Att gå är verkligen någonting som jag gillar och att få njuta av denna vackra höst är fantastiskt.
Varmt, soligt och vackert.

Jag har haft husdjur nästan hela mitt liv men just nu har jag varken hund eller katt hemma och hästarna är utlånade. Saknar att ha djur och hoppas på att jag kan få sällskap på mina promenader snart av en ny hund. Under tiden går jag utan.


Jag går mellan 10-20 000 steg om dagen, ibland mer men sällan mindre. Att vara i rörelse är ett sätt för mej att lindra de åkommor jag har. Det känns skönt att distrahera kroppen från smärtan genom att hålla igång. Det är också ett enkelt och billigt träningsalterativ. Gå till och från affären (då kan man även passa på att använda kassarna som hantlar). Gå istället för att ta bilen, tunnelbanan eller bussen. Passa på att lyssna, titta på naturen och njut.

Likes

Comments

Njuter av att sommaren fortsätter. Åkte båt till Waxholm häromdagen och åt middag. Vi var nästintill ensamma i hamnen. Det är så härligt att vara ute på sjön och det ger en skön energiboost. En vacker solnedgång toppade kvällen.

Jag har alltid gillat vatten. Att gå på en strand, titta ut över havet, höra vågornas brus eller att bara sitta i en hamn och titta på båtarna. 

Gillar havet och sjön alla årstider men just nu är det verkligen härligt.

Likes

Comments

Radikal Acceptans.
Två viktiga ord som är tatuerade på min arm.
Att acceptera att det är som det är istället för att önska att det var på ett annat sätt gör att det blir lättare att förändra. Man behöver inte gilla att saker är som det är, men acceptera och ändra efter det.

Jag har alltid varit aktiv sällan stillasittandes. Jag fick min första diagnos, fibromyalgi, när jag var i mitten av tonåren och sen har den ena efter den andra diagnosen lagts till. Inget som egentligen hindrar mej. Att hitta andra vägar och sätt som går bättre blir något man lär sig av att leva med värk dygnet runt.

Jag gillar att vara i rörelse, kanske är det ett knep för att hindra kroppen att lyssna på alla smärtsignaler.

Jag får ofta höra att jag borde stanna upp och lyssna på min kropp lite mer. Det är det sista jag vill göra. Mitt sätt att leva mitt liv och hantera min smärta går ut på att inte lyssna.

Likes

Comments