondheim samtidigt som man äter, supermysigt! Idag har även solen tittat fram och ingen är gladare än oss! Ska strax börja jobba mitt sista pass innan jag kliver på 4 dagars ledighet.

Likes

Comments

Här är i Trondheim är vädret kasst. Regnar nog 90% av tiden. Jättetrist och det gör att man börjar fundera på planer för sommaren. Nog att vi ska jobba men vill försöka att hinna med lite annat skoj också. Vi funderar på en festival. Antingen Bråvalla eller Way out west. Ultimata hade ju varit Summerburst men de blev svårt att ta ledigt när vi precis börjat jobba.

Gotland hade inte suttit fel de heller. Kallis under stockholmsveckan och samtidigt hälsa på de vi känner där nere. Sägs ju vara "solsäkert" också så det lockar inte bara lite nu i regnet. Får se vad som blir av, något borde man ju hinna med. Förhoppningsvis så blir vädret snart bättre här också så man får lite sommarkänslor! 


Likes

Comments

Det här med detox alltså. Vad har vi gett oss in på?

Vi börjar dagen med en vidrig detoxdrink sen fortsätter den med smoothies och annat hälsosamt, i princip endast olika drycker. Detta ska vi hålla under en veckas tid. Inget kaffe, alkohol eller skräpmat. Är tuffare än det låter. Men det är nog värt det i slutändan. Rensa ut kroppen från all skit som vi samlat på oss under halvåret i Åre. Sen ska vi ta tag i träningen på nytt. Ska bli skönt att komma igång och få in rutinen att träna igen.
Just nu går vi runt o tänker på allt vi inte får äta. Konstigt nog har man cravings på allt bara för man inte får.

Ger er en uppdatering om resultat när veckan är slut

Vi fördriver dagarna med att springa runt på stan o kika. Shoppingsuget efter ha bott i en by är stort. 

Puss o klem som vi säger här i grannlandet. 

Likes

Comments

Bloggen har varit död under hela Åre, men nu testar vi att dra igång den igen. Åre var ett riktigt bra halvår men nya äventyr väntar.  

Nu har vi, jag och Sofia, bott två veckor i vår nya stad, Trondheim. Här ska vi stanna på lite obestämd tid framöver för att jobba och tjäna pengar. Vi jobbar på en fin hamnrestuarang som heter Lille skansen. Bilderna är tagna utanför jobbet. 

Likes

Comments

Hej folket! Riktigt kass uppdatering här nu men mitt Åreliv tar all tid jag har. Jobbar mycket och annars är det alltid full fart med skidor och annat kul. Vädret har varit riktigt dåligt nu ett tag och mycket snö har försvunnit. Förhoppningsvis så kommer det mer så backarna blir bra igen. Jag trivs i alla fall väldigt bra här och har träffat enormt många härliga människor! Skriver snart igen, puss!

Likes

CommentsUtsikten från vår balkong & mina sovrumsfönster

Hej på er!
I lördags blev jag Årebo vilket känns riktigt kul. Har en superfin lägenhet och ett jättemysigt rum! Dessutom har vi en helt underbar utsikt över hela byn. Ska visa mer bilder när jag får tid att knäppa några.
På lördagen var vi ner på Bygget för att kika på Veronica Maggio vilket var riktigt skoj. Fortfarande lågsäsong här men redan galet mycket folk!
Natten till idag blev en väldigt sömnlös natt på grund av nervositet för första dagen på nya arbetsplatsen. De första tre dagarna är introduktionsdagar så de känns bra. Var spännande att träffa alla nya kollegor och lära sig lite om det nya stället, tror att jag kommer att trivas riktigt bra! Skriver mer om det sedan, nu ska jag sova natti!

Likes

CommentsSnart är min korta vistelse hemma i Ö-vik över och då bär det av med ett flyttlass till Åre. Känns roligt att påbörja ett nytt äventyr direkt. Har i princip haft schemalagda dagar nu när jag varit hemma för att hinna träffa alla och hinna fixa allt inför flytten. Just nu sitter jag hos världens bästa mormor och morfar och tittar på när snön faller ner, äntligen lite vitt på backen! Har inte hunnit vänja mig med kyla riktigt än men det kommer väl så småningom 😊

Likes

Comments

Hej folket!
Nu har jag varit tillbaka på svensk mark i 5 dagar så kände att det var på tiden att skriva lite. Efter delfinerna åkte vi som sagt tillbaka till Kuta där det var en stor festival den veckan. Kända DJ's och party på en stor nattklubb där som heter Skygarden. Vi besökte den festivalen 2 kvällar och det var grymt roligt båda kvällarna. Den ena kvällen blev vi "upplockade" av två DJ's från dansgolvet och fick stå i DJbåset med dom och härja, dricka gratis drinkar och hänga i VIP-rum. Inte sånt som händer varje kväll så det var riktigt skoj. I övrigt så spenderade vi mest dom sista soldagarna med att ligga och bättra på färgen.
Vi följde även med 3 Australienska killkompisar till en solnedgångsbar som heter Rockbar. Baren ligger nere bland klipporna så man fick åka en slags lift efter bergväggen för att ta sig ner. Efter ungefär en vecka i Kuta var det dags att åka upp till Bangkok för lite shopping innan hemfärd. Vi hade höga förväntningar på shoppingen och hade till och med planerat att köpa en resväska till för att få plats med allt. Tyvärr så behövdes inga fler väskor.
Shoppingvistelsen var lite av en besvikelse och våra ryggsäckar räckte gott. Några extra kilon i väskan blev det än om jag önskat att jag hittat mer. Resan hem gick bra och det var otroligt skönt att få krypa ner i sin egna säng igen!
Skriver mer i eftermiddag, kramar!

Likes

Comments