Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Följ mig på instagram så är du bäst! Insta - maaddeeleinee eller madeleineprkacin

Likes

Comments

Börjar blogga senare då jag fått min mobil eftersom den jag hade är sönder och nu har jag ingen! Så tror jag kmr börja blogga på en annan bloggplats annars håller jag mig till nattstad.se men de får vi se senare när jag får min fåååååån😘

Likes

Comments

Hej alla goa! Nu sitter jag vid datorn niget o göra, nyss varit ute o tränat Meia. Hon var jättefin idag o hoppas de hållet. V. 37 skall jag gå kurs med henne " Allmänlydnad " och de skall bli skoj o äntligen att jag får ha koll på Meia eftersom hon blir så sjuukt överlycklig när hon ser andra människor o hundar! Hon vill bara springa till dom o hälsa men oftast så tillåter jag inte de då vi tränar på brukshundklubben. Så nu hoppas jag att jag kan ha henne lös o att hon LYSSNAR!

Idag åker jag t stallet sen vid 3 för skall ta kort på Lisa o Zorro när hon hoppar han. Skall bli skoj, efter de vet jag inte om jag skall rida ngn men de ser vi senare. Tror kanske jag hyr Party elr Noak! Skoj skall de iaf bli ;) 

Likes

Comments

Nu sitter jag vid dator och bara chillar! Kollat på ny mobil eftersom min e helt koko.. Den går inte att sätta på den e bara helt svart! Så jag o mamma kollade på en iPhone 5 , vad tycker ni om den? Kommentera gärna vad ni tycker om den o kanske de finns någon annan ni rekomenderar! Kommentera också vilken färg ni tycker :) 


Likes

Comments

Som ni kanske märkt har jag tagit en paus och har faktiskt varit ganska gött o slippa tänka på bloggen vilket är underbart! Haha, vill inte känna någon press med bloggandet. Kan bara blogga när jag e hemma för min mobil är sönd.er o har nu ingen alla vilket är väldigt jobbigt! Men fast den e typ stendöd tar jag med mig den vart jag än går, ren reflex!

Idag blir de chill tror jag. Träna media förmodligen o kanske vara med någon om jag orkar, de blir inget stallet idag o imorgon skall man upp kl halv 7 för 7 är de fordring ute i stallet. Kul att börja söndagen att vann tidigt...Förresten så fyller världens bästa år idag! 14 barre e inte dåligt, dags att göra fjortis videor o bilder nu eller? Blivande fjortis❤ besök hennes blogg så är ni helt klart bäst, varför inte?👉 www.nattstad.se/fridanydal 👈

Likes

Comments