Det är ett tags sen jag har skrivit sist.Har varit så trött under dagarna så har ej orkkat ta ner till ord. Liam nätter har varit så hämska nu så länge att de drar helt ner på min energi,som tur har tommi haft semester så han har varit till stor hjälp. L vaknar flera gånger till natten helt hysteriskt och gallskriker,ingenting är bra åtminstone inte att vara i sängen. Nu har några nätter varit bättre igen då han vaknat bara efter tutten. Nu har han också lärt sig att ta sig i krypan ställning och gungar där, drar sig frammåt och är överallt i legenheten och drar ner allt han räcks till, här är inte städit längre. Ett kort litet inlägg av mj denna gång! Nu bjuder ja på några bilder:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • Liam
  • 64 Readers

Likes

Comments

Vi åkte på fredag med bil till båten vi var där en 4 tiden så vi han bra gå till hytten och packa upp en del för natten och morgonen.Vi åt på buffe'n,men ble lite besviken på varmrätterna där.Köttet var för rått i min smak och maten var ganska sval men mätt blev man me förrätten endå.Efter vi ätit träffa vi min gamla kollega och fick till taxfree för att handla och umgicks under kvällen,var förbi och seja hei till andra kollegor också så roligt att träffa dem efter flera år.natten fick nogorlunda,flera väckningar blev det nog och pirr efter tutten och tillslut sov Liam mellan mj och tommi.Vi hade specialfrukost med bra sortiment man blev mätt! Vi tog tunnelbana in till t-centralen och gick i butiker,blev ej shoppats så mycket typ bara nattdräckt till Liam.Vi kom tillbaka till båten redan halv två tiden och gick direkt till lekrummet så liam fick gå i bollhavet,tur hade vi för lektummet var tomt så man behövd int vara rädd att äldre barn sprang/hoppa på.

Vi gick tillbaka till hytten och vilade i några timmar.Vi hade buffe igen,vi nöjde oss me kall rätterna tacos och barnbordet.efter maten blev det lite shopping vi handla det som vi lovat hämta samt lite godis till mina syskon .vi köpte också till liam ett nytt tuttband samt pip mugg som det sto med ljusblått älskling. Vi spelade också lite på spelmaskinerna och på maskinen med krok(har ingen ide vad den heter)men man ska styra vajern med krok i en låda och försöka få tag på mjukisdjuret i bottnet och jag VANN☺️ en minions mjukisdjur som Liam såklart fick. Kvällen sprndera vi igen på hytten.Natten blev ej alls så som vi tänkt oss Liam vakna nångång halv 3tiden och gallskrek! ingenting var bra och grät och skrev i en och en halv timme😱😪. Tiilist somnade han i sin vagn,men det var inte långvarigt. Han sov typ i 2 timmar och skrek igen men lugnade sig denhär gången snabbare och somna mellan oss väckning blev det redan halv 8. Vi gick på moronmål där gick allting bra och sedan närmade vi oss redan land. Liam somna i vagnen medan vi väntta att de skulle öppna dörrarna och sov nästan hela vägen hem.Helt lyckad resan förutom nätterna.

Dessutom lärde sig Liam att dra sej frammåt,han har tillsvidare bara rört sig i cirkel😍

Likes

Comments

Imorgon åker vi min lilla familj på vår första resa tillsammans, det blir en liten kryssning över till stockholm. Oj va ja har vänttat på det.Vi kommer åka med den båt jag förut har jobbat på så det skall bli roligt att träffa gamla arbetskamrater😊Har redan kommit överens om att träffas efter vi ätit i buffen med min närmaste kollega där, har ej sitt honom sedan ja slutade där hösten 2011 så det är en tid sedan! I väntan på en lyckad resa

Likes

Comments

Idag vaknade vi lite efter halv åtta,skönt (senare än vanligt). 9 tiden rustade vi iväg oss för att köpa hösoverall och skor till Liam det blev leopardmönstrad overall från lindex samt akor därifrån.Jag gick ennu snabbt via kappahl och kollade om det skulle finnas nån mössa och fann en också!

Efter det försökte vi hitta nån affär med barntillbehör som bilstolar men fanns ej,bara en som hade dåligt urval,så vi blev tvugna och åka iväg till vanda 60km härifrån,navigatorn visa fel ett par gånger så det blev liten omväg men vi hittade fram tillslut!har villat ha en som är bakåtvänd (ryggen mot färdriktning) men de fanns mycket dåligt med såna som efter nåt pr skulle gå att vända mot andra hållet så Vi beslöt oss att köpa en cybex som är testvinnare bland bilstolar!Liam var mycket böjd med stolen och trivdes i den mycket bättre än den trånga babyskyddet!

Vi åkte ennu ner till mina föräldra efter det på kaffe, samt lekte där en stund.Nu under kvällen har vi bara tagit lungt här hemma lek på golvet och haft det skönt,Idag började mina favorit pogram också på tv efter deras sommar lov,vilket jag tyckte var på tiden har vänttat så länge för att se hur det skulle fortsätta efter vårens sista avsnitt.Har t.o.m hunnit färja håret och gå i duschen före det var dags och lägga Liam och sova.nu tar vi kväll och skall njuta en stund över tystnaden innan vi också går och lägger oss !

Likes

Comments

Denna vecka har vi hunnit med mycket!baby treff i parken med 3 nya mammor och två jag visste från förut:) det var skoj, mera såna dagar tack. treffat min vän och gudotter. Hunnit och se på min brors fotbollsmatch som blev jämt i sita minuten(synd). Åka vår dodge och se på andra gamla bilar.Ha barnfri natt för att få vila ut eftersom Liam ennu också vaknar mycket på natten, han var hos mina föräldrar lö-sö natt men sov ej bättre där heller hade vaknat 3till 4 gånger och mycket lite dagsömn!Stackarn skulle han int få sova utan att måsta vakna så ofta. Idag var vi ennu på min väns födelsedags kalas där bjöds det på smörgåstårta gräddtårta och smått tillbehör MUMSLiams fafa var här också efter jobbet och lämna pengar till oss att vi får köpa nåt till Liam som vi behöver,va snällt! Liam gick och sova redan halv 8 ikväll han var helt slut,så jag han lite kolla på internet på höst kläder till honom som vi kommer att gå och köpa imorgon :(men nu går jag och lägger mig och hoppas på en bättre natt!sov gott

Älskar overallen och skorna som liam kommer att få till hösten 😍

Likes

Comments

Idag har vi varit igång hela dagen åkte iväg på fm till landet å hälsa på mamma å pappa Liam trivs så bra där han sov tom 2h ute i vagnen så faktist skönt med att slippa ut och bort hemifrån(vi bor i höghus) på efm kom också min bästa vän med min gudotter(3år) och hennes son som är bara 2 månader yngre än Liam,så det var roligt:) man synns inte så ofta när man själv inte haft bil nu under sommaren men i slutet av veckan blir det ändring till den saken också då tommi blir på semester så vi kommer att ta fram hans bil så får ja min tillbaka😊vi har haft bara en bil nu föratt han har också en mopar bil som vi har haft i trafiken så det har varit lite onödit att ha 3 i trafiken. Som tur har jag en snäll syster som alltid ringer och frågar om vi vill komma me och mamma som söker oss ofta:)

Likes

Comments

Inatt hade vi ingen bra sömn.Liam valde att vakna 6 gånger under natten  och steg upp vid halv 7.Kan int förstå vart hans goda nattsömn har försvunnit,han som sovit hela nätter 2 månader tillbaka och nu mittiallt börjat vakna,mjölk vill han ej ha då han vaknar utan bara tutten(nappen) behövs,han har börjat vända sig också på natten som gör att han skriker i panik när han svängt sig till mage och ej slipper tillbaka(kan svänga sig men är lite lat i sängen att göra det) Förstår inte alls vad som pågår, varför har våra nätter blivit så dåliga

Likes

Comments

Hei alla:) tänkte börja med en lite presentation. Melissa heter jag och är 23 år snart24 år gamal från Borgå/Finland var jag bott hela mitt liv .blev färdig restaurang kock 2010 och efter det jobbade jag lite på ett år som kock på siljaline 2012 skolade jag mej på läroavtal till närvårdare(undersköterska) och har jobbat med det fram till hösten 2014.I januari 2015 fick vårt liv(mitt och min sambo Tommi) en mening då föddes vår underbara son Liam. Mest kommer jag att börja skriva om våran vardag. Ni hittar mej även på instagram: m3lissaj. Kommer att försöka skriva så mycket som möjligt här men nu går jag och lägger mej!Ha det bra😊

  • 87 Readers

Likes

Comments