Köpte en jättepåse godis igår men åt inte mycket då. Har däremot längtat hela dagen efter denna stund då jag får dyka ner i gottepåsen utan att lillskruttan ser. Hon har ju fått smak på godis så det går inte att smyga längre för hon vet direkt vad jag gör om det prasslas och tuggas...

Och lite nyttigare gottis i form av gurka och blomkål med dip till fick också åka fram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nattlinne, kappa och barfota i skorna ville Lionora gå ut imorse. Där och då var första gången jag saknade mitt hus sedan jag flyttade för fem månader sen. En egen tomt hade varit perfekt att traska ut på just då. Den fina stora parken vi alltid hänger i nuförtiden är lite mer offentlig än en egen baksida. Där vill jag inte riktigt hänga med oborstat hår, lortiga mysbyxor med uttänjda knän och och en 2-åring som klätt på sig ytterjacka direkt över nattlinnet. Så vi klev ut på balkongen! Det passade alldeles utmärkt. Friskt luft och miljöombyte för lillskrutt. Hon tyckte det var jättekul att hänga där med dockorna och matgrejerna. Skönt! Då behöver jag inte sakna huset av den anledningen heller! Fast kanske svårt att ha krusbär och vinbär på balkongen?

Likes

Comments

Typ 20 plagg för 550 spänn! Hur bra är inte det? Här får ni se några av fynden jag gjorde! Älskar att köpa begagnade barnkläder. Så mycket mer prisvärt! De väx ju ändå ur snart!

Likes

Comments

Idag tog vi oss iväg tidigt för att vara oss en lördag. Redan 9.40 var vi iväg. Vi åkte till Önsta-Gryta på klädbytardagar för att fylla på lillskruttans garderob till överkomligt pris. Här ser ni lilla damen på väg dit och utanför med moster medan mamma stod i den långa kön.

Resultatet av shoppingen kommer i ett eget inlägg sen.

Likes

Comments

Japp ikväll blev det tacos på övervåningen. Man kan ju nästan säga att jag och syrran har en tvåvåningslägenhet om 210 kvm. Det som är bra (särskilt för hennes familj) är ju att vi kan stänga varsin ytterdörr om vår egen våning. Det går faktiskt flera dagar ibland utan att vi ses överhuvudtaget. Idag åt vi dock tacos ihop allihopa på "vår" övervåning. Jag drömde en mardröm inatt att syrran fick för sig att flytta. Ja det vore inte kul. Skulle bli väldigt tomt om hon flyttade. Det är ju perfekt att alltid kunna ha sällskap en våning upp när man känner för det!

Likes

Comments

Japp i förrgår beställde jag en ny skrivare på nätet och redan igår levererades den. Provade installera den igår men det gick inget vidare. Gjorde ett nytt försök idag och efter lite huvudbry och några svordomar lyckades jag både få connection utan sladd och dessutom lyckades jag knappa in rätt inställningar så jag nu enkelt kan scanna direkt till min mejl vilket kommer underlätta mitt jobb enormt mycket. Känner mig väldigt nöjd och stolt att jag fixade detta HELT på egen hand. Eller ja utan Google skulle det aldrig gått förstås. Hade ju varit synd om jag behövt kasta ut apparaten genom fönstret redan första dagen, för det har man ju lust att göra när tekniken inte gör som man vill. Men nu gick det ju bra!

Det är helt otroligt så mycket nytt jag lär mig hela tiden. Att ha alla roller ensam i ett företag är väldigt lärorikt måste jag säga!

Nej nu ska jag hämta lillskrutt på föris och gå hem och göra helg. Iallafall ikväll och imorrn. Sen är det två visningar på söndag. Syrran gör premiär som visningsvärd på en av visningarna.

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag för idag är pappas födelsedag! Den firar han tyvärr i himlen och vi på jorden. Vi kommer ses ikväll hos storesyrran och käka våfflor. Det har blivit lite av en tradition att ses på pappas födelsedag under glada förhållanden. Som ett roligt samband bor hon nu i ett mysigt litet torp liksom pappa gjorde ett tag. Jag förknippar honom mycket med torpet eftersom han hyrde det av mig och jag bodde granne med honom då. Så när jag idag kliver in i syrrans torp första gången just på pappsens födelsedag kommer det bli speciellt.

Bilden jag har med där pappa står med mina stora barn blev den sista jag tog på honom tyvärr. Det vi inte visste då var att han bara hade 2,5 månad kvar i livet. Jag ångrar än idag att jag inte fångade honom på bild sista gången jag träffade honom då han hälsade på en snabbis för att se mitt då ganska nyköpta hus och min 9 dagar färska bebis. Det hade varit ett fint kort att ha. Men är glad ändå för alla fina bilder och framförallt minnen jag lyckats samla på mig med honom. Det var ju inte bara roliga minnen han gav, men konstigt nog är det bara de glada jag nu minns som mest!

Så grattis fars-gubben!

Likes

Comments

Idag har varit en typisk mäklardag. En sån jag både älskar och hatar. Älskar för att jag gillar att ha mycket att göra. Hatar för jag blir så förbaskat hungrig när jag inte hinner äta. En supersmaskig skorpa fick jag på sista intaget iallafall. OCH ett underskrivet förmedlingsuppdrag! Det satt fint.

Dagen har bestått av annonskorrektur, beställning av ny skrivare, gjort klart mallen till helgens prospekt så den kan lämnas till tryck imorrn, varit på intag, haft VIP-visning av hus och till sist ett till intag. Av ena intaget har jag lärt mig vad jag ska undvika till nästa gång, men misstaget kan visa sig inte vara nåt misstag i slutändan ändå. Jag är så jäkla ärlig och noga jämt. Ska kanske sluta upp med det. Ibland är det meningen att saker blir som de blir. Och så tror jag det är i detta fall. Fick ett positivt jobbrelaterat mejl också så det väger över.

Känner mig mycket nöjd med dagen så när jag om en kvart hämtat dottern på fotboll kan jag återvända hem och äta min lunch! Och sen sova gott hoppas jag.

Blir tomt i sängen inatt när lillskrutt sovit där med mig i två nätter och nu åkt till pappa.

Likes

Comments

Igår och idag har jag haft några viktiga punkter på checklistan som jag nu kan bocka av. Har koordinerat ihop en extravisning, bokat ett tillträde, lagt ut en Hemnet-annons, bokat tidningsannons, påbörjat utformandet av prospekt till helgens visningar, varit på ett kundbesök och bokat nytt kundmöte till imorgon. Mestadels av tiden har gått till att få ihop all information rätt till internetannonseringen. Så har jag ringt och bekräftat en grej som ska göras på min nya mäklartavla som ska pryda väggen utanför entrén vid mitt kontor! Kommer bli så bra när alla såna förberedelser är på plats!

Nu är det kvällsmys med lillskrutt som står på agendan. Skön stil hon har när hon chillar i soffan va?

Likes

Comments

Nu börjar det likna nåt! Solen är mer än välkommen. Jag har jobbat klart för dagen, har lagt ut ett hus på Hemnet och sitter nu och solar i bara tröja på syrrans balkong. Det är nästan lite utlandskänsla här på vår balkongsida. Helt underbart att få semesterfeeling hemma på sin egen balkong. Ser fram emot sommaren här hemma. Måste fixa balkongmöbler först bara. Som tur är har jag bara en trapp att gå upp i för att komma till syrran för balkonghäng där.

Likes

Comments