Dagens arbetsplats: myshörnan i min soffa. Idag har jag bokfört en del, bokat nytt kundmöte, fått meddelande om att ett medlemskap är klart så nu kan jag bokföra den tredje affären av de fyra jag förmedlat hittills. Har fyra nya kundmöten denna vecka och ett lunchmöte imorrn med en samarbetspartner. Snart ni rullar detta på ordentligt!

Likes

Comments

Eftersom jag var borta hela helgen hann jag inte med fotoutmaningen så tar ikapp några dagar idag. Lördagens rubrik var sovrum och den rubriken hade jag ju längtat lite till då jag älskar mitt sovrum. Det är bara mitt och det känns verkligen som min egen frizon. I love it! Måste dock investera i ett mysigt överkast och ett tjockare mysigare täcke, sen är det perfekt! Jag har även massa garderober, en hylla och laptopbord så det är rymligt och jag får plats med det jag behöver. Att jag skulle få ett eget sovrum när jag flyttade var inte självklart. Men då jag lyckades hitta en 5:a räckte rummen även till mig och det är jag så glad för.

Likes

Comments

För några dagar sen såg vi liksom ut att gå mot bättre tider=våren. Men vad hände? Nu är ju vintern tillbaka med stormsteg. Gillar det inte...

Likes

Comments

Den gångna helgen var verkligen bara fullspäckad med roligheter så jag kom in i ett riktigt avkopplingsläge. Så i morse var det extra tungt att komma in i vardagen igen. Grått väder var det också. Men jag hade ett trevligt kundmöte idag och fler står på schemat i veckan. Så jag gillar att komma in i vardagen igen. Man får ju inte bli bortskämd med massa skojigheter.

Nu sitter jag med lillskruttan och slappar i soffan. Det är vår egen kväll idag och imorrn. Så mysigt att få vara bara hon och jag två kvällar varannan vecka.

Likes

Comments

Såhär avrundade jag och syrran vår trevliga helg! Helt underbart god pizza faktiskt med oxfilé, köttfärssås, champinjoner och bearnaisesås. Satt fint efter bussresan hem från båten. Gud vad vi har skrattat denna helg. Mycket skratt och mycket god mat har gett magen träning iallafall. Nu ska det bli skönt att sova i egen säng inatt. Imorgon är det tillbaka till vardagen igen.

Likes

Comments

Sådär, nu är vi på väg hemåt igen! Vi har haft det jättebra och ätit och druckit gott. Nu sitter vi i solen på 10:e våningen och blickar ut över skärgården. Ska bli skönt att komma hem till soffan faktiskt!

Likes

Comments

Det känns verkligen som paradiset. Bara solen som fattas för att toppa det.

Att åka på kryssning med en rökare som måste in i rökbås då och då ger tillfälle att dela med sig med de fina bilderna jag tagit hittills. Skulle aldrig orka vara rökare. Gillar inte att något annat styr över mig.

Nu blir det snart disco-time här på båten!

Likes

Comments

Två kärringar på båttripp! Det ska bli så kul! Vi har faktiskt aldrig varit på kryssning tillsammans så det är väl på tiden att vi tar en premiärtur nu när vi är utan karlar och barn!

Likes

Comments

Både klippt och färgat! Så nu är jag redo för ett dygn på havet med syrran!

Likes

Comments

Med våren i luften var vi igår ut en sväng till mitt gamla jobb och på vägen hem hängde vi i lekparken jag och lillskruttan. Det är så underbart att vi går mot våren! Titta bara vilken lycka för lillskruttan att få hänga i lekparken med solen som sällskap!

Likes

Comments