Visst blir oplanerade helger oftast de roligaste?

Helgkalenden stod fortfarande blank när jag vaknade igår morse. Gick upp och ut med babe på stan, köpte lite böcker och nice frukostbröd. Hittade svarta (!) macarons med lakritssmak, sjukt goda för övrigt..


Blev sugna på utekäk framåt kvällen, varpå vi gick till Varda med Maja. Lite bubbel och en vinare senare var vi knappast sugna på att pensionera kvällen. Som kontrast hamnade vi på Grogg, ett trångt litet sunkställe (bemärkelse bra) jag aldrig varit på innan. 29 spänn för en öl! Kommer lätt gå dit vid helgen innan löning i framtiden, haha. Det var jäkligt trevligt, satt och snackade och träffade lite bekanta. Några timmar senare och en aning mer rund under fötterna slöt vi upp med fler folk och hamnade till sist på Harrys, dansade fult till gamla slitna hits och insåg på vägen hem att min klack hade pajat xD
Denna söndag har varit så lugn och skön som bara söndagar kan vara. Vi vaknade en bra stund innan stan ens öppnat, så jag fick snällt invänta min bakisritual av Vivaldisallad men ack så värt det var.
Besökte familjen Lundqvist på en fika också, det var på tiden. Fick dessutom en hel låda hembakta rawfood-bollar med oss hem :D
Såg senaste Beck och tryckte i mig en pizza, och nu känns det som att jag kommer att rulla ur sängen i morgon bitti. Bläu. Nä, ska bli skönt med ordning och reda och måndag, tillbaks till kvarg och träningspass. Haha. Such a cliche.

Nu tänkte jag forstätta på serien Transparent som jag började på idag. Känns som en alldeles lagom dramatisk och mysig serie att titta på innan sängdags. Hoppas jag slipper kämpa för att somna ikväll åtminstone. 
Puss off!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments