Skrev ett inlägg inatt om Drömhemmet men tror det aldrig kom upp i nyhetsflödet så provar igen. Ni hittar det här!

Likes

Comments

Japp det vet jag hur det ser ut! Jag gillade ju mitt senaste hus jättemycket i stilen på utsidan så jag skulle gärna ha den exteriören igen! Vitt tegel och aluminium runt fönstren ska det vara. Vill inte behöva måla om. Dock skulle hallen vara enorm med öppet upp till tak och en trapp som går upp till övervåningen från två håll om ni förstår. Hittar ingen bild som är rättvis just nu. Jag skulle ha mycket plats för barnens utesaker (Kickbikes, skidor, skridskor, pulkor, cyklar mm) i en groventre intill hallen. Det ska vara enkelt att använda sakerna och de ska förvaras torrt och skyddat.
Sen skulle köket vara stort. Framförallt många sittplatser. Vardagsrummet ska vara avskilt från köket men ändå nära. Vardagsrummet ska vara maffigt med tak öppet till nock och fönster uppe som en trekant. En fin brasa ska stå där som en central punkt. Det ska vara många sovrum så jag och barnen får varsina rum och även ett gäng sovrum åt övernattande gäster för det vill vi ha ofta i vårt drömhem. Mitt sovrum ska ha ett eget badrum med bubbelbad. Sen ska det vara en pool till huset inbyggt i ett hus så det blir mysigt att bada även vid dåligt väder. Jag ska även ha ett stoooort allaktivitetsrum där ungarna kan hänga och spela biljard och pingis. En hörna med karaokeanläggning ska finnas där också. Ett dubbelgarage ska det finnas som ska rymma min vardagsbil och min (framtida) Porsche. Sen ska jag ha en fin trädgård med mycket stenbelagda ytor för att umgås soliga dagar. Det ska finnas en gräsplätt lagom som lämpar sig för kubbspel och studsmatta större än så behövs inte för jag vill inte klippa för mycket gräs. Kanske nedgrävda studsmattor så risk för allvarliga fall minskas. Gärna en backe nånstans så jag kan ha en vattenrutschbana på sommaren och pulkabacke på vintern. När jag ändå drömmer på ska det vara sjötomt så där så huset ligger högt och du kan se ner mot vattnet. Vid sjön ligger en badbrygga och en mindre båt så jag vågar köra den. Vi vill kunna fiska både från vår egen brygga och med båten.

Ja jag har säkert glömt säga massor för i drömmarna kan ju hemmet bli hur lyxigt som helst men jag nöjer mig med detta nu!


Detta var rubrik 18 i @victoriajongard s januariutmaning.

Likes

Comments

1. Jag har fått tre barn

2. Jag har ägt fyra bostäder varav tre hus.

3. Jag har startat eget företag.

Japp det var kort och gott svaret på gårdagens rubrik 17. Vilken dröm har du haft som du lyckats uppfylla?

En del av @VictoriaJongard s januariutmaning.

Likes

Comments

Vilka tre drömmar/mål har du som du vill förverkliga i närtid?

1. Att få mitt företag fungerande så jag kan leva på det! Fortsätter det i denna takt så behöver jag inte vara orolig, för det går över all förväntan hittills!

2. Ha en sommar med riktig semester för en gångs skull. De senaste somrarna har jag jobbat mycket istället för att va sammanhängande ledig. Det ska jag göra annorlunda i år.

3. Träna mer. Jag måste komma in i bättre träningsrutiner igen. Har som mål att känna mig stolt över min kropp igen och det KAN inte vara omöjligt!

Detta var rubrik nr 16 i @VictoriaJongard s januariutmaning.

Likes

Comments


att jag eller någon i min närhet ska bli sjuk. Emellanåt är jag på allvar riktigt orolig och nästan helt säker på att jag redan är sjuk. Det är cancer som skrämmer mig mest och såna sjukdomar som ALS och liknande. Ja det är min största rädsla i livet. Jag vill verkligen leva livet länge och friskt! Ja vem vill inte det?

Jag är så tacksam för min och mina nära och käras hälsa hittills och hoppas jag får känna så länge till!

Förutom denna stora rädsla är jag livrädd för höjder och att köra bil när det är riktigt halt.

Detta var 15:e rubriken i @VictoriaJongard s januariutmaning.

Likes

Comments

Ja idag blir inte mycket slötid. Har en IKEA-möbel att skruva klart. Mitt andra nattduksbord som legat i kartong i tre månader sen jag flyttade in här. Jag tyckte igår det var dags att få ihop det så jag började och kom ganska långt. Fick dock ge mig runt 00-tiden då jag tyckte synd om grannarna då det inte var helt ljudlöst.

Sen ska jag skjutsa barn till skidbacken, ta hand om lillskruttan, ha två visningar och kanske åka till Bauhaus och köpa lite taklampor. Saknar fortfarande taklampa i sovrum, inre hall, matplats och vardagsrum. Har svårt att bestämma mig vad jag vill ha. Så vi får väl se.

Sen lär timmarna denna söndag vara slut!

Likes

Comments

Alltså den här tjejen! Hur hade ett liv utan henne sett ut? Ja det kan man inte ens föreställa sig. Är så glad att just hon kom till oss som en liten glädjespridare. Hon börjar bli stor nu och en riktig liten människa att konversera med och få hjälp av. För munnen går i ett och meningarna blir allt längre och hjälpa till vill hon göra hela tiden. Hon ska bära korgen när vi handlar, hon ska packa upp varorna på bandet, hon ska gå själv hela vägen hem och hon ska dessutom släpa in matkassen in i hissen sen. Och så himla stolt är hon när hon klarar det!

Sen är hon som en komiker hela kvällarna och underhåller. Vi hade en kanonlördag igår!

Likes

Comments

Har jag någon stor dröm? Vi kan ju spola tillbaka tiden lite. Jag har alltid haft en dröm att vara mamma. Den drömmen är redan uppfylld sedan 14 år tillbaka. Sen har jag alltid velat ha utbildning och ett jobb att trivas med och hyfsat betalt. Båda de har jag uppfyllt två gånger. Två olika högskoleutbildningar och två olika yrken hittills. Sen har jag alltid velat bo i hus och tre stycken hus har jag ägt redan så den drömmen har jag också provat på så det är ingen dröm längre. Vad mer har jag drömt om? Ja att träffa kärleken såklart. Det har jag också fått uppleva redan. Dock har ju inte den perfekta drömprinsen uppenbarat sig än. Så kanske är det en dröm. Att träffa min själsfrände och va superförälskad och ha det besvarat på samma nivå. Just nu vore det fel att säga att det är min största dröm då jag trivs för mig själv som det är. Men jag skulle nog inte tacka nej om det kom en prins på en vit springare och allt bara kändes rätt.

Nej min största dröm är just nu att kunna leva gott på mitt egna företag, få många nya och nöjda kunder, kunna ge barnen det de behöver och lite guldkant. Resa lite mer med ungarna och få se dem växa upp lyckliga och bli skötsamma människor. Jag har nog större drömmar kring barnen än mig själv. Jag hoppas de kommer på vad de trivs att jobba med så småningom och når dit och sen att vi får behålla hälsan allihop! Tråkigt va? Men det känns som det är det man landar tillbaka i när man lever efter budskapet "Follow your dreams" lite hela tiden.

Detta var utmaning 14 i @VictoriaJongard s januariutmaning.

Likes

Comments

Den här bilden är tagen igår på min lunchpromenad i min fina stad Västerås. Solen lyste, fåglarna kvittrade och det var nästan vårfeeling i luften.

Ni anar inte vilken frihetskänsla jag bär runt på just nu. Jag bestämmer (nästan) allt i mitt eget liv. Både privat och jobbmässigt och det är en skön känsla faktiskt.

Jag ser verkligen fram emot den kommande våren och sommaren. Att inreda min balkong med lite möbler och sitta och hänga i solen varje lediga stund. Gå ut med Lionora i lekparkerna i närheten. Och lagom många bostadsförsäljningar att hantera!

En vår att se fram emot!

Likes

Comments