I 11 månader har Vidar nu funnits hos oss. Helt otroligt. Det känns som han nyss föddes men samtidigt känns det som om han alltid funnits. Tänk att sån liten människa kan ha så stor betydelse. Älskad av så många 💕

Och dagen till ära så står han helt själv. Så innan ettårsdagen kommer han nog gå

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi fick ju byta golv efter att valpen slitit sönder vinylmattan som var. Detta resultera ju i att jag vill fräscha till väggarna också. Är ju typ 9 år sen jag målade väggarna grå. Nu gjorde jag en fondvägg vid tvn. En mönstertapet. Är 2:a gången jag tapetserar med mönsterpassning och det är inte så svårt. Så nu blev det så mycket bättre.

De andra väggarna har jag inte bestämt än i vilken nyans jag ska ha. Beställde hem 4 tapetprover och 2 sitter på väggen som jag stirrat mig blind på snart. En är ljus ljus grå med typ penseldrag. Den andra vit botten med ngt skimrande.
Vill ha den vita, men tänker på småbarns fingrar som far fram. Den grå vill jag också ha men är rädd det blir för mörkt med vårt mörka golv och den mörka fondtapeten. Har ju dock möbler och öppenspisen i vitt. Soffan grå. Ja jag får nog fundera ett tag till tror jag.😂

Likes

Comments

Att sy är något jag sällan gör. Dels beror det på att jag inte har tid och dels att jag måste ha symaskinen på köksbordet. Önskar jag hade en syhörna ist. Är så sugen på att sy mycket mera. Åstadkom åtminstone att laga 2 par av mina favvo jeans och sy fast veckband på 2 gardiner.

Likes

Comments

Alltså denna 👆🏻säng skulle jag helt klart kunna tänka mig. Jag gillar den sängram vi har nu med sen jag målade den från ful furu till vit. Men den där ser skön ut att sova i.

Likes

Comments

Så var det då slut på årets sommarlov. Vart tog dom 11 veckorna vägen? Har nyss skjutsat barnen till skolan. Dom var pigga och glada, vi får väl se hur länge det håller i sig. Tänk att Alva börjar 7:an, högstadiet. Gud vad fort det går. Tyckte nyss hon börja lågstadiet. Å Vilgot som börjar 5:an idag. Oj oj. Tur jag har Vidar hemma än iaf 😊

Igår tog vi en sväng till Strömsund. Sambon slog 2:a skörd och grönfodret. Vilgot var å fiskade som vanligt så det blev jag, Alva och Vidar som åkte iväg en tripp. En sväng på Dollarstore och sen en fika på fiket.


Alva svårfotad som vanligt 😅

På kvällen åt vi mat ute då det var så otroligt fint väder. Wok på nypotatis direkt ur landet, ärtor,majs,paprika,taggsvamp och entrecote av ren. Mums!

Likes

Comments

Lejongap är tacksamma blommor. Väldigt lättskötta och fina. Dessutom de enda blommor som getterna inte äter av någon anledning.

Likes

Comments

Efter flera timmars råmande och vandrande fram och tillbaka gick hon äntligen över till dom andra. Å så blev det tyst. Enda som sen hördes var när korna råmade på sina kalvar.

Likes

Comments

Idag så har jag fixat en ny hage till nötterna. Så alla utom en kviga har vi fått över. Tänk att det alltid är nån som ska trilskas. Men det roliga i det hela var att hon rymde ur hagen för 2 dar sen. Då var det tydligen inga problem att lämna hagen. Snark!

För några veckor sen gjorde även stutarna en utflykt. Men det var bara att peka med hela handen så gick dom tillbaka samma väg som dom kom.Likes

Comments

Min lilla lilla dräng. Han växer så fort. Om några dagar är han 10 månader. Snart 1 år. Hur kan tiden gått så fort?? Kryper omkring här hemma och är alltid glad. Älskar att vara ute och gunga, krypa på studsmattan och gräsmattan. Smaka gräs,jordgubbar och vinbär 😊

Djuren han gillar mest är hästarna. Han blir så glad när han ser dom😍

Likes

Comments

Tror det var typ 100 år sen vi åt just kåldolmar. Idag slog vi till. Kommer hem med en förpackning som skulle innehålla 4 st. Meeeeen där var bara 3 och nåt lite konstigt bredvid. 🤔

Har faktiskt mejlat Dafgård. Ska bli oerhört intressant att se vad dom svarar.

Likes

Comments