Er noen dager siden jeg har lagt ut noe nå. Den naturlige forklaringen blir vel å si at jeg har hatt mye å gjøre, men egentlig har jeg ikke det. Jeg har for det meste slappet av og lest litt til en prøve vi har nå til fredag.

Å lese til prøven er noe jeg hadde planer om i dag også, men i dag ville ikke hodet henge helt med. Tankene fløy over alt, andre steder. Da kom jeg tilfeldigvis på en makeupartist jeg så noen videoer av, for en tid tilbake. Han er helt utrolig dyktig. Han rett og slett transformerer seg selv til andre personer ved hjelp av lys og skygge!

Siden jeg ikke klarte å la være, så tenkte jeg å prøve litt selv da.. Jeg ville prøve først uten å se på videoen, for å se om jeg klarte det uten. Så jeg fant heller frem et bilde av Snoop dog å prøvde å gjenskape noe av hans benstruktur i mitt ansikt.

Jeg må virkelig si at det er ordentlig gøy da! Nå har ikke jeg verken hettegenser, caps eller lue. Jeg prøvde å sette opp det lange håret, uten hell også. Så som nødløsning ble det da å teste ut å dra en jakke over hodet. Tørr å påstå at jeg er en ganske kjekk mann da iallfall! Neida.. men utrolig gøy var det!

Er det noe som virkelig bringer meg glede så er det å teste ut nye teknikker, og prøve ting jeg aldri har prøvd før. Og dette kan jeg virkelig tørre å påstå at jeg ikke har prøvd på før selv om jeg har prøvd en del med spesialeffekter.
Dette skal jeg definitivt prøve igjen, men da skal jeg ha hettegenser og litt lettere produkter å jobbe med. I tillegg skal jeg finne en måte å fikse håret. Kanskje en idé å lage mange små "pariserfletter"/rastafletter?Jeg fant også den videoen av han makeupartisten for dem som ønsker å se den, Her.

Hva synes dere?
Ha en fin kveld videre!

  • 96 lesere

Likes

Comments

Denne uka startet vi med brude-makeup. Først en veldig naturlig look også en mer alternativ brude look for dem som liker litt mer synlig makeup. Artig å kunne gå litt lenger enn kun det naturlige, og ble veldig fornøyd med makeupen vi gjorde denne dagen!

Når vi er ferdige med å gjøre makeup, tar lærerne en gjennomgang av alle lookene, de forteller hva de synes er fint av det vi har gjort og hva de synes at vi kan endre på til neste gang. Dette hjelper veldig på å lære når vi kan se hva andre også har gjort bra og hva som kan forbedres.

Læreren virket som at hun var veldig fornøyd med arbeidet jeg gjorde, bortsett fra at jeg kunne valgt å tone ned leppene bitte litt. Men selvfølgelig er det jo bruden som skal bestemme hva hun vil ha i en real setting da.

Dette ble det ferdige resultatet med den alternative brudelooken på Caroline! 

-Her har jeg brukt noen rosa/burgunder aktige bruntoner på hele øyelokket med en litt lysere highlight skygge i øyekroken. 
-Foundation: Mabelline fit me foundation ​
-Eyeliner: MAC "Teddy"​
-Bryn: Makeup Mekka perfect brow pomade i fargen "Dark". 
-Bronzer: Jane Iredale "So Bronze 2"
-Blush: Inglot nr: 32 og 29
-Highlight: Jane Iredale moonglow
-Leppestift: Makeup Mekka Smashing

Ha en fin dag videre!

  • 48 lesere

Likes

Comments

Fra vi startet på skolen har vi for det meste hatt naturlig makeup med to-tone teknikk. Altså kun å bruke to toner av øyeskygge. I tillegg hadde vi anatomi for å kunne vite bedre hvordan beinstrukturen i ansiktet er, og hvorfor vi skal lystne der vi lysner og hvorfor vi legger skygge der vi legger skygge.

For å øve ekstra godt på anatomi så fikk vi gjøre noe litt artig, så vi begynte å sminke hodeskaller på hverandre. Da prøvde vi helst å følge hverandres beinstruktur best mulig, for å da lære hvor forskjellige vi er fra hverandre. Man skal jo helst se an ansiktsform og beinstruktur føre man legger lys og skygger.

For den oppgaven jobbet jeg med Andrea hvor dette ble resultatet:

Det var ganske mye detaljer å få med, så jeg følte ikke at jeg rakk helt å gjøre det 100%. Så derfor ville jeg øve litt mer da jeg kom hjem. Også for morroskyld ofc. Tok litt lenger tid enn på skolen, men ble veldig fornøyd. Vi øvde ikke på å skjule bryn da, så de ble jo ganske synlige og forstyrret litt.

Alt i alt så var det kjempe morsomt å prøve. Jeg føler definitivt at jeg har valgt den rette skolen og stortrives! Det er så utrolig hva makeup kan gjøre med et ansikt!

Men nok om det! Ha en god kveld videre folkens!

  • 50 lesere

Likes

Comments

Lenge har jeg tenkt på det å lage en ny blogg, og da starte å blogge om skjønnhet og andre ting som interesserer meg. Men så er det det å finne en plattform en liker og det å faktisk føle at man har tid og lyst til å virkelig starte igjen som også kan være en fordel. Og ved hjelp av ei jeg har begynt på makeup skole med, så har jeg funnet ut om denne plattformen som så veldig interessant ut.

Nå som jeg endelig har fått begynt på makeup skole og virkelig får drevet med det jeg elsker å drive med, så tenkte jeg at,, "ok, nå burde jeg kanskje begynne igjen". Så da blir det nok litt blogging fremover angående hovedsakelig makeup/hudpleie og andre ting som interesserer meg. Men ok.. let´s keep it real! My life revolves around makeup, haha. Jeg vil fortelle litt mer om skolen etterhvert og gå litt mer inn i detalj videre seinere.

Føler alltid at første innlegget på en blogg er litt "klein" så da slenger jeg med et bilde jeg fikk featuret av Kat Von D Beauty for noen måneder siden! Sååå gøy!!

Var nesten så jeg ikke ville tru det da Kat Von D Beauty ville feature lille meg på siden dems. De la igjen en kommentar på insta bildet mitt og jeg måtte gå inn 100 ganger for å være helt helt sikker på at det var legit haha.

En uke senere ca. så la de det ut på nettsiden deres på Kat Von D looks. Dritgøy!

Men nok om det, ha en fin kveld videre folkens!

  • 121 lesere

Likes

Comments