En typisk tjej bild är med olika filter. Ta gärna bilder ifrån olika vinklar b.la. uppifrån då du ser smalare ut. Du ska inte lägga ut bilder där du är osminkad. Du ska även hålla ögonbrynen högt och puta med läppar och andra kroppsdelar. Gärna visa hud men se till att det inte blir för mycket. Ta många bilder tills du hittar den perfekta/rätta bilden. Bilden ger oss en känsla utav lugn och bilden ser naturlig ut. Bilden är tagen nerifrån. Bildens situation är utomhus och i en stillsam miljö. Personen gör inte mycket som man ser på bilden. Personen är inte aktiv alltså passiv. Personen har tagit en ljus bild med ett kallt filter. Personen är nöjd med fotot eftersom att hon har lagt ut fotot. Förmodligen har fotot redigerats för att man har lagt dit ett filter.



En typisk kill bild är att man ska se cool ut, ha stenansikte, fota i grodperspektiv så att du ser större ut. Vara aktiv på bilderna. Man ska ha keps. Det ska inte se ut som att du letar bekräftelse eller uppmärksamhet. Det är även coolt att vara barbröstad speciellt om du är vältränad. Personen på bilden är aktiv och söker uppmärksamhet. Bilden är tagen framifrån mot en spegel. Personen på bilden har nyligen tränat

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är doping farligt? Isåfall för vem?

Vi tror att doping är farligt för dom som använder det! Doping är ju ett samlingsnamn för missbruk av läkemedel och hormoner som används för att öka styrka och volym i musklerna!

Ur en missbrukares perspektiv finns det vanligtvis ett plus med att ta olika preparat för att man tex ska orka mera, bli lugn eller bli hög!

I längden så är allt missbruk farligt, man förstör kroppen mera och mera för varje gång du tar en dos!

Likes

Comments

A) Nicht besonders wichtig.

B) Ich träge nicht Markenkleidung.

C) Ich lese nicht Modezeitschriften.

D) Ich selbst.

E) Ich selbst und meine Eltern.

F) Richtig: Mit deine Klamotten drückst du auch deine Persönlichkeit aus.

Regel Wahr: Nur die Jüngeren laufen noch bauchfrei rum. Mich haben am Anfang alle als Modepüppchen abgestempelt, weil ich mich geschminkt habe oder mal ein engeres Top anhatte. 

Nicht Wahr: Gestylet Mädchen machen eher eine schlechten Eindruck auf die Lehrer. Bei einer Freundin von mir ist es schon krass. Sie muss jede Woche was Neues anziehen. Sie hat Angst, dass die anderen sonst über sie reden.

Likes

Comments

El tiempo libre.
Saker att göra på fritiden.

Estar con mis amigos.

Escuchar la musica.

Dormir.

Tocar la guitarra.

Hacer deporte.

Hacer los deberes.

Jugar a videojuegos.

Leer.

Hacer esquí.

Ver la tele.

Salir con mis amigos.

Descansar.

Estar con la familia.

Jugar al fútbol.

Jugar al baloncesto.

Jugar al balonmano.

Montar a caballo.

Ver películas.


Av: Alva

Likes

Comments