Header

Tidligere i dag spiste jeg på Egon og hadde litt tid for meg selv. Kjæresten skulle være med en kompis til Sverige og jeg måtte være alene i noen timer etter jobb. Det fristet lite å sitte alene hjemme og bare se en film, så jeg valgte heller å dra ut for å spise. Det var hyggelig å kunne være litt for meg selv, selv om jeg savnet det å se kjæresten. En middag ute for meg selv var noe jeg virkelig trengte akkurat i dag og kroppen min kjennes noen kilo lettere. Det å nyte litt tid alene er noe som jeg virkelig trenger til tider. Det er god å ha litt tid alene og det er godt og kunne savne kjæresten sin. Maten jeg spiste smakte fantastisk og jeg fikk nok en favoritt på Egon. Det er nok en rett jeg kommer til å lage hjemme også. Om bare noen dager skal jeg og kjæresten ut å spise, noe jeg veit blir super koselig. Alltid like hyggelig med en date med kjæresten. 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at jeg ikke er noe super flink til å dra ut for å finne på ting, men har lenge tenkt på hva jeg kan gjøre og hva jeg ønsker å gjøre. Tanker om at jeg gjerne skulle tatt meg en tur på piknik til sommeren og planer om å bade neste gang det er noe jeg har muligheten til. Noen av tankene er planlagt, mens andre fortsatt er inne i den store tenkeboksen. Neste år skal jeg blant annet ta meg en tur på hotell og sove på hotell i tre netter. Jeg skal også dra å se fast and furious live på bursdagen min neste år. Har også et ønske å ta meg en tur nordover eller kanskje en tur til varmere strøk. Det er så mye jeg har lyst til å planlegge og så mye jeg har lyst til å gjøre. Jeg vill se nordlyset sammen med en av de som står meg nærmest og jeg vill oppleve nye ting, nye opplevelser. Jeg har så mye å glede meg til og så mye til se fram til, jeg kan allerede kjenne sommerfuglene i magen. Jeg vil leve og jeg vill oppleve ting jeg aldri har sett eller hørt om. Livet er et eventyr og mange øyeblikk som må skapes. Jeg kjenner på meg at dette er noe jeg virkelig trenger, jeg trenger og leve og ta vare på meg og det livet jeg har.Likes

Comments

I juni bestilte en nær venninne av meg to biletter til en konsert som skulle være i Oslo. Denne helgen var det tid for konsert og vi jentene skulle se Erik og Kriss. Jeg gledet meg i flere mnd til jeg skulle dra på denne konserten og kjente det kriblet i magen da kvelden endelig kom. Jeg var ganske så spent siden jeg aldri hadde vært på en slik type konsert. Jeg hadde en super kveld  og koste meg under hele konserten sammen med en av mine nærmeste venninner. Det var virkelig et knall bra show og knall bra opptreden av gutta. En kveld og en opplevelse for livet. Ingen tvil om at jeg må dra mer ut på ting som dette. Jeg sitter med så mange planer i hodet mitt for tiden, mange planer om ting jeg ønsker å gjøre.

Likes

Comments

Det å besøke en by var virkelig noe jeg mislikte sterkt, men etter å ha blitt vant til å kommet meg mer ut har jeg en helt annen mening. Trondheim er virkelig en by jeg elsker og en by jeg gjerne kunne ha flyttet til. Jeg har utrolig mange gode minner og opplevelser fra de gangene jeg har tatt meg en tur til Trondheim. Det er så mye fint og se, mye å oppleve og så mye mer. Trondheim er virkelig en by man burde oppleve. Jeg har helt forelsket meg i dette stedet og håper på at jeg snart for tatt meg en tur til til denne fantastiske byen. Byen er helt fantastisk i seg selv og det er som sagt mye å oppleve og man sitter igjen med alle de gode minnene. Munkholmen og Nidarosdomen er helt klart mine favoritt steder i denne byen. Den store drømmen er å flytte dit.

Likes

Comments

Sist helg var helt fantastisk og en helg jeg ikke kommer til å glemme. Den helgen jeg hadde masse tid sammen med kjæresten. Det var utrolig godt og komme oss ut og ha litt kjærestetid. Fredagen tok vi det rolig med en film hjemme hos meg, noe som var super koselig. Lørdagen tok vi oss en tur til Oslo der vi først tok oss en tur til Frognerparken, men seinere dro ned til Aker Brygge. Søndagen skulle vi på høstfest noe som jeg syntes var utrolig gøy. Stemningen på høstfesten var på topp og jeg fikk danset med min kjære. Har mange gode minner fra denne helgen og jeg gleder meg til resten av tiden jeg for sammen med min kjære. Virkelig den beste helgen jeg har hatt på lenge.

Likes

Comments