Äntligen efter ett halvår har jag köpt mig soffbord! Känner mig ganska nöjd. Men nu slipper vi slåss om bordsplatserna när vi sitter vid tvn och äter jag och ungarna! Det blir bra.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Fredag idag men någon fredagsfeeling har inte infunnit sig. Lördag imorrn och långhelg, men kan inte glädja mig och koppla av riktigt än. Jag jobbar och sliter mest utan synliga resultat just nu. Men jag har ju den inställningen att hårt arbete lönar sig och att det finns en mening med allt som sker. Man lär sig hela tiden något nytt av allt som sker och det gör ju att jag blir mer och mer kunnig.

Idéerna sprudlar och jag kommer till nya insikter nästan dagligen och jag känner verkligen att jag är på rätt spår trots slitet just nu!

Imorgon ska jag annonsera ett hus som jag förberett under kvällen.

Imorgon är jag även i tjänst som fotbollsförälder åt dotterns lag och har kiosktjänst 10-14. Hoppas på lagom med folk. Inte för mycket och inte för lite. Man vill ju ha och göra när man ändå står där, men nån stress vill jag inte ha. Vi får väl se. Kul att lära känna en ny förälder i laget. Är alltid intressant. Sen efter det kan jag ta helg iallafall. Eller? Jag har ju lite hemsidesjobb som måste filas till. Ser verkligen fram emot mina nya uppslag! Det är så kul att äntligen få tänka helt fritt och kanske lite crazy. Älskar brainstorming och när det leder till nåt bra!

Likes

Comments

Vaknade nyss av lillskruttan som gallskrek och ropade "bappe" jättehögt. Ja jag ska hjälpa dig att hitta nappen sa jag då. Men trots hittad napp fortsatte hon gallskrika "bappe" och då mina försök att förstå henne inte lyckades ökade paniken hos henne. Hon sa inte nappen, inte pappa, inte äpple, inte iPad, och gallskriket gick över i ett allt ilsknare tillstånd och ljudnivån var inte av denna värld. Till slut la hon till: Nyta mej. Bappe nyta mej. Åh äntligen uppfattade jag rätt! Det var bristen på snorpapper som skapat denna paniken och säkert väckte varenda granne. Hon blev knäpptyst och lugn så fort jag knäckt kodordet papper. Så jag iväg och hämtade papper. Då tar hon det lugnt, knölar ihop till en liten boll och knyter handen runt och lägger sig ned. Om hon snöt sig? Nej inte ännu. Verkade bara vilja ha tillhands ifallatt. Herregud nu ska man försöka somna om efter detta uppvaknande.

Likes

Comments

Tänk vad fascinerande små självklarheter kan vara för en tvååring. Idag var det skuggorna av oss som var väldigt spännande. Så att promenera i lugn takt från föris är mycket givande!

Likes

Comments

Köpte två fina palmer förra året. Nu i år är de inte så fina längre så de har varit jättegula länge och jag har nog trott att hoppet är ute. De skulle egentligen övervintra i högst 12 grader, men jag har inte ordnat det för dem så de har nog inte mått så bra uppenbarligen. Men jag har gjort mitt bästa trots detta och nu för någon vecka sen gav det resultat! Nya fräscha palmgrenar är på väg upp! Så skoj! Tur man inte ger upp i första taget!

Likes

Comments

Alltså nu har vi haft vinter i snart sju månader! Inte f-n varar sommaren nånsin så länge...nej nu är jag riktigt trött på detta väder. Drömmer mig därför tillbaka till varma soliga Lanzarote och bjuder på bilder från förra årets Lanzarote-resa. Lillskrutt hade då precis fyllt ett!

Hade gärna åkt dit redan idag för att slippa detta skitväder!

Likes

Comments

Hon lämnar ett stort tomrum efter sig så fort hon inte är hemma lillskruttan. Allt är väldigt intensivt just nu då hon styr och ställer mycket och kan ALLT, verkligen ALLT själv och vill absolut inte ha någonsomhelst hjälp. Hon sover bredvid mig varje natt hon är här och snor ofta min plats eller sparkar på mig flera gånger under natten. Ändå saknar vi henne jättemycket så fort hon inte är här. Trodde jag skulle vänja mig, men det blir bara jobbigare och jobbigare istället. Tur hon kommer redan på onsdag igen. Älskade lillskrutta!

Likes

Comments

För mig har jag märkt att mina drömmar fungerar som terapi. Jag har alltid drömt mycket och detaljerat och ofta kommer jag ihåg mina drömmar väldigt ingående. Drömmen jag hade inatt var väldigt innehållsrik känslomässigt och skulle mycket väl kunna varit hämtad ur verkligheten. På sätt och vis är jag glad att det bara var en dröm. På andra sätt hade det gärna fått vara verklighet.

På nåt sätt känns det som jag bearbetar vissa känslor i drömmarna och liksom får utlopp för dem så det underlättar mitt vakna liv sen. Jag får även många bra idéer i drömmarna. Lite som en brainstorming med mig själv. Många idéer är såklart mer urflippade i drömmarna, men det går ju att verklighetsförankra dem så de går att använda på riktigt. Hur coolt som helst. Undrar bara när min hjärna vilar egentligen?

Jag tycker det är superhäftigt med drömmar. Att forska i sömn och drömmar vore superintressant. Tyvärr lite svårt att kombinera med nuvarande yrke bara så det får bli en annan gång.

Likes

Comments

Alltså hon är för underbar min lilla skrutta! Så klok, busig och omtänksam. Lyckliga är vi som fick henne till vår familj. Lillasyster åt fem. Kommer alltid vara mammas minsting! ❤

Likes

Comments