Idag så var jag på stan med min syster, vi åkte in vid 12, men jag hittade inget speciellt. Men jag ska köpa en väska i morgon, eller jag hoppas att mamma går med på det!
Men idag så köpte jag skalet jag har velat ha så länge!! Det är ett Richmond & Finch skal i vitt eller vad man nu säger, men jag kan inte ens förklara hur länge jag har velat ha det. Det är jätte skönt material att hålla i eller vad man nu ska säga. Nu blir det att slänga bort de andra skalen och ha kvar detta 😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ingår så jobbade jag på mitt sommarjobb, jag jobbar på klubbviken med att springa ut med mat. Jag jobbade i ca 7 timmar och sedan så gick jag hem. När jag var hemma så sprang jag en lite mindre tabata för jag älskar och springa tabata, men senare så doppade jag mig och satte mig framför tv:n sedan så hände det inte mycket mer.

Idag så ska jag också jobba men jag ska hinna träna innan jobbet för jag börjar 12. Så jag ska köra ett ganska hårt tränings pass men inte för hårt för jag måste hinna jobba.

Likes

Comments

Idag så har jag börjat dagen med att åka till sjukgymnasten vid halv 10, då fick jag ett nytt program för mitt knä. Efter jag hade gjort de övningarna så körde jag lite armar för att bygga på lite muskler på mina armar. Men jag körde ett pass på ca 1 timme, och det kändes så skönt efter det, jag känner mig lättare än förut och finare i min kropp.
Men nu är jag hemma och har skurit upp frukt, ser på tv och dricker ett vattenglas, det är så mycket godare att äta nyttigt, när man väl har börjat kan man ej sluta. Det blir träning i morgon igen!

Likes

Comments

Jag har satt upp ganska mycket mål och krav på mig själv att jag måste blogga bara för att någon annan känd gör det, men nu har jag fått som en kick i mig där jag har min egen inspiration och vilja till att blogga. Att det inte är för att bli känd eller någon annat utan att jag har hittat inspiration själv och motivationen.
Jag har själv sett och förstått att mina inlägg har varit tråkiga och inte varit något att läsa. Men nu har jag själv bestämt mig för att inte sätta in mig i någon speciell kategori, jag kommer att blogga om lite allt möjligt som tillexempel smink, kläder, foto och mycket mer!

Likes

Comments