Har dragit mig länge för att ta mig ut och ge ut mina sista reklamblad i denna omgång. Idag kändes allt rätt, väder, humör och tidsschema. Med motivationen i topp och perfekta förutsättningar gav jag mig iväg. Peppande musik i högtalarna och springvänliga kläder och skor. När jag just fått upp ångan och rutinen blir himlen kolsvart från ingenstans. Åskan börjar mullra och regnet öser ner. Fick rusa i full fart till första bästa gångtunnel och sen vidare tillbaka till bilen. Ska jag se det som ett tecken att inte dela ut mina reklamblad?

Eller ska jag bara se det som ett tecken på att den svenska sommaren äntligen är här?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ny dag. Måndag. Magi. En ny vecka att fylla med mening! Jag ska snöra på mig springskorna och dela ut reklam. Vill dela ut de sista i detta tryck för att ladda med nya fräscha i augusti när jag ska släppa min stora nyhet!

Rubriken gjorde jag av mina senaste sökningar på Spotify. Såg lite kul ut, kändes som Spotify pratade till mig.

Likes

Comments

Söndagkväll redan. Vart tog all min lediga tid vägen? Har visserligen fått mycket nytta gjort och inte bara slappat. En vecka till att sätta fart innan det blir lite mer "ledigt". Har kommit lite längre med mina framtidsplaner och det känns sjukt spännande. Har provat mina nya idéer på flera och alla sätter tummen upp. Känner mig sjukt taggad iallafall och tror att det kommer bli riktigt bra det här!

Sen har jag sått massa nya frön i hjärnan så jag hoppas de får mer näring att växa till något stort också så kommer det bli bra det här.

Sky is the limit!

Likes

Comments

Japp det kan bli rekord denna vecka. I antal unika besökare ever en och samma vecka på bloggen. Alltid kul med rekord när man är tävlingsmänniska som jag!

Likes

Comments

Jag och syrran fick för oss att göra ett besök nere på stans uteliv. Liksom förra gången blev det väldigt kortvarigt. Vi insåg att det inte riktigt blir som förväntat när vi väl kommer ut. Det är liksom inte som förr. Vi har tydligen blivit gamla. Så vi köpte några hamburgare och gick hem redan efter en timme. Vad gör alla i vår ålder som vill ha kul?

Likes

Comments

Har spenderat min lördag hittills i sällskap av Businesspodden. Den är riktigt intressant och jag har 100 avsnitt kvar att lyssna ifatt, så jag har att göra ett tag till. Varannan lördag lyssnar jag ifatt några stycken då jag inte har någon annan än mig själv att bry mig om då.

Verkar det intressant att lyssna på så hittar ni den här.

Nu blir det lite diskplock och städning tillsammans med dem!

Likes

Comments

Idag invigde vi lillskruttans nya klänning från H&M. Så fin tycker jag. Igår köpte vi tights och kofta på Cubus. Hon verkligen älskar att få nya kläder så det är kul att köpa nytt till henne. Tyvärr ville hon hellre ha foppatofflorna än finskorna idag.

Likes

Comments

Förutom solens frånvaro har dagen varit perfekt! Mat, släkt, skratt och jordgubbar! Och än är dagen inte slut.

Likes

Comments

Är så nöjd med denna dag! Ytterligare en bostad är nu såld. Tre helt lediga dagar ligger nu framför mig vilket är helt underbart. Sällan jag har helt lediga helger så det är speciellt. Jag och lillskruttan har haft kvalitetstid idag med då jag hämtade henne på föris tidigare och fikade midsommarfika. Vi gick sen som vanligt till lekparken och sen hem. Tog ytterligare en tur ut sen och shoppade nya kläder åt henne. Hon tycker verkligen det är kul med nya kläder.

Maten lagade vi tillsammans med syrran och hennes barn och sen blev det mys på balkongen som ni ser på bilden. Den lyser verkligen mys tycker jag.

Nu har vi kommit hem och hänger i soffan innan det snart är dags för sängen. I morrn vankas midsommarfirande på landet. Hoppas på sol!

Likes

Comments