Lite uppdatering
Förra veckan var det nationella prov, med andra ord mycket stress och var väldigt utamnat. Jag har ätit pch sovit dåligt de 2 senaste veckorna, så jag blir väldigt trött och tjurig, vilket gjorde att jag blev väldigt utmattad under den veckan... Men nu börjar de gå uppåt igen och jag ser fram emot en ny vecka. :)

I fredags var jag hemma och välkommnade min brors hemkomst efter en vecka inlagd på sjukhus... Stackars pojke, han har opererats och fått ta massa prover och medicin.. :( Men nu mår han bra igen och familjen är äntligen samlad :)
Senare på kvällen kom A hem en stund och sedan promenerade vi hem till honom och sov där. Det är de mysigaste på hela veckorna, att jag får komma hem till honom och bara mysa och vara med honom. :)

I lördags (igår) så var jag , A och min syster, samt hennes barn, på gekås och vandrade där, det var väldigt mysigt! Senare på kvällen kom vi hem till Fiona (min syster) och sov där.
Jag har haft en riktigt mysig helg! :) Tänkte meddela också att jag kommer nog att öppna min gammla blogg också, då oliv inte är jätte aktiv blir de enklare för mig o skriva i min egna med :) 
// Månish

Jag har varit hemma hela helgen och hjälpt min mamma samt haft min pojkvän på besök så gott som varje dag. I fredags sov vi hos honom och sedan på lördag kväll aov vi hos mig! Det har varit väldigt mysigt, och det var roligt att få träffa Leon och pappa igen, då dem varit i Lund hela veckan och sovit på sjukhuset där.
// Oliv 

Take care så hörs vi i nästa inlägg :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Okej så vi är tillbaka!
Vad som hände? Jo, det var nämligen så att jag ( Månish) fick lov att lämna in ipaden ( som jag skrev på) på "lagning" då den blev mörk på ena sidan. Och jag har varken tappat den eller gjort något annat med den... Men de funkade fortfarande, men sen gjorde jag en uppdatering som avaktiverade den. Men mer detaljer behövs ej.

Så vad har vi gjort?

Månish: Jag har pluggat och varit med pojkvännen! Varit lite hemma och bara tagit det lugnt!
Sen i tisdags har jag fått vara lite extra försiktig med min vänster arm, då jag va på sjukhus i tisdags för att ta ut min p-stav. Gjorde det ont? Jag kände inget eftersom att jag hade lustgas, och den fick dem lov o sätta på 30+ (högsta) för att jag skulle påverkas av den. Sedan försvann jag i mitt eget huvud en stund och helt plötsligt var dem klara. :) det gjorde sååååå mycket ondare att sätta i den.

Vad händer framöver? Jo, det ska pluggas, och det är snart nationella prov. O sen kommer tiden springa iväg och det kommer att vara sommarlov :) jag har inte så mycket planera... Eller who knows? Nej men, det är väl det som händer. Ska försöka planera lite roligare inlägg och vara mer aktiv :)

Oliv: jag har varit hos syrran med pojkvännen i helgen, och innan de har vi bara varit hemma. Jag fyllde år måndagen på sportlovet, så nu är jag äntligen 15 år gammal!! :)
Jag har inte så mycket planerat framöver mer än plugg och försöka vara mer aktiv jag med. Så det är det vi får jobba på :)

Och här kommer det upp lite bilder!
Ses i nästa inlägg :)

Likes

Comments

I torsdags var jag, A, mina systrar, syster barn och kusin ute på stan o fikade, sedan följde jag med A hem o vi bara mös tills ja skulle hem.
Sen på fredagen sov jag hos A tills på söndagen. Det har varit en mysig helg men en tråkig och seg vecka. Jag har varit väldigt hängning och känt mig sjuk. Men missar inte skolan för lite ont i huvudet o förkylning.
Jag har pluggat massor och ändå hunnit med A.

Just nu ligger jag hemma o slöar då A är sjuk, och jag är jätte hungrig men jag är för trött för o veta vad ja ska ta mig till. Så de blir ba en slapp dag idag. Imorgon (torsdag) ska jag träffa A efter skolan. Så långt har jag planerat. Men på fredag får jag planera som imorgon.

Nu ska jag tvätta bort sminket och sätta på mig myskläder och kanske sätta på en film. Kanske äta något och sedan gå och lägga mig. Kommer inte i säng i tid på kvällarna så ja kommer inte upp, men nu blir det andra bullar!

Så jag tackar för mig och så höres vi som imorgon eller nästa vecka då ja antagligen inte kommer ha så mycket tid till o blogga. Puss hej! // Månish

Likes

Comments

Ja, nu kommer de mer om gymnasievalet. Idag gjorde vi ju själva valet o mina 3 val var följande ->
Industritekniska programmet, samt "impro" (fördjupningar i vissa nivåer från grundskola) och Bygg-och-anläggning.
Va?! Valde du dem? Men du är ju tjej?! Men vänta?
Ja, jag är tjej, och ja jag valde dem ni läste rätt. Och jag har till och med tänkt när jag gjort de. Ni hörde rätt, jag har tänkt.
Det är både något jag är intresserad av och något jag tjänar gott på sen när ja fått jobb. Och visste ni att tjejer idag har lättare att få jobb inom yrket än vad killar har (beroende på inriktning och hur duktig man är). Ett tips bara ;)

Nog av de... Mer jag har gjort idag, jag har promenerat ner till "stan" (gymnasieskolorna) för att kolla på estetiska programmets föreställning, och sedan promenerat hem. Det var SÅ mysigt, det är så fint ute nu. Jag har också städat och haft pojkvännen hemma, samt varit hos pojkvännen.

Igår hann jag inte uppdatera för att jag var och handla, samt köpte 2 nya tröjor från Gina. Och sedan vart jag ute med Luna (mammas hund) samtidigt som jag mötte upp A.
Och det var allt för mig idag! Vi hörs, haj! :) // Månish

Likes

Comments

Snö, snö och mer snö... Det snöar massor ute nu, men jag är redo för beach 2016.


Idag har jag varit på ungdomsmottagningen med pojkvännen och bestämt att jag ska ta ut p-staven eftersom att jag får långa konstanta och rikliga blödningar... Sedan var jag, A, Oliv och R hos A och dunkade musik. Så nu ligger jag hemma i sängen redo för o sova.
Imorgon är de en vanlig skoldag, och imorgon är de favorit dagen, tisdag. Tisdagarna är inte långsamma och tråkiga, dem går fort pga få lektioner vilket är väldigt skönt.

Vi fick god mat både i skolan och hemma så idag har vi ätit massa mat. Pasta carbonara & Spagetti och köttfärssås. // Månish


Idag har varit en tråkig skoldag, to basic. Måndagar är som måndagar är. Jag har varit tröttare än vanligt och inte skrivit klart en uppgift som jag måste skriva klart...

Efter skolan mötte jag och R upp Månish och A för att sedan gå och chilla.
Nu är jag hemma o ska precis sova efter att jag skrivit klart detta.
Mätt o go i magen efter skolmat och go mat hemma.
// Oliv


Detta var allt för ikväll, vi hörs snart! Hej svej, leverpastej // Månish & Oliv

Likes

Comments

Okej, som ni kanske vet börjar 00:na gymnasiet till hösten... Jag går ju med 00:na fast jag är 99:a, så jag börjar också gymnasiet till hösten. I vilket fall... Det här kommer bli en VÄLDIGT svår termin för mig och många andra, eftersom de är ångest och stress inför alla prov, vad man ska välja och att träffa nytt folk.

Vi gör ju själva valet på torsdag ( 20/1 ), och jag vet ju precis vad jag ska välja (mer om vad jag väljer kommer efter valet eller närmre avslutningen i 9:an). Jag är SJUKT nervös, inte för o börja gymnasiet eller för o träffa nytt folk, men för stress och ångest... Jag har ju haft skit svårt i skolan hittills, o svårare kommer de bli eftersom att jag har problem med matten, So:n och bild. Asså matten o so:n har jag svårt med för att jag blir uttråkad o inte alltid förstår allt dem andra förstår, vilket gör mig stressad samt uttråkad vilket leder till att jag ger upp. Bilden, jag kan ju rita o måla samt skriva utvärdering, men det är just det att när jag ska börja skriva så vet jag inte hur jag ska börja och allt i huvudet flyger iväg o resultatet blir att jag inte skriver alls.
Men jag är nästan helt säker på att jag kommer in med mina betyg, vilket är bra.

Men frågan är... Hur ska jag komma över ångesten o stressen i just dem grejerna? Jag kan ju inte göra bättre än mitt bästa, JAG ÄR BARA MÄNNISKA. Det blir så mycket press med läxor o prov så det går ju inte ens att tänka klart. Ens vardag blir ju ångest o stress, vilket för mig ofta leder till att ja inte äter eller sover... Hur ska jag då orka med skolan överhuvudtaget. Och då VET jag att det är många som har det så som jag har det. Och hur kan jag göra för att motverka detta? JAG VET INTE... Jag vet bara inte hur man gör... Och därför kommer jag behöva stå ut med det... Men ska man verkligen behöva må dåligt pga skolan? Det tycker jag inte. Därför borde skolan hjälpa till o ta tag i de, men gör dem de? Oftast inte...

Som tur är har vi en fantastisk skolvärdinna som både jag och bästa kompisen fått hjälp av, samt många andra.
Hon är en person som jag ser upp till o som jag är väldigt tacksam för.


Okej, de va allt för ikväll, mer kommer i veckan! :) // Månish

Likes

Comments

Vad dåliga vi är på att uppdatera...
Iallafall, skolan har börjat, massa ångest o magont i "förväntan"... Därför de varit dålig uppdatering... Men vi LOVAR att vi ska FÖRSÖKA förbättra oss, försöka uppdatera mer. Men just nu är vi ganska trötta o kommer att vara super trötta framöver pga dygns ändring och läxor... Massa läxor... Då jag ( Månish) går i 9:an så är de massa nationellaprov och läxor, samt plugg. Kommer att komma upp lite sminkningar från nyår och sedan mer om skola, gymnasieval och en STOR nyhet.

Well, i helgen var vi och badade tillsammans med pojkvännerna ( glömde ta bilder pga no phone), och så har jag skrivit lite uppsatts då vi hade de över jullovet. Så gott som hela förra veckan sov jag borta, alltså hos pojkvännen och sedan i lördags t.om. Söndag. Hade svårt o somna igår då jag har svårt o sova utan pojkvännen eftersom de skapats ett fysiskt beroende i mitt huvud att jag måste sova bredvid honom för att känna mig säker när jag sover. Naw så puttinuttigt.

Olivia kommer att blocka via mig (jag skriver inläggen men hon ber.ttar vad hon vill ha sagt), men hon kommer att skriva själv också.

Ja, de va en liten uppdatering, mer kommer sedan! Hej svej! // Månish

Likes

Comments

Idag är de den 31/12 och det är äntligen snart nyår!
Jag har duschat (Månish) och sminkat mig, Oliv ska snart duscha och sminka sig. Kläder och hår fixar vi när Oliv sminkat sig.

Men just nu sitter vi i sängen o målar mandalas och är allmänt sociala. :) Kommer ett inlägg senare om sminket o kläderna samt håret. och imorgon eller på lördag kommer de ett inlägg om nyårskvällen samt vad vi gjort mer efter det. 
 

// Månish


Likes

Comments

Lär känna oss:

Vi är två hel galna tjejer som hittar på det mesta tillsammans. Vi sover i vårat stökiga rum som jag (Månish) oftast städar. Mina hobbys är att hålla på med smink och kläder, samt spela tv spel. Olivs hobbys är att sminka sig ,skjuta pil och spela tv spel. Vi bor med våran knasiga familj som består av 2 småbröder och föräldrar.
De mesta av våran tid går till att umgås med pojkvännerna eller bara varandra. Och när vi inte har lov så går fokuset till skolan.
Jag (Månish) går i 9:an, ska snart börja gymnasiet och Oliv går i 8:an, snart 9:an. Oliv är 14 snart 15 år gammal, och jag precis fylld 16.

Sen finns det inte mycket mer o säga om oss.

Sammanfattning:
Vi är två spralliga unga tjejer som älskar att göra kaos och sminka sig. :)
// Månish

Likes

Comments