Maria Kampmann & Agnes Steinicke

Hey fokes

I går sagde vi farvel og tak til folkeskolen, hvilket vi fejrede med maner. Vi startede dagen med morgenmad på lærerværelset efterfulgt af et brag af en revy. En revy vi begge har lagt meget tid og krafter i. Efter revyen var der som traditionen tro fodboldkamp mod lærerne og vandkamp. Efter et tiltrængt bad drog hele årgangen ind til Kongens Have. Vi slog lejer og nød vejret. Vi sluttede af med at tage til fest. En fest som bød på lidt af hvert:). Der blev hoppet i havnen og drukket vodkashots til langt ud på natten;). Ja alt i alt var det en helt fantastisk dag, som vi altid vil huske og kigge tilbage på med et smil. Under og ovenover kan i se nogle billeder, der beskriver hele dagen og humøret meget godt. Vi håber, at jer, der også gik ud af folkeren i går, havde en ligeså dejlig dag som os. Knus Maria og Agnes <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hva så allesammen

Så er det ved at være på tide, at vi og en masse andre skal til at gå ud af 9. klasse og dermed folkeskolen, hvilket, jeg synes, er virkelig sindssygt! Så jeg tænkte, at jeg lige ville tage en lille snak her på bloggen om det sidste år. For 9. klasse er nok det år, hvor er der sket aller mest med mig og mine relationer til mine venner, fester osv.

9. klasse er virkelig et slag år. For både mig og mange andre jeg kender, har 9. klasse været det år, hvor man har udviklet sig mindst i skolen og mest udenfor. Min klasse kommer hver dag i joggingtøj og uden makeup, fordi vi har det så chill med hinanden, hvilket jeg virkelig elsker og sætter kæmpe pris på. Frikvartererne har gået med en masse kortspil, og timerne har gået på både faglig og mental forberedelse til fremtiden. Men nu vil jeg også lige stoppe op og tænke på det sjoveste år indtil videre med en masse grineren, sjove og hyggelige stunder, som 9. klasse har budt på, for der er virkelig mange. Og jeg vil give jer en fornemmelse af dem herunder i form af billeder, der er taget udelukkende i 9.b på Risbjergskolen.

Det her har været et år, jeg altid vil se tilbage på med et smil, da der ingen lektier har været, men en masse sociale ting. Men samtidig glæder jeg mig også til at komme videre og opleve nye ting. For som Agnes plejer at sige, og som jeg også selv tit tænker over: Man skal huske at stoppe, mens legen er god! For selvom det har været et sindssygt fedt år, og jeg virkelig holder af min klasse og vores indbyrdes forhold til hinanden, var jeg simpelthen gået død, hvis jeg skulle tage et år mere.

Nu glæder jeg mig bare til at gå en pisse sjov tid imøde med sidste skoledag, dimission osv. Så hvis du går 8. klasse eller under; nyd for fanden da din sidste folkeskoletid! For før man har set sig om, er den lige pludselig ovre.

10 år! Nærmest hele min barndom man. Det er alligevel ret vildt. Men hey! Jeg glæder mig sindssygt meget til at se, hvad fremtiden byder. Det kunne være, vi en dag måske skulle fortælle lidt om vores tanker omkring fremtiden, og hvad vores planer er, når vi har fået vores afgangsbevis. Men nogle gange er det også vigtigt at tænke tilbage på både de gode, dårlige og lærerige stunder, som vi kan tage med fra 10 år i folkeskolen. Knus Maria <3

Likes

Comments

Hey venner

Personligt er mit soveværelset det sted, hvor jeg virkelig kan slappe af. Det er derfor også vigtigt for mig, at det er hyggeligt og afslappet. Mit værelse er derfor meget lyst og udsmykket med en del lyskæder. Jeg er også en person, der har mange nips stående rundt omkring, der hver har en eller anden betydning eller mening.

Jeg er vidst nok det man ville kalde lidt af et rodehoved og for at være ærlig, er det er kun 20% af tiden, der ser sådan her ud. Dog er jeg faktisk begyndt at rydde mere op, da selv mine venner syntes, at der rodede for meget (jaer det har virkelig været slemt).

Hvis i er interreseret i at finde ud af, hvor nogle af tingene er fra, så skriv endelig. Så vil jeg selvfølgelig prøve at finde nogle links :)).

Jeg håber ihvertfald bare, at i kunne lide det og måske fik lidt inspiration eller nogle ideér! Knus Agnes <3

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey venner

Sommeren nærmer sig, hvilket vil sige at sæsonen for demintioner, brylluppper og konfirmationer starter. Jeg demitere selv fra folkeskolen i midten af juni, og er derfor på jagt efter det perfekte outfit. Ovenover vil se mine personlige farvoritter. Jeg overvejer lige pt rigtig meget at tage det gule jakkesæt på til min demintion.

Jeg håber at der er noget for jer! Knus Agnes <3

Likes

Comments

Hva så allesammen

I dag fandt jeg min gamle denimjakke frem, da vejret var lidt overskyet, men stadig ikke til kæmpe vinterjakker. Så jeg smed min stonewashed denimjakke på sammen med en oversized hvid skjorte og kørte med min familie nordpå til Skodsborg. Vi gik en tur efterflugt af en sindssygt lækker pizza på et sted, jeg ikke har prøvet før. Nemlig Behov. Det er en lækker lille madbutik, som de kalder det, hvor jeg sagtens kunne se mig selv igen. Nu står den ellers bare på lektier og forberedelse resten af dagen. Men det var dejligt lige at kunne fornemme foråret igen efter de seneste par dage haha. Knus Maria <3

Denimjakke udgået - alternativ // Skjorte // Jeans // Ring // Ring // Strap Sneakers

Likes

Comments

Uha, en god søndag for os? kaffe, serier og søvn tror vi summer det meget godt op. Det har i vel efterhånden også fået et indblik i her på bloggen. Men hvis vi skulle give jer en god søndagspakke med både serier, musik, film og mad, ville den nok nogenlunde se sådan her ud.

En serie er nok den helt basale søndags musthave. Du kan aldrig få en dårlig søndag, hvis serien er god. Derfor tænkte vi hver især at dele en af vores mange yndlingsserier.

Jeg tror, at den her serie er min en af mine yndlingsserier (lige efter Gossip Girl selvfølgelig). Der er 2 sæsoner, og grunden, til jeg elsker den, er fordi, man følger hovedpersonens (Lux) udvikling og historie. Helt klart anbefalingsværdig! Men hvis i vil have en lidt længere appetizer, så tjek det her preview ud.

LIFE UNEXPECTED

KAN SES PÅ NETFLIX

Det her er en serie, jeg er faldet over her for nyligt. Den handler om en gruppe unge ambitiøse jurastuderende og deres professor/advokat, som bliver involveret i en kompliceret mordsag. Personligt synes jeg, at det er en møg god og spændende serie. Hvis i er interesseret, så tjek traileren ud her.

HOW TO GET AWAY WITH MURDER

KAN SES PÅ NETFLIX
Hvis du nu er ligesom Agnes og ikke er så god til at sluge en hel sæson af en serie, kan du jo altid se en film i stedet. Herunder er hver vores favorit.

I En kongelig affære følger man den sindssyge konge Christian den 7. og hans unge kone Caroline Mathilde, som forelsker sig i kongens livlæge Struensee. Det er en sørgelig og ikke mindst smuk kærlighedshistorie. Et trekantsdrama udover det sædvanlige og et indblik i en helt anden tid.

EN KONGELIG AFFÆRE

KAN SES PÅ NETFLIX & VIAPLAY
Blake Lively spiller hovedrollen her som Adaline, der ikke kan blive ældre, efter hun kommer ud for en ulykke. Der er så meget i den her film, så hvis jeg var jer, ville jeg se traileren. Men altså the lovestory her er grund nok i sig selv til at se den.

THE AGE OF ADALINE

KAN SES NETFLIX

Den næste ting på listen må vel nok være mad ik? For os er søndag virkelig en pandekagedag haha. Om det er bananpandekager eller ej, er den her opskrift fra Valdemarsro utrolig lækker. Og det er dem, vi laver hver gang. Vi har desværre ikke selv taget billeder af dem før. Men sådan de ser ud på Valdemarsro er præcis også sådan, de ser ud, når vi laver dem.

Opskrift her

Det sidste du har brug for for at sætte den helt rigtige søndags stemning, er nogle lækre, sprøde og ikke mindst chill tracks. Hver vores yndling atm står nedenunder. De rammer begge viben helt perfekt og er helt klart værd at tjekke ud.

Vi håber, i nød vores ideelle søndagspakke fra A-Z og fik noget inspiration! Knus Agnes og Maria <3

Likes

Comments

Hva så allesammen

Så er det sku tid til endnu et indlæg i vores Mad Sounds serie. I dag vil jeg slå et slag for playlisten Bad Intentions.

Bad Intentions emmer af sange med en sexet vibe og en bad intention. Det er også en playliste med forholdsvis få sange, da jeg har været meget kritisk, fordi jeg synes, at alle sangene skal ramme Bad Intentions spot on.

Ovenover er et uddrag af playlisten. Hvis det er noget for jer, så giv endelig resten af playsten et lyt (linket nedenfor).

Jeg håber, i fik noget inspiration! Knus Agnes <3

Likes

Comments

Hey Hey

Som sagt var jeg på Fuerteventura (Spanien) her i påskeferien med min familie. Det var en ferie, der bød på lidt af hvert. Vi boede på Playitas, som er et sport resort, hvor man kunne spille alt fra golf til tennis til fodbold, volleyball osv. Derudover fik vi en masse tapas og mad generelt. Vejret var skønt og selskabet i top!

Jeg tænker ikke, at jeg vil fortælle alt for meget om, hvad vi lavede, da billederne taler meget for sig selv. Men vi er afsted hvert 2. år, så vi kender efterhånden omgivelserne ret godt.

For det meste gik dagene bare med at bade, spille en masse volleyball og tage ud og spise lækkert mad. Derudover begyndte jeg på bogen Døde piger lyver ikke. Og jeg er SÅ positivt overrasket! Jeg er en person, som virkelig har svært ved at blive fanget af bøger, men den her slugte jeg simpelthen. Og så snart jeg er blevet færdig med den, skal jeg gå i gang med serien. Så hvis i overvejer at gå igang med 13 reasons why, så helt klart start med bogen. Det råd har alle mine veninder også givet mig, og jeg er kun glad for, at jeg har gjort det på den måde. Jeg tænkte, at jeg bare lige ville dele den med jer, da det også var en rimelig stor del af min ferie. Det tror jeg ihvertfald, hele min familie kan skrive under på haha.

Hvis i vil have et indblik af nogle af de ting, vi lavede, kan i altid tjekke det andet indlæg om min ferie ud (HER), hvor jeg forklarer om én ud af syv super hyggelige dage dernede.

God søndag til jer derude! Knus Maria<3

Likes

Comments