Lyft med benen okej? Ett, två, tre LYFT!

Typ den meningen (om man kan kalla det för en mening) sa jag till mig själv hela dagen i lördags när jag bar möbler, lådor, kassar och annat skit som skulle ut ur den gamla lägenheten, in i bilar och släp och sedan upp för trappor och in i den nya lägenheten.

Från cirka klockan 09.15 till ungefär 01.00 bars det möbler hit och dit i lördags och som att bära möbler och annat skit. Men som inte att det var nog så var jag snor förkyld fortfarande och dagen efter (alltså igår) sov jag från 01.00-08.00 och höll igång igen i ca 2 timmar. Däckade sedan av utmattning från 10 - 17 och sedan upp igen för att organisera lägenheten från 17.00 - 00.00

Detta har resulterat i att jag nu har ont i kroppen, halsen och nästan är svullen och tjocknar till om jag ligger ner. Ryggen värker så att man inte kan sova och huvudet pulserar.


Men, men! Detta är inte färdigt än på långa vägar!

I morgon (måndag) blir det upp klockan 08.00 och fortsätta montera möbler och prio ett är sängarna sedan tömning av ett förråd som ska bli någons rum. Städning av gamla och se till så att det är i schack till tisdag då nycklarna ska tillbaka. Sen drar jag till Karlstad på Tisdag och kl 07.00 börjar resan och hemåt sker 12.00 på Söndagen!

När jag kommer hem runt 16.00 på söndagen fortsätter flytten med att ställa i ordning i nya lägenheten, efter det blir det av till Ikea och köpa massa skit som behövs och sedan ställa i ordning och montera upp allt möög!


Så ja, vi får se hur min förkylning kommer vara på Söndag efter en kongressvecka med massa möten och gående till möteshuset som kommer ligga 20 minuters promenad ifrån skolan vi kommer sova på. Plus efter denna intensiva helg och de kommande veckorna med att få ordning i lägenheten!

« Haj haj val »

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Regn, regn, regn... regnar det hos er?

Tjena idag är det midsommar afton och jag har legat hemma hela dagen idag samt igår o varit snor förkyld. Halsen har varit uppsvullen och huvudet har värkt som satan! Så ja, klassiskt för mig att vara sjuk och det brukar jag faktiskt alltid vara det minst en gång på sommarlovet som varar oftast i en vecka. Och såklart kommer den inte lägligt för att i morgon är det flyttkaos och på tisdag ska jag upp till Karlstad och vara ombud på UNFs kongress.

Det kommer bli gött att få åka iväg en vecka och träffa vänner som bor uppåt respektive nedåt i landet samt se hur den nya styrelsen frö UNF Sverige i heltet kommer se ut mandatperioden 2017-2019. Så ja, denna helgen blir intensiv med flytt och kongress på tisdag till Söndag nästa vecka.Men jag hoppas att ni har en trevlig midsommar och helg så,

« Haj haj val »

Likes

Comments

Fy satan vad det gjorde ont asså...

OBS detta inlägget kan innehålla äckliga bilder!

Idag körde jag in en jäkla hormon pinne i underarmen och jag tänkte dela med mig av det ofc!

Först lite info om P-stav som OBS enbart är baserat av mina erfarenheter!
En sån här pinne är ca 5 cm tror jag och gör så att du inte blir gravid. Vill du veta mer så kan du läsa på Ungdomsmottagningens hemsida

Kl 11.00 i morse gick jag till UMO och fick bedövning och nedan ser ni bedövningsomslaget.

Kl 13.00 återvände jag tillbaka till UMO för att få staven isatt i underarmen och det kändes inte jätte mycket men det sved till när nålen togs ut samt så kände jag en ilande men inte så smärtsam smärta efteråt för liksom det var en nål som fördes in som var ca 5 mm brett typ.

Men det gick så bra så och nu x antal timmar efteråt så har det uppstått ett blåmärke som följer staven och där vid "hålet" där nålen kördes in är det typ blålila. Det är ömt men som tur så märks inte den av ett skit 😃

Men ja, slutligen så känner jag bara positiva tankar kring detta och hoppas på att det kommer funka.

Sköterskan, som var väldigt pedagogisk sa att jag kommer ha svajigt med menen men det är bara för att min kropp ska och då håller på att vänja sig emot hormonerna i staven. Detta lugnade ner mig som fan för jag hade dumt nog läst alla biverkningar om skiten men jag är inte lika nervig och uppstressad tack vare den underbara sköterskan! Love You Hen

Kommer hålla er uppdaterade för att det kan vara kul och bra för dig som själv funderar på att skaffa en P-Stav!

« Haj haj val »

Likes

Comments

Nu börjas det igen, ännu en till jävla bloggare som också har en Youtube kanal (Maagnusson) UCSH OCH FY!!

Nä, skämt och sido, hej på dig! Jag menar inget illa emot det jag skrev i raden ovan men det är typ det som jag själv tycker ibland hehe.

Men ja, här är jag och mitt namn står i den vänstra kolumnen. Är en 17 årig tjej i sina bästa ångestår med mycket problem över allt och inget ting! En mångsysslare med mycket stress i vardagen som vill bli både bartender, Tv/Film/Ljud/Bild (ALLA) producent, eller inredare och det högsta målet med livet är att få vara den nya Krister Björkman!

Jag går på den estetiska linjen med inriktning media tillsammans men en hoper människor där jag känner många känslor kring dem så ja, jag är en stolt nykter Estetare som också är aktiv inom organisationen UNF. Detta är en av Sveriges största ungdomsorganisationer som är emot alla ting som är drog klassade. Att ha varit aktiv i 4 år har gett mig mycket möten med så jäkla många olika personer och lärt mig så jäkla mycket under dessa år. Exempelvis så vet jag hur ett "riktigt" möte går till på en politiskt nivå och vad ordet Räkenskapsår och det är inte vanligt att någon i min ålder vet detta ordets betydelse (enligt mig själv).

Vill du veta mera? Kolla in deras hemsida! Unf.se.


Jag skapar denna blogg enbart för att få utlopp för tankar och idéer samt dela med mig av min hälsoresa. Med det menar jag att du som läser och följer denna blogg kommer vara med om hur min kropp reagerar till min egna specialgjorda träningspass nu under sommaren 2017! Detta kommer vara huvudämnet under sommaren och till hösten får ni följa min skolgång och prepp inför mitt mål att få ta Krister Björkmans plats som producent för Melodifestivalen.Nu har du fått veta lite om mig och mer kommer du få dock låter jag detta ligga som en clifhager tills nästa gång! h

« Haj haj val »


Likes

Comments