INREDNING

Så blev det. Vårt lilla rastlöshets projekt. Känns mycket bättre än innan, fick lite mer utav den hotellkänslan jag var ute efter. Väggen bakom sängen var samma färg som alla dom andra innan och ett par vita sängbord som inte alls gav den känslan jag först hade hoppats på. Det enda som fattas nu är en bänk vid fotändan av sängen men har inte hittat den rätta ännu.. Tips, lampskärmen på höger sida har jag målat i samma färg som väggen!

Nedan ser ni hur det såg ut innan, vilket var bäst tycker ni? Och gillar ni den minimaliska industriella stilen eller vad föredrar ni i er hem? Jag älskar det!

Instagram @m3lander
Facebook @Sanna Melander Photography
Hemsida http://www.sannamelanderphotography.com

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Mitt älskade rosa fluff framför nyhetsmorgon på tvn.

Är ju inne på min femte vecka som sjukskriven, lyckades byta ett ben i handen.. Hade semester 4 veckor, hann jobba 7 dagar av 9 med bruten hand, sen vart jag sjukskriven.. Och för en vecka sen blev jag iallafall av med gipset. Så nu känns det helt meningslöst för den arbetsnarkomanen jag är att sitta hemma även fast jag vet att det för att det inte ska bli värre då jag iallafall slapp operation som dom först ville att jag skulle göra.

Har fortfarande ont och kan inte knyta ihop handen som vanligt ännu så sitter med mina jäkla övningar fyra gånger per dag. Men tack vare denna sjukskrivning så har jag ju såklart lyckats att vända på dygnet. Är ju egentligen en nattugla i grund och botten men under en längre tid så hade jag börjar kliva upp mellan 6 och 8 mestadels och var hur nöjd som helst med. Nu somnar jag aldrig före klockan 1 och måste börja ställa klockan igen för att vända tillbaka till detta då jag äntligen får börja jobba igen efter nästa fredag. Har dock fått mycket annan nytta gjord under dessa veckor med mitt blivande företag så det är ju en grej som har kommit ut bra med detta. Haha ett tag där trodde jag att jag skulle få en depression på köpet då jag väldigt lätt blir rastlös och inte alls tyckte att detta var kul att sitta hemma hela dagarna..

Likes

Comments

INREDNING

Contains affiliate links

Rullade in på ikea idag för att inhandla lite saker till sovrummet. Tycker man altid säger aldrig mer ikea men lik förbannat så hamnar man där ändå. Vi båda var så rastlös i söndags vilket slutade i att vi målade om en vägg i sovrummet som sängen står mot och då fick jag ett sånt habegär efter ett par mörka sängbord och belysning osv. Håller tydligen på att byta ut allt vitt här hemma, och innan jag är klar med det så kommer jag väl vela ha allt vitt igen haha.. Resultat slänger jag upp imorgon så jag får fota i dagsljus.

Instagram @m3lander
Facebook @Sanna Melander Photography
Hemsida http://www.sannamelanderphotography.com


"Innehåller annonslänkar"

Likes

Comments

Allmänt

Vet inte om det är för att jag har en ny dator, eller för att det är höst eller för att jag är sjukskriven. Men nu börjar vi igen va. Har ju bloggat på www.sannamelanderphotography.com/blogg sen vi sist sågs och där har jag ju mest lagt upp fotorelaterade inlägg och det är något som har saknats i mig. Så nu tycker jag vi börjar igen, häng med!

Likes

Comments

Hejsan fina ni! Har har det ekat och det beror på att jag har flyttat till min hemsida, på prov. Gillar inte riktigt bloggfunktionen där men har tänkt ge det en chans! Så om ni är nyfikna får ni gärna kika in för somsagt, det är där jag kommer hålla till. Kommer mest lägga upp bilder nån gång då och då som inte riktigt är portfoliomaterial men som jag ändå vill visa upp och dehär med att skriva tycker jag ju så mycket om. Kommer säkert hitta hit igen ibland men tills dess så vet ni vars ni hittar mig

www.sannamelanderphotography.com/blogg

  • 108 Readers

Likes

Comments

  • 108 Readers

Likes

Comments

INREDNING

Lite bilder från hur julen ser ut ur mina ögon här hemma. Tredje advent, shit vars tog tiden vägen? Dessa tre veckor har gått så sanslöst fort och jag har helt glömt bort att stanna upp och bara njuta av stunden. Stunden som jag så länge längtat till och nu låter jag det bara rinna ur mina händer för annat som kommer ivägen. Nä mina vänner, ska vi lova varandra att njuta nu den sista tiden av julen och tiden innan vi säger adjö till 2016? Och att bara trycka handen i nyllet på det som försöker hejda oss? Det tycker jag låter som en bra idé, iallafall försöka. Bra då säger vi så! Ni kan tillexempel som jag, slå på tvåan där musikhjälpen just har börjat sända för i år. Ha en bra tid nu och håll hårt om dom som står dig nära! Man vet aldrig vad som kan ändras med tiden!

Likes

Comments

Fick tjecka av mitt livs första egna hemmagjorda lussebullar här efter första advent med hjälp av min lillebror och hur mysigt var inte det! Har gjort det med min farmor och pappa någon gång när jag var liten men det minns jag inte så mycket av. Så jag tyckte kanske min bror skulle tycka det var kul och så fick jag ju spendera lite mer tid med honom också, älskade lillebror! Men som inte är så liten längre! Fick ju såklart strikta order på att jag inte fick lägga upp någon bild han var med på så det måste jag väl lyda haha!

  • 236 Readers

Likes

Comments

CLOTHES, FOTO

Istället för att lägga ca 30 tusen på ett dött djur så hittade jag min drömväska i en imitation utav Chanel boybag och om jag är nöjd! Även fast jag har drömt om dendär väskan sen första gången jag såg den så tror jag aldrig att jag kommer köpa en äkta märkesväska, inte för att dom är snordyr utan för att jag förstår inte grejen med att lägga ut flera flera tusen på att slänga ett dött djur över axeln. Och lycklig blev då jag då jag fann denna för några hundralappar och som från långt håll ändå ser exakt ut som den från Chanel.

Likes

Comments

KÄRLEK, TEXTER

Att vara som två magneter, både på gott och ont. Jag drog mig till honom ända sen första gången det var vi. Och sen att, några år senare, hitta tillbaka till varandra och nu har det fått förbli vi. Ett helt år med dig, något jag nånsin bara kunnat drömma om. Men tiden hade en plan för oss och för en gång fick drömmarna bli sann. Du har alltid haft en plats i mitt hjärta och kommer alltid oavsett att ha. Och jag hoppas att det är just dig mitt hjärta ska få bulta resten av våra liv. Tack för att du är du och för att du gjorde det till vi. Mitt fina fina hjärta vad jag älskar dig, tillsammans vet vi att vi vill vara. Tillsammans vet vi att vi klarar allt. Tack för att du visar mig vad kärlek verkligen är!


Jag kommer aldrig att glömma denhär dagen, den dagen för precis ett år sen. Ett första "jag älskar dig" och då just dessa orden fick en helt ny betydelse. Då så stark och genuin kärlek fick upplevas i verklighet. Och då lyckligaste dagen i livet inte är någon överdrift. Och allt du sen har lärt mig, om kärlek och om mig själv under detta år, har fyllt mig med tusen olika känslor och det står jag alltid tacksam för. Jag vill bara att du ska veta, att för varje dag som går, så växer du fortfarande i mina ögon och mitt hjärta slår ditt namn bara ännu starkare. Mitt älskade allt, Truls Jensen ❤️


Alltid du, alltid vi.

Likes

Comments