Att inte veta vad man känner är nog den värsta känslan som man kan ha, att inte veta vad som är upp eller ner och vad som känns rätt eller fel.

Ibland önska man att någon annan hade kunnat göra ens val åt en och inte behöva tänka på det själv.
Jag hade aldrig velat de blev så här men vad ska man göra.

och detta är inget tyck synd om mig, jag skriver detta här för det är för min egna skull.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

 

Känner mig så extremt liten nu, även som jag håller på slitas i tur.
hänt så mycket skit den sista tiden och jag hade hoppas på allt kunde lösa sig av sig själv.

Ibland önskar man att man inte ens träffat visa person för allt hade varit mer eller mindre "normalt" då, men kan inte säga att jag ångrar det för då hade jag ljugit, men nu känns de som jag är lite ensam och förvirrad.

Får låta de ta sin tid kommer aldrig stressa fram till något och de hoppas jag ni också kan tänka på när ni känner er som minst. Låt de ta tiden blir inte bättre över stress!


Likes

Comments

 

Gaaaaaaaaaaaah! blev beten av en jävla flyga igår när jag la och solade... Blev biten på 5 olika ställen och nu är min fot helt upsvullen och kan knappt gå eller sova för kliar i sönder!

HATAR HATAR HATAR HATAR DETTA!! crying

Likes

Comments

 

Nu har man en del att göra, imorgon ska jag och min sambo fina våran ett års dag som jag tyvärr var sjuk på. Lagat fin 3 rätters middag och skulle åka iväg men nä ett en tugga av maten sen kom de upp lika snabbt igen ;$
Så imorgon blir det att åka till tropekariet mysa där och titta sen äta något och hoppas på underbart väder.

Lördag kommer fina vänner på grillning och en massa kul, sen blir de bara lungt på söndag.
Men på Måndag blir det arbetsförmedligen igen, Jippy men vad ska man göra som arbetslös :o

Tisdag ska vi iväg och paddla och ha lite kul med Marcus kusiner sen nösta helg blir det upp till närka, skönt att komma bort lite och att bo i en stuga vid vattnet och bastu (Y)
kommer bli skit skoj och längtar en massa redan! :D

Nu ska jag stänga här och kolla lite tv haaaaaaaaaaaaaaaaadet bra!

Likes

Comments

Nu var de slut på jobb, sökte två nya när jag kom hem idag iaf.
Imorgon så står jag utanför arbetsfördelningen när de öppnar! Skriva in mig och hoppas kanske på nått kul dyker upp hmm..  

ja får söka in till högskola och börja läsa på körkortet igen, man måste ju bara få tummarna i röven också, de är väll de jobbigaste att man är så lat.

Men kanske skriver in hur de gick imorgon eller? ha det bra. HEJ!

Likes

Comments

Fick höra att de är lättare för killa att tröttna och k*ken blir inte lika intresserad mer?
jävla skit snack säger jag bara, varför skulle det vara skillnad mellan en k*k och en Fi**a?

Gillar man person så gör man visst att man slutar inte tycka andra är snygga som vissa tror, men att tröttna för kuken inte orkar nä det stämmer inte, då är du trött på din partner och saknar att känna späning skulle ju jag mer påstå. visst är det kanske lite tråkigt att inte vara så där nykär som ni var i början om man varit tillsammans en viss tid. Men jag ser på mina päron varit gifta i 24 år snart och har 5 barn tillsammans de har inte tröttnat på varandra?
de ger fortfarande varandra pussar och kan mysa ibland även kanske säga lite snuskiga saker och det är fan så det ska vara!

Jag vill gifta mig lycklig utan att veta nä min kille KANSKE tröttnar snar eller nä den han tänker med ibland och veta att jag står ensam kvar. Jag vet hur det är att tröttna på en person att man träffas varje dag fast kärleken liksom hade slocknat, att men ändån mest var tillsammans för man skulle men man kände inte attraktion. Då ska man göra slut så är det bara, för det är bara en plåga för dig och inte snällt mot den du är med.

Är ni trötts på varandra men ändå vill vara tillsammans kom överens om något att ni inte ska träffas varje dag eller ta ett lite uppehåll att bara umgås med vänner ett tag.

Men nu ska jag iaf hålla fredag ha en trevlig kväll alla puss på er!

 

Likes

Comments

 

Hej alla bara två dagar till att jobba sen tar man semester!

Äntligen har varit bomb förkyld i två veckor och igår vakna jag upp med bihåleinflammation.. sjukt kul fast nä, men det hindra inte mig från att gå till jobbet cash is king får man väll säga!

Nu hoppas jag bara på bli frisk och lite bättre väder, fast om inte har vi fåt internet idag som är ju lite skönt efter två månader utan.

Ha en bra kväll alla puss!

Likes

Comments

Hej ja var ju ett lite tag sen jag skrev ett inlägg så får bli ett nu, hänt en massa sen sist ju. 

Kan börja med att jag min fina pojkvän har flyttat till hus och snart bott tillsammans i 2 månader, även hade vi ett år nu i torsdags och det finns så mycket att säga om dig min skatt, kan ju säga att med dig så finns det inga gråa dagar du får mig verkligen vilja kämpa, och jag hoppas på många fler år tillsammans med dig!  no

Även som ni kanske vet så skulle ja ju ta studenten och gå på balen och det var helt fantastiskt. Jag fick en massa fina saker i student presenter, men top 3 var en tavla, min nya laptop och komikern som kom. (min bror känner en kille som är komiker så min pojkvän, mamma, bror och kompis hade haft lite hemliga möten och berättat en massa saker om mig som han skämtade om) 

Nu jobbar man en vecka till sen ska man kolla lite efter var och hur man ska plugga vidare. 

Puss på er alla ska förska skriva lite oftare, nu kommer jag bild bomba lite. indecision 

 

 

Likes

Comments

Idag har jag fått min student mössa och andra saker till studenten, man känner att de närmar sig med STORA steg!! 

Men tyvärr gick min mössa i sönder så hoppas ABC svarar snart på hur jag ska göra! 

85 dagar kvar!! och så tar vi bort ett lov helger och lite studiedagra så jävlar är de STUDENTEN!!!

Likes

Comments

Var hos doktorn idag, men fick inget var på varför de svallar upp så får gå med detta nu ett tag... men händer de igen så får jag ta bort de! 

Helg igen ojoj vad veckorna går, snart är de balen/studenten :D 

så bjuder på två snygga bilder på mig idag och hoppas ni får en sjukt trevlig helg!!

Likes

Comments