Hej! Jag tänkte bara skriva att jag inte kommer att lägga upp på ett tag då jag har tagit en paus, både pga att jag inte hinner och att det är dåligt internet här i Spanien!
Aja! Bye! Hade!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tjohoo!
Jag ville bara skriva att jag kommer att försöka uppdatera så mycket som är möjligt nu innan sommarlovet och tills den 17:nde. Sedan kommer jag att åka till Mallorca så jag vet inte om jag kommer kunna uppdatera lika mycket då för jag vet ju inte hur wifi t är. Aja iaf ska jag försöka uppdatera nu innan sommarlovet! Puss!

Likes

Comments

Hej!
Jag ville bara uppdatera lite snabbt nu!
Jag sitter just nu med läxor och tog precis en paus.
Ok, det där var en konstig mening men iaf så ville jag bara uppdatera om att vi snart kommer ha 4 st prov inom dessa 3 eller 4 veckor o h jag pluggar hela tiden nu på eftermiddagarna!! Men btw så har jag en rolig nyhet! Jag kommer börja uppdatera lie oftare nu eftersom att jag antagligen kommer ha mindre läxor efter dessa 3 eller 4 veckorna!! Så A det var bara det man ha det bra nu byee!!

Likes

Comments

Tjo! Nu skriver jag bara detta inlägget ganska snabt här på morgonkvisten men aja. Idag ska jag iaf och min bästa kompis på Liseberg så det är jag taggad på idag. Men ni får ha en god förmiddag och självklart resten av dagen! Byyee!!

Likes

Comments

Nu har jag haft lov och det har varit så najs! Hoppas att ni också har haft ett har lov!
Aja ville bara skriva lite kanske skriver något mer inlägg idag eller senare i vecka ha det najs nu! Byyeee!:)

Likes

Comments

Hej på er!
Jag blev hemma idag igen!
Min sjuka verkar inte vilja släppa men det är väll inte så konstigt i detta gråa vädret ute.
Aja, jag har en fråga, vad tycker ni att jag ska skriva om här på bloggen?? Det är så svårt att veta vad man vill läsa om. Min vardag är ju inte så rolig att läsa om och dessutom skulle det bli ganska långrandigt om jag skulle skriva nästansamma sak varje dag.
Skriv som kommentar vad ni vill att jag ska skriva om! Gärna flera förslag! :)
Tack och puss!!

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag varit sjuk igen men idag ska jag gå till skolan igen.
Ganska taggad på det men har varit skönt att vila också.
Snart ska jag göra mig iordning och sedan åker jag till skolan.
Jag ser om jag hinner skriva ett till inlägg efter skolan om hur det var och om jag var trött osv.
Hejdå, ha en bra dag! :)

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har varit sjuk största delen av denna helgen och var även hemma från skolan idag och blir kanske hemma från skolan imorgon men jag ville bara uppdatera lite.
Men iaf har jag ju tänkt från och med nu att göra veckouppdatteringar så lets go! 💓

Likes

Comments

Hej på er!
Just nu är det kväll och jag ska snart gå och lägga mig.
Men jag ville bara uppdatera lite.
Som jag sa ska jag skriva ett blogginlägg var annan vecka och så sa jag att jag skulle skriva ett lite senare ol mina planer osv men jag är sååå ledsen för att jag kommer behöva skuta upp det eftersom att jag drar till Sälen med en av mina bästa kompisar i en vecka. Sedan när jag kommer hem skriver jag om planerna osv och dessutom lite om hur det var i Sälen.
Aja ni får ha det så bra och jag hoppas att ni får en trevlig natt eller kväll så vet ni lite vad jag gör denna veckan och varför det inte kommer något inlägg.
Jag vill ha semester den veckan och bara kunna koppla av från verkligheten och bara basta och åka skidor👍🏻👌🏼.
Ha det bra!!💤

Likes

Comments

Hej!

Detta blir mitt allra sista försök att skriva på min blogg men det blir nog snarare ett inlägg var annan vecka, så ledsen att det kommer komma så få men jag har ingen tid att skriva på bloggen varje vecka. Det är så mycket att göra i skolan och när jag kommer hem tränar jag, gör läxor och ibland hinner jag vara med kompisar på fritiden men jag vill helst ha en dag ledig från allt också.

Jag kan inte bestämma just nu vilka dagar det kommer komma ett nytt inlägg men någon gång var annan vecka.

PS. Det kommer ett inlägg till imorgon då jag berättar lite om mina planer, sportlånet och en liten lifeupdate helt enkelt DS.

(Sry för att det inte är någon/några bilder idag).

Likes

Comments