Jag är en sån som inte kan sätta upp mål. För jag har en sån grov prestationsångest och vill alltid bli bäst på det jag gör och blir jag inte det så vill jag inte längre göra det. Därför kan jag inte heller sätta upp mål och har nog aldrig riktigt gjort det i mitt liv, då jag även har ett sånt förbannat dåligt tålamod. Jag är dock en väldigt överenergisk person så när jag väl vill nånting så satsar jag alltid 210% på det så det jämnar ut sig ganska bra. Men jag har märkt att inför 2018 så har jag ingenting. Ingenting som jag vill, eller som jag kan göra något åt iallafall. 2018 verkar bli ett år som bara kommer att va även fast jag så gärna vill försöka njuta av det och göra det bättre än det år som vart.. Ser inte äns fram emot semestern då jag måste ha ”första perioden” av vår semester-period på jobbet, vilket alltid betyder dåligt väder och den enda veckan jag har tillsammans med Truls är min sista vecka, sen börjar jag jobba igen medans han kommer flyga och flänga runt överallt och jag känner redan nu hur jobbigt jag kommer tycka att det kommer va. Men drömma har jag alltid var väldigt bra på men hatar att vänta och detta är några grejer jag drömmer allt mer och mer om.

-Att veta vad jag vill göra. Ha ett heltidsjobb som jag älskar, inte som nu då jag jobbar heltid med det är bara för en annan sen går jag tillbaka till mina bajstider.. Lägger sig på stressen psykiskt rätt så jävla mycket för i år fyller jag 25 och jag har inte äns uppnått det än..

-Bygga mitt drömhus i kanske Tavelsjö vid vattnet med ett stort garage där det också ska vara ett extrarum för fotostudio.

-Att bli mamma. Att få bära på min största dröm jag haft de senaste åren i 9 månader sen få dela allt med den som en dag kommer kalla mig för mamma tillsammans med världens bästa pappa.

-Få en ring på mitt finger för att sen ha en stor jävla bröllopshelg något år senare.

-Vara respekterad och älskad.

-Eller att bara helt enkelt hitta tillbaka till mig själv. Och det är väl det enda jag kan göra någonting åt av det jag vill, men hur har jag ingen jävla aning om för jag känner inte äns igen mig själv längre och det är nog det tyngsta på länge.


Låter rätt så mycket som en vanlig Svensson eller så är det åldersnojan som börjar slå sig in med det är precis såhär det är. Har så mycke materiella saker som man trodde man skulle bli lycklig utav men i slutet av tunneln så är det de ovanstående som riktigt verkar betyda något. Jag har min drömbil, jag har min skoter, mitt jobb och mitt fotograferande, min sambo som jag bor i ett hus med men ändå så sitter jag och känner såhär idag. Nä vänner.. Pengar och saker är verkligen inte allt, tycker det mest bara ställer till ännumer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tiden.
Allt står still.
Samma sak varje dag.
Samma problem om igen.
Folk går I höstdepression , jag har alltid min i januari/februari.
Även fast vintern är det bästa jag vet.
Så är det prestationsångesten över ett helt nytt år som slår över.
Att vilja så mycket hela tiden, och att ha rädslan över att det istället ska bli ingenting av nått..


Ligger i sängen och tittar på min favoritserie playmakers och sen förhoppningsvis somna till farmen. Jobbhelg ihelgen.. De veckorna kring jobbhelg känns alltid lika åt helvette, jobba måndag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag, måndag, onsdag, torsdag, fredag. +att försöka driva på med fotograferandet så mycket som möjligt varje annan ledig stund. Sen vill man hinna med att köra skoter så mycket som möjligt på det.. Känns sällan att man har ork till mycket annat men då ska man även göra allt i hemmet själv också medans en annan får göra precis vad den behagar... Somasgt livet i januari. Peppen som jag alltid annars har överflöd av, var är du?

Likes

Comments

​Nyårs! Blev ju inte som tänkt, men när blir något nånsin längre så som man har tänkt? Tanken var ju att vi skulle vara i Hemavan i år men så blev det ju inte. Tog inte ens bilder under kvällen heller och jag ska kalla mig fotograf. Inte äns på min dunderfina topp jag hade på mig. Och inte heller fick jag en bild på tolvslaget med han jag älskar.. Av tre nyår tillsammans så har vi lyckats få till en bild 🙄 Bättre lycka med allt nästa år helt enkelt. Nyårslöftet är iallafall att ta vara på tiden och göra det bästa utav den. 2017 sög. Allt bara rann förbi som en älv. Det enda jag har att se tillbaka till som verkligen satte sina spår i 2017 var den älskade stockholmsresan på semester, min favoritstad. Och att jag köpte min första egna skoter. Så 2018 kan bara bli bättre, klyschigt men sant. 

Likes

Comments

Och så kom den stora dagen.
Med julefrid och kalle anka på tvn.
Jullunch hos han min bättre halvas familj.
Och sedan vidare för att avsluta kvällen hos min.
En perfekt dag med precis så hur jag tycker en jul ska vara.
Lugn och fylld av kärlek.

Likes

Comments

"Ska köpa en egen skoter nästa vinter" "Nä det blir nästa vinter"
igen och igen och igen.
6 års dröm.
Min alldeles alldeles egna puzzelbit som har fattats.
Dehär kommer att bli kul!

Likes

Comments

Att åka hem på lunchrasten från jobb nr1 för att jobba med jobb nr2.
Hämta lite julkänsla och för att stanna upp.
Efter nästa vecka är det julvecka, tiden går så fort.
Försöka njuta så mycket man kan i den julstress som börjar smyga sig på.

För att sen få lite julro.

Likes

Comments

INREDNING

​Söndag och jobbhelg avklarat. Bara en dag kvar nu utav helvetetsveckan sen en dag ledig från jobb nr1 för lite jobb med jobb nr2. Har gått och längtat hela dagen efter ikväll. "Jag har spaát idag, bubbis och jag." (Ni som vet ni vet, haha.) Skrubbat, lagt ansiktsmask, format och färgat bryn osv osv och nu har jag dränkt ansiktet i kokosolja, blir så torr så fort det blir lite kyligt. Renbäddat sängen med nya gudomliga lakan och snart ska jag krypa ner och somna till Stranger things. Klockan ringer 04.45 imorgon för att förhoppningsvis ta mig upp i tid innan jag börjar klockan 6. Lär inte vara några problem att somna iallafall.  

Likes

Comments