Han är allt och lite till. <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Min fina Lyster <3

Sista lediga dagen var förra måndagen... så det var verkligen välbehövligt. Tillbringa större delen av dagen hos hästarna. Skrittade ut en tur på min favorit. Sen fick han gå lös och äta lite gräs utanför sin sommarhage då han betat ner en hel del, men som ni ser på bilderna ovan var han otroligt nöjd haha.

Denna vecka väntas mycket jobb... i nästa vecka blir det lite mer lugnt som tur är. Ska kika ett avsnitt av Power och sedan är det bedtime. Godnatt!

Likes

Comments

Lite blandat vad jag gjort på senaste tiden. Var ju ungefär en månad sen sist och då var jag och Jonte i Skåne. Har jobbat otroligt mycket och de flesta dagar har varit enbart jobb. Jag hoppas vi kan ta en vecka ledigt i september, skulle vara välbehövligt.

Jag och Jonte hade otur med vädret när vi var i Skåne, men fick mysiga dagar ändå.

Haft fina och mysiga dagar med Lyster.

Finaste och bästa människan fyllde år <3 På kvällen träffade vi Anton och Alex. Som present fick han av mig en weekend i Göteborg samt att få prova att köra en Lamborghini. Gissa om han blev glad?

Skulle fira Jonte lite mer på lördagen med vänner. Jag jobbade och anslöt till dem andra lite senare. Vi började med att förfesta hos Ellinor innan hela gänget drog till Liljan! Hade så otroligt kul!

Varit till Stockholm med jobbet och hade en heldag på Gröna Lund!

Har jobbat något så sjukt mycket så har spenderat min lediga tid väl i soffan med tända ljus och film, hos Lyster eller hos J.

Var med ut när Anton och Jonte fiskade. Se så fint det var då!

Likes

Comments

Max / Jag och Jonte / Mammas goda tacopaj / Fina Casper.

Vi kom hit runt halv 6. Ganska bra restid med tanke på att vi stannade 3 gånger för lunch, tankning och rasta/byttes av. När vi kom fram bjöd mamma på hennes goda tacopaj till middag. Mums! Nu sitter vi i soffan och tar de lugnt. Välbehövligt efter så många timmars körning.

Likes

Comments

Jag åkte till Carolina och blev kvar där hela dagen och kvällen. När jag kom dit började vi att fixa kransarna, fikade lite hos hennes mormor och morfar innan det var dags för att åka in till Vika för att se när dem reste midsommarstången. Fick sån otrolig nostalgikänsla eftersom vi alltid varit i Vika innan jag flyttade till stan. Vi dansade runt stången och träffade på många bekanta. På kvällen drog vi på fest hos min bästa barndomsvän Oscar. Det var SÅ kul!  Hoppas ni också hade en trevlig midsommar!

Likes

Comments

Jag och Klara åkte ut på morgonen och tog en tur med Lyster och Girly i solen. Nu ska jag äta sen frukost och fixa mig innan jag åker till Carolina där jag ska fira midsommar med hennes familj under dagen, ska bli så mysigt! Vet inte hur kvällen ser ut än, men det visar sig. Kameran blir med iallafall. Vi hörs senare!

Likes

Comments

I onsdags efter jobbet träffade jag Fanny. Vi bestämde oss för att gå till Blackstone och dela på en pizza. En kall öl, pizza och en fin vän. Pratade ikapp om allt som har hänt på senaste tiden. Myskväll med en fin vän <3

Likes

Comments

Imorgon kommer Callis. Ska åka till stallet och försöka ta mig på långpromenad. Sedan ska jag åka på jobbintervju på eftermiddagen och efter det till J. <3

Likes

Comments