Whats up?!

Snart ett år sedan jag ägnade den här lilla bloggen lite kärlek. Ett rätt trist år, kort sammanfattat. Längre sammanfattat är det ingenting särskilt som hänt, varken stordåd eller missöden. Kanske just därför..
Trött på folk, trött på världen är jag dock. Väldigt trött. Andra sociala medier såsom Facebook och t om Instagram har jag för tillfället lagt lite på is för jag mår inte bra av skiten. Istället tänkte jag skriva av mig mina bittra tankar för mig själv igen, här på Min blogg där jag kan koncentera mig på att faktiskt skriva av mig på riktigt. Och lägga mig själv och mitt ego i fokus utan att störa någon annan ;)


Jaha, vad har hänt då under mitt ganska händelselösa år? Sist var jag ju nyligen hemkommen från och förälskad i Paris. Still am. Mot hösten drog flyttlasset och vi flyttade äntligen in i vår splitternya lya där vi trivs så jävla bra. Nära till allt, snyggt och lite flashigt förstås. En piercing i snoken och två gaddningar har jag hunnit med också.
Min misstänkta 25-års kris har inte gått över, och det skulle inte förvåna mig om den håller i sig till 30. Jag har börjat ställa mig jobbiga frågor som vart är världen på väg, vad är meningen med livet, och vad händer efter allt.. mycket tack vare alla kränkta idioter och allt hat som numera präglar världen.
Igår fick vi utrymma hela vår galleria pga ett bombhot från en 12-årig pojke. Idag vaknar jag upp till att David Bowie har gått bort. Är det konstigt att man blir deppig och att Netflix och dylikt är det enda som gör en glad?

Well well. Jag har flottigt hår och myskläder så tänker inte bjussa på någon fräsch bild. Ingen alls faktiskt. Ville bara göra ett livstecken, och testa på att plita ner tankarna igen. Förhoppningsvis blir det flera och oftare framöver. Nu skall jag göra soffan sällskap och varva Carrie Diaries med Versailles, äta gott och gosa med min karl och katt. Ja, med det sagt rullar livet alltså på som vanligt.

Peace off!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments