View tracker

CLOTHES, FOTO

Istället för att lägga ca 30 tusen på ett dött djur så hittade jag min drömväska i en imitation utav Chanel boybag och om jag är nöjd! Även fast jag har drömt om dendär väskan sen första gången jag såg den så tror jag aldrig att jag kommer köpa en äkta märkesväska, inte för att dom är snordyr utan för att jag förstår inte grejen med att lägga ut flera flera tusen på att slänga ett dött djur över axeln. Och lycklig blev då jag då jag fann denna för några hundralappar och som från långt håll ändå ser exakt ut som den från Chanel.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

KÄRLEK, TEXTER

Att vara som två magneter, både på gott och ont. Jag drog mig till honom ända sen första gången det var vi. Och sen att, några år senare, hitta tillbaka till varandra och nu har det fått förbli vi. Ett helt år med dig, något jag nånsin bara kunnat drömma om. Men tiden hade en plan för oss och för en gång fick drömmarna bli sann. Du har alltid haft en plats i mitt hjärta och kommer alltid oavsett att ha. Och jag hoppas att det är just dig mitt hjärta ska få bulta resten av våra liv. Tack för att du är du och för att du gjorde det till vi. Mitt fina fina hjärta vad jag älskar dig, tillsammans vet vi att vi vill vara. Tillsammans vet vi att vi klarar allt. Tack för att du visar mig vad kärlek verkligen är!


Jag kommer aldrig att glömma denhär dagen, den dagen för precis ett år sen. Ett första "jag älskar dig" och då just dessa orden fick en helt ny betydelse. Då så stark och genuin kärlek fick upplevas i verklighet. Och då lyckligaste dagen i livet inte är någon överdrift. Och allt du sen har lärt mig, om kärlek och om mig själv under detta år, har fyllt mig med tusen olika känslor och det står jag alltid tacksam för. Jag vill bara att du ska veta, att för varje dag som går, så växer du fortfarande i mina ögon och mitt hjärta slår ditt namn bara ännu starkare. Mitt älskade allt, Truls Jensen ❤️


Alltid du, alltid vi.

Likes

Comments

View tracker

MAKEUP

Återkommer ibland till dessa, vill verkligen våga göra dendär ringen!​

Likes

Comments

INREDNING

Ursäkta det halvtaskiga "collaget" jag slängde ihop i nån skräpapp på ipaden men det är såhär jag brukar göra när jag funderar på att köpa något och vill få en bild framför mig hur det skulle se ut och vad jag ska ställa i ex bokhyllan, ganska smart faktiskt kan jag själv tycka. Detta är vad jag funderar på till köket. Golvlampan som jag för övrigt är störtförälskad i har en plats i vardagsrummet där den skulle passa perfekt på. Taklamporna har jag redan köpt och satt upp ovanför köksbordet och jag drömmer om ett betongbord med dessa stolarna till som jag tjatat om så länge nu. Bokhyllan skulle kunna passa i vårt kök men annars också i vardagsrummet, har inte riktigt bestämt mig. Och låt oss tala om Marshall högtalaren, den vill jag egentligen inte köpa just för att ha en till högtalare utan istortsett endast för att den blir ju en förbannat fin inredningsdetalj, haha..

Likes

Comments

INREDNING

Då var det som jag tyckte fattades i vardagsrummet på plats. Nu är det bara tapetsering kvar och det börjar kännas som hemma.

Likes

Comments

Likes

Comments

INREDNING

Så ser det ut i våran hall, somsagt älskar den mörkgrå färgen jag beslöt mig för att måla på ena väggen! Vart som ett helt annat djup i rummet. Och fortsatte hålla mig till mörk inredning mot den väggen så skohyllan fick bli målad svart eftersom efter många om och men och diskussioner med han den andra som bor under detta tak inte var lika hyper på min idé att bygga en klädhängare med VVS-rör och skruva fast i väggen, så då hittade jag tillslut en "vanlig tråkig" hatthylla jag gillade i svart och så fick det bli. Vitrinskåpet med skoterhjälmarna var helt hans idé och jag storgillar det, paret annorlunda 💖 Nu drömmer jag bara om ett mörkt skiffergolv där också, menmen!

Likes

Comments

INREDNING

Jobbar fortfarande med sovrummet. Känns som att det är där jag är mest petig och kanske därför det har som stannat till. Somsagt jobbar ju med dendär hotellkänslan och har fått dit mina udda sängbord jag letade efter men vet inte om jag är riktigt nöjd med dom. Tror jag har hittat sänglampor att beställa nu också men det jag inte bestämt mig för än är om jag ska ha två helt olika lampor på varsin sida eller om jag ska ha två likadana, isåfall har jag hittat dom jag vill ha. Dock i fel färg så då får jag kanske pyssla lite också 😁 Ett tips är ju att inte skaffa sängbord med glasskiva! Tänkte å vilken bra idé för det har jag nog aldrig sett någon ha förut, ja undra varför haha!

Likes

Comments

INREDNING

Tips på halvtunna långa vita gardiner som inte ser ut som ett par lakan? Jatack! Dehär failade ju en aning. Klart som fan inte Ikea hade hemma det jag ville köpa så då fick det bli plan B för den ivermänniskan jag är, och resultatet blev väl därtill. Har då kommit fram till att dehär med gardiner är inte riktigt min grej men det får väl duga tillsvidare.

Klickade äntligen hem ett par sängbord som jag fick dendär perfekta feelingen av som jag letat efter och som ska anlända på onsdag, express jatack för nu vill jag få klart! Blir skadad av att allt fortfarande bara är halvfärdigt överallt.. Funderar starkt på att ta semesterkassan till inredning och färg och göra klart här istället för att flänga runt, ska man få nånting gjort under dehär taket så måste man göra det själv har jag ju fått lära mig..

Likes

Comments