Hej alla kämpar!

Igår var den stora dagen! Den ända dagen på året som kongressen hålls i Sverige och några utav dom största inom PM-International besöker oss. En härligt dag, lång men väldigt lärorik. Man var helt slut efteråt och det första jag gjorde när jag kom hem var att somna i sängen. Vi åkte hem runt 9- tiden, strax innan festen började men jag var så slut att jag verkligen inte orkade vara kvar.

I alla fall så tänkte jag inte berätta så mycket mer om kongressen eller gårdagen utan istället så får ni lite bilder och så berättar jag mer om vårat jobb. Vad vi gör, varför vi gör det och hur vi jobbar. Fördelar, nackdelar och så vidare.

Till och börja med så jobbar vi som hälsocoacher för Scandinavian Coach Assoiation. Det är ett väldigt roligt jobb med mycket variation och man väljer själv om man vill ha det som ett heltids jobb eller bara en extrainkomst från.

Först och främst jobbar vi med ett program som kallas CellReset och jag tänkte berätta mer om det i ett annat inlägg.
Annars går stora
delar utav vårat jobb ut på att prata med just er! Prata, förklara och hjälpa alla människor som på något sätt vill förbättra hälsan.
Det kan vara allt från att

- Gå ner i vikt
- Gå upp i vikt
- Maximera träningen
- Öka sin energi
- Sova bättre
- Höja sin prestanda
- Leva mer hälsosamt
- Höja livskvaliteten

Till att utbilda nya människor som vill göra samma sak som oss.

Vi har daglig kontakt med människor via sociala medier, telefonsamtal, sms eller kanske sittandes på ett cafe. Allt beror på personen vi jobbar med, vad han/hon har för förutsättningar och vad som passar bäst.

Varför vi väljer att jobba med detta känns ganska självklart för oss båda, vi vill hjälpa så många som möjligt till ett bra mående. Min förhoppning är att jag ska kunna jobba heltid med detta utan några extrajobb vid sidan av.
Niklas mål är att om några år också kunna jobba med detta heltid och ha lastbils-chaufförsyrket mer som en hobby.

Det som taggar en lite extra är att ingen dag är den andre sig lik! Ena dagen tar man det lugnt hemma, chillar vid datorn, gymmar och pratar med folk i telefonen eller sociala medier. Nästa dag tar man tåget upp till Stockholm för att gå på presentationer, lära känna nya människor och få inspiration utav andra som jobbar tillsammans med oss.
Jag räknade och insåg att det är 9 dagar kvar innan jag åker till Italien på en utbildning inom Network Marketing där Eric Worre ska föreläsa. Allt kommer hållas på engelska vilket kommer bli en utmaning i sig men det stoppar mig inte! Alla kan bli bättre på allt och behöver jag höja mina kunskaper i engelska talspråket är detta ett utmärkt tillfälle samtidigt som jag utbildar mig mer inom mitt yrke.
Hur häftigt och roligt låter inte detta!?

Den största fördelen enligt mig med detta jobb är nog att jag inte har någon chef! Jag har inga måsten och inga alarm som ringer klockan halv 6 varje morgon för att påminna mig att jag måste jobba nu. Jag jobbar alltid och aldrig! Mitt jobb är min livsstil fast på ett sjukt possetivt sätt!
En annan fördel är att vi har en passiv inkomst. Vill du läsa mer om passiv inkomst? klicka här

Dom största nackdelarna jag kan komma på är att man kan bli trött på sena tåg och mobiler som inte funkar (typ min).
Annar är detta ett underbart jobb med mycket överraskningar, många vänner och mycket ny lärdom och nya erfarenheter varje dag.

Detta är i alla fall lite kort om vårat jobb! Jag hoppas ni tycker det låter lika kul som jag tycker att det är och ni ska veta att det är alltid öppet att ställa frågor eller få möjlighet att jobba med oss.
Vill ni veta mer? Eller söka till livsstilsprogramet CellReset så mailar ni kontakt.ronjaniklas@gmail.com eller skickar en ansökan HÄR

You´re stronger than you ever imagined!

Likes

Comments

Hej alla kämpar!

För tillfället sitter jag och försöker planera in helgen och vad ska man säga? Den känns ganska stabil och kommer nog vara ganska händelserik.
Idag ska jag ta och göra småsysslor, handla, diska, laga mat osv. Sedan ska jag fortsätta jobba lite med designen på bloggen. Hur tycker ni den blivit än så länge?
Ikväll blir det en tur till gymmet igen med väntande ben, rygg och kontditionspass. Härligt!

Imorgon däremot blir det att åka ner till Göteborg då PM ska hålla sin årliga kongress. Vet inte riktigt vad vi har att vänta oss men det gör det lite mer spännande! Innan kongressen kommer vi även ta gruppfoton från vårat team med hälsocoacher och förmodligen kommer jag få med minst en bild till bloggen så ni kan se vilket jävla härligt gäng vi är!
Efter kongressen blir det fest eller något om jag minns rätt... eller så skulle vi bara ut och käka, vet inte riktigt!
Det är ganska typiskt mig att inte veta saker och ting säkert! Jag har aldrig riktig koll. Jag försöker ta reda på saker men blir bara mer förvirrad. Så jag försöker bara ta dagen som den kommer istället! Någon mer som är likadan?

Eftersom vi ska iväg på kongressen så blir det troligtvis inget gym imorgon men på Söndag, då blir det ett helkropps pass! Varje muskel i kroppen ska få sig en omgång!
Troligtvis ska vi ut och träffa några kompisar också men det är inte bestämt ännu så det återstår att se det med.

Men nu ska jag springa till affären medans solen lyser! Snart börjar regnet igen skulle jag tro.

You´re stronger than you ever imagined!

Bild på syrrans hundar i våran sommarstuga tagen för två veckor sedan.

Likes

Comments

Träning

Hej alla kämpar!

Detta blir nästan som vårat första inlägg och ni kastas direkt in i våran vardag där fokuset mestadels kommer ligga på dagens träning.
Jag kan snabbt berätta lite om min dag eftersom jag inte vet så mycket om Niklas dag. I alla fall så började dagen klockan 15.00 för mig! Det värsta jag vet är att sova så länge men jag somnade vid 16.00 tiden igår och har sovit igenom hela natten och dagen. Kroppen behövde vilas antar jag.

En snabb lunch bestående av kyckling och grönsaker och sedan till arbetet vid skrivbordet. Varje morgon gör jag en lista där jag skriver upp allt som ska göras under dagen, om jag har några möten, tvätt tid eller liknande och jag kan erkänna att jag inte ens hann med hälften av allt som skulle göras.

Men åter till vad inlägget skulle handla om! Nämligen träning. Eftersom jag varit förkyld, haft möten och rest till Stockholm för att delta i möten så har träningslokalen fått stå utan oss i ungefär en vecka! Det har känts jävligt degigt men jag har haft att göra i alla fall! Idag lyckades vi äntligen ta oss till gymmet efter Niklas slutat jobbet och ätit middag. Det bjöds på ett köttigt pass med fokus på ben, rumpa, mage och rygg och det känns såhär i efter hand! Men jäklar vad man inser hur mycket man saknat träningspassen! Det känns så förbannat bra i kroppen efteråt, även om benen ville ge vika!

Så här såg "programet" för dagen ut:

Squats: 10 x 3

Utfall: 10 x 3

Benpress: 15 x 3 76.4 kg

Situps i maskin: 10 x 3

Situps i axelrem: 10 x 3

Lårpress: 10 x 3 (på insida och utsida)

Torso rotation: 10 x 3 (på varje sidan)

Pulley: 10 X 3 25 kg

Pull down: 30 kg


Ungefär så såg passet ut och vi gjorde allt på ungefär 40 minuter. Ett kortare pass men ganska köttigt ändå! Imorgon blir det armar och kondition vilket inte är min favorit men det måste göras det med!

Jag tänkte att det får räcka för idag! Ska svälja min kvällsdrink bestående av restorate och några isbitar innan jag kryper ner i säng och sover några timmar till så hörs vi imorgonen i eventuellt en video!

You´re stronger than you ever imagined!


Likes

Comments

Hej och välkommen in till oss! Vi heter Ronja och Niklas och kommer driva denna bloggen tillsammans både som ett par och som arbetspartners.
Hos oss kommer ni få daglig uppdatering och ni kommer för det mesta få läsa om träning och kost. Det kommer även bli en hel del inspiration, tips och mycket peppning till er som vill göra samma resa som oss.

Tillsammans vill vi visa att ingenting är omöjligt, var vi än står i dagens läge. Vi vill uppmuntra och hjälpa alla där ute som på någon vis vill ha hjälp och stöd med att nå deras mål i livet när det gäller hälsan. Genom att bara vara oss själva, visa oss själva och dela våra resultat hoppas vi kunna krossa bilden av att endast smala personer är hälsosamma eller kan träna. Vi vill dela med oss utav våran resa från två osunda och lata personer till hälsosamma och energifyllda personer och våran förhoppning är att så många som möjligt vill följa med på resa!

Vi arbetar båda två som hälsocoacher och utbildar oss ständigt för mer lärdom och för att vara så bra coacher som möjligt. Genom detta kan vi erbjuda gratis hälsocoachning till ALLA som vill och har modet och motivationen till att förändra sin livsstil! Inget mål är för stort eller för litet, vi jobbar för dig och ditt välmående. Vi hoppas även på att kunna bygga upp ett ännu större team, eller familj som vi vill kalla det, med personer som gör samma resa som oss och som vill hjälpa andra på samma sätt som vi vill hjälpa dig.

Detta var en kost presentation av oss och vad bloggen kommer innehålla! En bättre beskrivning om vårat livsstilsprogram kommer komma snart men innan det så hoppas jag ni håller humöret uppe och kollar in dagligen!

You are stronger than you ever imagined

Likes

Comments