Hejsan fina ni! Har har det ekat och det beror på att jag har flyttat till min hemsida, på prov. Gillar inte riktigt bloggfunktionen där men har tänkt ge det en chans! Så om ni är nyfikna får ni gärna kika in för somsagt, det är där jag kommer hålla till. Kommer mest lägga upp bilder nån gång då och då som inte riktigt är portfoliomaterial men som jag ändå vill visa upp och dehär med att skriva tycker jag ju så mycket om. Kommer säkert hitta hit igen ibland men tills dess så vet ni vars ni hittar mig

www.sannamelanderphotography.com/blogg

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

INREDNING

Lite bilder från hur julen ser ut ur mina ögon här hemma. Tredje advent, shit vars tog tiden vägen? Dessa tre veckor har gått så sanslöst fort och jag har helt glömt bort att stanna upp och bara njuta av stunden. Stunden som jag så länge längtat till och nu låter jag det bara rinna ur mina händer för annat som kommer ivägen. Nä mina vänner, ska vi lova varandra att njuta nu den sista tiden av julen och tiden innan vi säger adjö till 2016? Och att bara trycka handen i nyllet på det som försöker hejda oss? Det tycker jag låter som en bra idé, iallafall försöka. Bra då säger vi så! Ni kan tillexempel som jag, slå på tvåan där musikhjälpen just har börjat sända för i år. Ha en bra tid nu och håll hårt om dom som står dig nära! Man vet aldrig vad som kan ändras med tiden!

Likes

Comments

Fick tjecka av mitt livs första egna hemmagjorda lussebullar här efter första advent med hjälp av min lillebror och hur mysigt var inte det! Har gjort det med min farmor och pappa någon gång när jag var liten men det minns jag inte så mycket av. Så jag tyckte kanske min bror skulle tycka det var kul och så fick jag ju spendera lite mer tid med honom också, älskade lillebror! Men som inte är så liten längre! Fick ju såklart strikta order på att jag inte fick lägga upp någon bild han var med på så det måste jag väl lyda haha!

Likes

Comments

CLOTHES, FOTO

Istället för att lägga ca 30 tusen på ett dött djur så hittade jag min drömväska i en imitation utav Chanel boybag och om jag är nöjd! Även fast jag har drömt om dendär väskan sen första gången jag såg den så tror jag aldrig att jag kommer köpa en äkta märkesväska, inte för att dom är snordyr utan för att jag förstår inte grejen med att lägga ut flera flera tusen på att slänga ett dött djur över axeln. Och lycklig blev då jag då jag fann denna för några hundralappar och som från långt håll ändå ser exakt ut som den från Chanel.

Likes

Comments

KÄRLEK, TEXTER

Att vara som två magneter, både på gott och ont. Jag drog mig till honom ända sen första gången det var vi. Och sen att, några år senare, hitta tillbaka till varandra och nu har det fått förbli vi. Ett helt år med dig, något jag nånsin bara kunnat drömma om. Men tiden hade en plan för oss och för en gång fick drömmarna bli sann. Du har alltid haft en plats i mitt hjärta och kommer alltid oavsett att ha. Och jag hoppas att det är just dig mitt hjärta ska få bulta resten av våra liv. Tack för att du är du och för att du gjorde det till vi. Mitt fina fina hjärta vad jag älskar dig, tillsammans vet vi att vi vill vara. Tillsammans vet vi att vi klarar allt. Tack för att du visar mig vad kärlek verkligen är!


Jag kommer aldrig att glömma denhär dagen, den dagen för precis ett år sen. Ett första "jag älskar dig" och då just dessa orden fick en helt ny betydelse. Då så stark och genuin kärlek fick upplevas i verklighet. Och då lyckligaste dagen i livet inte är någon överdrift. Och allt du sen har lärt mig, om kärlek och om mig själv under detta år, har fyllt mig med tusen olika känslor och det står jag alltid tacksam för. Jag vill bara att du ska veta, att för varje dag som går, så växer du fortfarande i mina ögon och mitt hjärta slår ditt namn bara ännu starkare. Mitt älskade allt, Truls Jensen ❤️


Alltid du, alltid vi.

Likes

Comments

MAKEUP

Återkommer ibland till dessa, vill verkligen våga göra dendär ringen!​

Likes

Comments

INREDNING

Ursäkta det halvtaskiga "collaget" jag slängde ihop i nån skräpapp på ipaden men det är såhär jag brukar göra när jag funderar på att köpa något och vill få en bild framför mig hur det skulle se ut och vad jag ska ställa i ex bokhyllan, ganska smart faktiskt kan jag själv tycka. Detta är vad jag funderar på till köket. Golvlampan som jag för övrigt är störtförälskad i har en plats i vardagsrummet där den skulle passa perfekt på. Taklamporna har jag redan köpt och satt upp ovanför köksbordet och jag drömmer om ett betongbord med dessa stolarna till som jag tjatat om så länge nu. Bokhyllan skulle kunna passa i vårt kök men annars också i vardagsrummet, har inte riktigt bestämt mig. Och låt oss tala om Marshall högtalaren, den vill jag egentligen inte köpa just för att ha en till högtalare utan istortsett endast för att den blir ju en förbannat fin inredningsdetalj, haha..

Likes

Comments

INREDNING

Då var det som jag tyckte fattades i vardagsrummet på plats. Nu är det bara tapetsering kvar och det börjar kännas som hemma.

Likes

Comments

Likes

Comments