Igår var det utekväll med Therese, vi gick till Saturn som hade säsongspremiär. Vi var där lite väl tidigt, ingen kö alls och nedervåningen med dansgolvet hade inte ens öppnat. Lite ironiskt, eftersom vi efter förra gången (då var det lång kö och knökat när vi väl kom in) sa att vi skulle vara tidiga nästa gång.
En trevlig kväll var det iallafall. Vi satte oss i bar-soffan, och panka som vi är ville vi ha den bill
igaste ölen.. det var någon asiatisk sort jag inte ens sett innan. Den såg ganska läskig ut, men den fungerade bra ^^

I torsdags hände det många trodde kanske var omöjligt, eller i alla fall väldigt ovanligt. Jag köpte BYXOR. Jag har gärna underskattat byxor och har de senaste åren gått i strumpbyxor och kjol, ja, även på vintern. Så när jag för en gångs skull haft byxor på mig har jag fått reaktioner. Ungefär som när jag inte har skor med klack. Det har jag blivit lite bättre på också faktiskt, ballerinorna har faktiskt fått följa med mig en del i sommar trots allt.
Byxorna är i alla fall skitsnygga och jag älskar dem redan. Jag kände mig "säker" och
"stängd" på något sätt, då jag annars måste hålla koll på att kjolen hänger rätt eller att ingen tallar under den :P Enda kravet jag har på långbyxor är att de ska sitta tight, och tro mig, dessa sitter TIGHT. Jag vågar knappt göra för stora rörelser.
Stuprör och min glansiga Gina Tricot-jacka kommer antagligen bli min siluett de varmare dagarna i höst!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag får väl erkänna att jag tidigare varit ganska mot bloggar. Har tyckt att det mest varit "ännu en trend", en ganska meningslös sådan. Vad jag själv aldrig tänkt på är att det kanske faktiskt kan vara ganska kul, för en själv, att skriva av sig på detta sätt? Som en god vän sa till mig igår, så faller ju orden och tankarna lättare över tangentbordet än vid t ex vanligt traditionellt dagboksskrivande, vilket stämmer mycket bra. Då jag aldrig varit en aktiv läsare av någon blogg vet jag ju faktiskt inte riktigt vad hela grejen innebär, det kanske är väldigt givande.
Hursomhelst, så bestämmer jag mig nu för att skapa min egen blogg. Redan nu fotar jag och skriver en del om vad som händer i min vardag, så varför inte göra det personligt? Använder mig utav vissa communitys för att dela med mig av mig, men det känns inte tillräckligt. Jag får inte utlopp för att göra det my way, så att säga.
Hur länge jag håller denna uppe och hur ofta jag uppdaterar har jag ingen aning om, det får komma som det kommer. Om den blir läst eller inte spelar ingen större roll heller faktiskt, då jag börjar med detta för min egen skull :) Ett bra tidsfördriv för mig som nybliven student antar jag, jag är arbetslös och har mycket tid att döda. 24 timmar per dygn för att vara exakt, och det är mycket när man har svårt att fylla dem ^^


Så, välkommen till Lythias blogg!

Likes

Comments

Det är ganska intressant att en måndag verkligen känns måndag, även när man inte är förpliktigad till att gå i skolan eller jobba. Under de flesta söndagar och måndagar har jag samma känsla som jag hade när jag gick i skolan. De värsta dagarna enligt många, så även enligt mig.
Denna måndag hade jag egentligen något viktigt att göra, jag hade en bokad till hos den kära arbetsförnedringen, men inatt fick jag skicka återbud via mail då jag är så hes att jag inte kan genomföra ett samtal. Jag måste gå till någon i familjen för att säga någonting, då min röst inte gör sig hörd om jag försöker ropa på någon. Det känns sjukt (höhö), jag fick ont i halsen för ungefär en vecka sedan och gjorde mig beredd på den tredje förkylningen sedan studenten, men det stannade vid endast halsont. Känner mig frisk och pigg i övrigt. I lördags blev rösten värre allteftersom kvällen gick, och i bilen hem var jag hes. På söndagsmorgonen blev jag förvånad när jag inte kunde ge min syster en komplimang för klänningen hon hade på sig utan att jag lät som en stucken höna. Hoppas jag är bättre imorgon iallafall.
Idag har jag slutfört min stora städning i mitt rum, det k
änns riktigt härligt. Så rent och snyggt som det är nu har jag inte haft det på minst ett halvår. Lusten för att hålla ordning domnade ett tag, och det såg alltid halvklart ut varje gång jag fixat. Nu däremot har jag rensat igenom alla lådor och skåp, och min garderob förstås. Som nu uppenbart är för liten, trots att jag valt att göra mig av med några plagg som gjort sin tid hos mig. Crazy. Eller inte.
Apropå kläder och för små garderober hade jag ju gärna fyllt på min med någonting från Dita Von Teese's underklädeskollektion som kommer till Europa den 23:e september. Jag är redan lite småkär i den prickiga från sneakpeeksen. Too bad att man är arbetslös, som sagt. Eller kan man få socialbidrag för det tro? "Hejsan, jag behöver nya underkläder för några tusenlappar, will you
help me?!" Det roliga är att jag hade kanske t.o.m kunnat göra det..




Imorgon åker jag till Västerås, till min Patric. Två veckorsedan vi träffades nu, så nu är det verkligen längtan i min kropp. Tågresan måste jag döda på bästa sätt, jag har tröttnat på att åka tåg. MP3-spelaren är ju given, men det kan bli lite trist efter ett tag det också. Att börja på någon bok är väl egentligen det bästa, då jag läser ut tidningar och magasin alltför snabbt för att klara en resa på över 3 timmar. Well well, I-landsproblem.
Jag borde kanske fundera över vilka plagg som skall med denna gång. Är borta nästan en vecka, och vi ska ju på kryssning :) Om jag inte börjar småpacka redan nu kommer jag antagligen vakna sent imorgon, med huvudvärk och andra faktorer som känns olämpliga vid stress. Om jag känner mitt öde rätt, vill säga ^^

Likes

Comments