Tisdag

Sitta och skriva en labbrapport och sedan städa hela lägenheten innan jag fixar myskväll med Antoine. Vi behöver en!

Onsdag

Ska jag försöka ta mig ut i det stora vimlet av folk och hitta lite fler julklappar!

Torsdag

Ska jag lägga på alla julkort och börja förbereda för helgen

Fredag

Nolle-p reuninon dvs fest men vi får se ifall det blir fulvin eller inte. Det beror på hur jag mår :P

Lördag

Mysa med min älskling. Ev kanske åka till Nangiala och ha katträff. sedan blir det julbak och griljering av vår julskinka!

Söndag

Julbaka färdigt och mysa framför ljuset!!

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Hej på er!

Jag har varit lite seg när det kommer till bloggandet och det beror på att jag försöker balansera 1000 saker samtidigt just nu. Det är mycket med julklappar, julafton och allt som hör till det. Men nu är vi snart på banan igen men med ett litet missöde... Jag har lyckats bli dunder förkyld!! Jag sitter nu hemma och snorar och väntar på bättre tider typ. Och jag som ska flyga om lite mer än en vecka!!! Aja jag hoppas att jag får en snabb förkylning och att jag kan vara på benen (dvs. vara helt frisk) igen innan planet lyfter.


skriver mer om min vecka i nästa inlägg 

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag har jag städat hela vår lägenhet och det känns så skönt! Eftersom jag idag var ledig så tänkte jag bara plocka iordning men när jag var färdig med det så hade jag ingenting att göra så jag fortsatte genom att dammsuga och sedan torka golven. Så det är bara det och att packa inför imorgon som jag har gjort. Eller jag har ju lyssnat på ljudbok hela tiden. Om ungefär en timme ska jag och Antoine åka iväg till ett par kompisar i centrum och äta tacos och spela dator. Det ska bli sjukt kul. Men det känns som att det kommer att bli väldigt mycket imorgon!


Helgen ska spenderas hemma hos Antoines föräldrar så jag har redan packat men Antoine har inte börjat än. Det är ganska typiskt honom. Han ska göra saker i sista sekund så jag ska ta och göra en lista till honom så att det går lite fortare för honom men vi får väll se hur det blir med det. 


Anledningen till att jag inte skrev någonting igår var att jag och Antoine valde att ha en mys dag så jag ville inte förstöra den genom att sätta mig och blogga. 


Men tyvärr blir det inga bilder just nu. Vi får se ifall jag får in ett inlägg ikväll också eller ifall det kommer imorgon. 

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Likes

Comments

​Hej på er!

Idag har jag typ varit ledig. Detta betyder att jag inte har haft någonting schemalagt. Istället har jag haft ett fullt schema hela dagen och vet ni vad? Jag älskade det! Asså jag är en sådan som inte gör ett skit om jag inte har det som ett måste. Så efter frukost imorse så schemala jag hela min dag! Allt ifrån när jag skulle plugga till när och hur länge jag skulle städa. Sedan ställde jag in larm på mobilen och gud va produktiv jag va! Kommer definitivt att att göra detta fler gånger!


Något annat jag gjorde idag var att träffa Lucas och planera lite för att åka ner och snacka med gymnasieelever om liu. Detta är någonting jag hjälper honom med (jag kör alla Norrköping bitar) samtidigt som jag passar på att prata lite om hur  min utbildning ser ut. Det skadar ju aldrig att öva lite liksom ;9


Tyvärr blir det inga bilder till dagens inlägg men lovar att det kommer bilder imorgon!   

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Likes

Comments

Hej på er!

Jag hade turen att ha sovmorgon idag! Tyvärr hjälpte det typ ingenting eftersom vi vid 3 inatt fick gå upp och ta hand om Daxter som hade bajsat i hela sin päls och kletat det över köket.... Så det var bara att gå upp och duscha katten och städa golvet. Men jag vaknade vid 9 och låg och drog mig till 10 innan jag gick upp. När jag sedan höll på att sminka mig fick jag ett meddelande om att min yogamatta fanns att hämta! Så jag passade på att göra det innan jag behövde cykla iväg till bussen. Sedan var Daxter ganska glad över att få en låda att leka i. If it fits I sits ;)

På campus sen hade vi 2 föreläsningar i sträck vilket blir 4 timmar. Jag kan ärligt säga att det är svårt att hålla koncentrationen så länge. Men som tur är så han jag på de 15 minuterna mellan föreläsningen springa iväg och hämta mina böcker som jag beställt till denna kursen. Vilket gav lite frisk luft och nya krafter (antingen var det det eller bananen jag åt på vägen dit) Så nu är jag all set i denna kursen och kan börja plugga järnet!

väl hemma nu har jag inte gjort så mycket men ska självklart köra ett pass yoga på min nya matta!

Finste Daxter

​Den nageln höll länge... På väg till bussen runt kl 12

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Likes

Comments

Hej på er!

Idag har jag bara tagit det lugnt och sovit ut riktigt ordentligt! Jag och Antoine gick upp runt 12 och åt frukost framför en serie och sedan fastnade jag där resten av dagen... Men jag valde också att plocka bort mina gelénaglar som har suttit som berget i 2 hela månader. Dvs jag har inte tappat en enda nagel men har haft en jäkla utväxt. Men medan jag tittade på serier idag så filade jag bort hela vänsterhanden! Så mitt uppdrag denna veckan kommer att vara att fixa högerhanden (och försöka att inte fucka vänsterhandens naglar nu när de är ömtåliga).

Före (högerhanden)

Efter (vänsterhanden)


Sedan avslutade vi dagen med den hittills godaste kebaben vi hittat i Norrköping!

​Den kommer ifrån yam yam pizzeria

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Likes

Comments

Hej på er!

Idag började jag dagen runt klockan 8:30 så att jag kunde komma iväg tidigt till affärerna och undslippa den värsta folksamlingen. Sedan att det inte blev någonting och att jag istället tog en väldigt lång promenad och var hemma efter 4 timmar! Promenaden var jätte mysig och jag som i vanliga fall inte kan vänta på bussen utan att antingen lyssna på musik eller ringa mamma eller Antoine lyssnade enbart på musik påväg till Söder tull och pratade med mamma en stund eftersom att morfar behövde hjälp med sin telefon.

Bild utanför konsert och kongress i Norrköping.
När jag sedan var hemma runt klockan 2 så kände jag mig lite extra trött, så jag kände att jag skulle spendera resterande delen av eftermiddagen med att titta på Netflix. Så det gjorde jag tills Antoine kom hem. Eftersom Antoine jobbar med skumpa precis hela dagen (ja utom i typ 3 timmar) så bestämde vi oss för att äta och kolla på How I Meet Your Mother tillsammans. Just nu kollar vi på den serien eftersom att jag och Antoine alltid kollar på en serie när vi äter och vi brukar inte komma överens om vilken serie vi ska se eftersom vi har så olika smak. Men ikväll ska jag kolla på Jane the virgin och käka godis och popcorn!

​​

Så mycket popcorn!!!​

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Likes

Comments

Hej på er!

Som titeln lyder så kanske jag inte alltid är den smartaste , som exempel så skapade jag denna bloggen under tenta-p vilket är den period där vi inte har speciellt mycket tid över till annat än att plugga och bloggen fick då ligga vilande under en tid. Men nu har jag tid igen och ska försöka att lägga upp ett inlägg om dagen.


Men om jag ska skriva om min dag nu då, så har jag fokuserat på att städa och kollat alldeles för mycket på en serie ;) Men ikväll ska jag mysa lite extra med min sambo eftersom han inte kommer att vara hemma på hela dagen imorgon :( Så fler bilder och ett längre inlägg kommer imorgon ;)

Ses imorgon 

Kram

Amanda​

Likes

Comments