Header

Åhh älskar vädret, Så jävla underbart!

Just nu ligger jag ute och solar medans jag skriver klart min muntliga presentation vi ska ha på onsdag.. känner mig inte alls taggad för det, hatar att stå framför en klass och prata. Men tror det kommer gå ganska bra ändå för våran lärare satte oss som inte gillar muntliga presentationer i en grupp.
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsCyklade till Kyrkås och tillbaka.


Jag, mamma, Milton och mina 3 kusiner åkte till gräfsnäs och hade picknick.


Tilde och Milton har spa i mitt rum medans jag fixar naglar på min andra kusin.


Miltons naglar, gröna med nitar på.


Kaisas naglar, vita med pärlor.


Kaisa ville göra om sina naglar till påsknaglar, så blev massa olika glitter.


Kaisa provar mina smycken.


Fixar tildes naglar.

Likes

Comments


Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, men har varken haft tid eller ork.

I fredags åkte mamma, pappa och Milton till Halmstad för att hämta mina kusiner, så Samir, Alex och Edwin kom hit och förfestade innan dom drog vidare på fest. Egentligen skulle dom sova här men det blev bara samir, jag hade tydligen lovat att han skulle få sova i min säng..
Han somnade så fort han la sig ner, men jag kunde inte sova eftersom han snarkade, tog allt täcke och kuddarna sen sparkade han ut mig ur sängen så jag gick och la mig i mamma och pappas säng och myste med mina hundar. Mycket mysigaaaare!

Helgen i bilder:
Likes

Comments

Hej! För er som missat så håller jag på med gelénaglar. Jag är inte utbildad och gör detta som en hobby. De förstör inte dina riktiga naglar, filar absolut inte mer än nödvändigt. Jag tränar fortfarande och tänker därför inte ta så mycket i betalt.

100kr för fransk manikyr
150kr för glitter m.m

Jag finns i nossebro så om ni vill ha gelénaglar kan ni skriva på Facebook, kommentera här eller smsa/ringa 0700310870!


Likes

Comments

Just nu sitter jag på stationen och väntar på att mamma ska komma och hämta mig så ska vi åka till fridhem där jag hade praktik och lämna in utvärdering papprer. Känns skönt att äntligen vara klar med alla praktik uppgifter!

Jag älskar måndag och tisdagar! Slutar 12 på måndagar och har sovmorgon till 12 på tisdagar, dock måste jag ta halv 10 bussen i från nossebro, så blir bara 1 timmes sovmorgon men det är ändå någonting.


Likes

Comments

Hejhej! Har tyvärr inte kunnat blogga något i helgen, då jag knappt har haft något internet..

I fredags kväll åkte jag till Vårgårda för att ha film kväll hos Samir, han sa att vi skulle mötas på stationen men han kom aldrig så träffade några andra kompisar och följde med dom till skidbacken och grillade istället. Dock var jag väldigt irriterad nästan hela kvällen.. råkade tappa ett halvt cigg paket på vägen till skidbacken.. SMART JAG VET!!

I lördags åkte jag också till Vårgårda för att bara med Ingrid och hennes kille, skulle vara fest hos en kille men det blev inget så vi gick mest och luffade runt.. det var inte så värst kul när det regnade och blåste massor..

Just nu sitter jag i min säng och har nyss pluggat klart, ligger bara efter med 2 prov och 2 inlärningar nu :D känns så jobbigt att ligga efter med saker så kände att det var bäst att sätta sig och plugga lite.Bild från i fredags!

Likes

Comments

Vi skulle egentligen ha militär övningar på idrotten idag men läraren hade ont i halsen så det blev stavgång istället. Vi tog lite genvägar och satt och chillade istället för att gå..
Men tydligen hade någon jävel tjallat om att vi hade genat, inte för att dom tjänade något på det.. men aja..


Likes

Comments

Godmorgon!
Denna dagen kommer bli riktigt seg..
Bestämde mig för att vara uppe hela natten och plugga, eftersom jag ligger efter ganska mycket.. men iallafall när jag ligger i min säng med alla böcker framför mig så blir mina ögon jätte tunga och går knappt att hålla uppe så jag somnade på böckerna vid 5-6 någon gång och vaknar 20min innan min buss går.. fick panik och stressade som fan!
Men hann duscha, sminka mig, välja kläder hann t.o.m äta frukost :oLikes

Comments