INREDNING

​Söndag och jobbhelg avklarat. Bara en dag kvar nu utav helvetetsveckan sen en dag ledig från jobb nr1 för lite jobb med jobb nr2. Har gått och längtat hela dagen efter ikväll. "Jag har spaát idag, bubbis och jag." (Ni som vet ni vet, haha.) Skrubbat, lagt ansiktsmask, format och färgat bryn osv osv och nu har jag dränkt ansiktet i kokosolja, blir så torr så fort det blir lite kyligt. Renbäddat sängen med nya gudomliga lakan och snart ska jag krypa ner och somna till Stranger things. Klockan ringer 04.45 imorgon för att förhoppningsvis ta mig upp i tid innan jag börjar klockan 6. Lär inte vara några problem att somna iallafall.  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Haft en supertrevlig dag med mina pinglor på Avion! Oj vad jag tycker om dom! Fikat och tagit igen sen sist. Gick en sväng på Ikea och kollade in julsortimentet medmera. Klämt och känt på en taklampa för 24.000. Fick mina klockor lagade så nu känner man sig som en människa igen. Osv. Små saker i vardagen som gör så mycket, känns inte alls jobbigt att jobba fram till nästa tisdag nu. Bästa dom!

Likes

Comments

Nya favoriten. Som jag inte alls trodde jag skulle känna mig hemma i som visade sig vara det jag slänger på mig varje dag.

Haft en sån himla bra dag på jobbet helt utan strul, även fast det är måndag. Hoppas jag kommer kunna leva på morgondagen denna jobbhelg som väntar också, är ledig och ska åka in till stan och fika med mina pinglor imorgon. Känns som att det behövs. Plocka upp lite energi utav dom och en perfekt kaffe eller tre.

Likes

Comments

Allmänt

Somsagt. Brukar ha svårt att hejda mig när det gäller något jag bryr mig om och det verkar bli värre med åren. Farsdag, min superhjältes dag. Är så glad över att just han är min pappa för jag kunde inte haft någon bättre!

Likes

Comments

FOTO

Lördag morgon ✨

När han väcker en klocka 07.48 och man får spendera en lång morgon såhär. Denna helg kändes så välkommen och jag suger in varje minut utav den. Morgondagen kommer bestå av studiofoto för julkort med tre olika familjer, har sett så fram emot detta. Så roligt att få tjuvstarta och pynta min drömversion utav studio backdrop

Likes

Comments

När hela huset är uppvärmt av ett sken från alla tända ljus i alla vrån och hörn.
Feel good listan på Spotify som spelas från högtalarna i en behaglig volym.
När det ligger riven ost på golvet som fastnar under fötterna efter att han där som jag håller så kärt gjort iordning fredagsmiddagen.
Helgen efter jobbhelg.

Det är då mitt lilla skärsår på fingret påminner mig om att jag inte drömmer.
Drömfredag.
Med honom.
Vid min sida.
Precis så, som jag vill ha det.
Du och jag.

Likes

Comments

En ledig tisdag är ju en bra tisdag, det vet vi. Men sen vart den ju inte sämre då den spenderades på iksu, med farmor. Ja ni läste rätt😅


Sprang nog sammanlagt en mil + ben och armar och rygg. Ville gå igenom nästan hela kroppen då det var så förbannat länge sen jag fort på gym sist 🙈 Rumpa och mage kör jag mycke hemma alltid och vart ganska avtänd att köra det på iksu då det är så förbannat mycke folk som glor där. Köttade intervaller så man kanske får tillbaka konditionen igen efter sjukskrivningen. Antar att jag inte äns kommer kunna gå imorgon! Men så härligt!


Avslutade med några längder i simhallen sen bubbelpoolen och en förbannat god vegansk lunch som gav mig en sån inspo för smaklökarna verkligen jublade. Toppendag! 👌🏻

Likes

Comments

Allmänt

Mera blommor, denna gång från "svärmor" 😘

Haft såna fantastiska dagar sen senast, förstår inte hur man ska hinna med så mycket när man jobbar heltid och lite till? Men antar att sjukskrivnings syndromet fortfarande sitter i och att vardagen flyter på lite bättre eller så längtar jag bara så mycket till snö så man får bli lite pigg igen, älskade vinter.

Galan i lördags var fin, ungefär så som man trodde att den skulle va. Har bara några enstaka bilder och videor därifrån så inget värt att dela med sig utav. Har fotat blandannat syskonfoto med en världsfin familj i helgen, och bilder till ett tidningsreportage på vårdcentralen här i Vindeln igår, så fruktansvärt kul!

Fick hem mina fantastisk vackra ljuslyktor från Perfect Home också, är helt kär i dessa. Ritkig vinterfrost känsla över dom 😍

Likes

Comments

Allmänt, CLOTHES

En ledig tisdag är en bra tisdag brukar jag ju säga. Morgonstrosen i mysiga kläder kan vara bland det bästa jag vet, tillsammans med julmusik i högtalarna. Ja, jag har börjat tillåta mig lite smått att spela julmusik. Haha.. 🙈

Nog för att denna dag varit allt annat än ledig. Ringt vårdcentralen. Svarat på bokningar. Redigerat lite bilder från senaste fotograferingen. Planerat lite veckor framöver till jobb nr2. Gått och småplockat i hela huset osv. Fick hem min klänning från Nelly.com jag sett så fram emot inför ICA-galan vi ska på på lördag och den satt inte alls så som det såg ut att den skulle göra, blev så besviken. Tycker ofta det är så från den hemsidan nu, att det ser helt drömmigt ut på bild och så får man hem den så känns det som om den vore beställd från "Wish".. Blir att skicka tillbaks på en gång! Beställde dock en jumpsuit direkt då jag har lite stress över att hitta något jag vill ha på mig som också såg helt drömmig ut och kändes inte som att den skulle kunna bli fel, så hoppas på det nu då annars lär det bli jobbigt innan lördag.

Likes

Comments