Mina liv ❤️

Idag har jag flängt runt överallt och köpt massa grejer innan en till avskedsmaträtt ägde rum. Denna gång med släkten på pappas sida. Blev en urmysig kväll på grappa och som ni ser är klockan ganska mycket nu nör jag skriver detta. Det är för att vi hamnade på vår balkong när vi kom hem och verkligen pratade hela familjen om allt. Minnen och svårigheter som vi har tagit oss igenom tillsammans. Sjuka grejer som en familj inte ska behöva gå igenom men som givit oss fen gemenskapen vi idag har. Så tacksam!
Det sista jag gjorde var att sitta och spela gta med min bror.

Imorgon är det midsommar och jag är mer taggad än någonsin, är så fenomenalt glad att jag får chansen att fira midsommar hemma i Sverige detta år! Med planerna som är gjorde så kan jag inte se något annat än att morgondagen blir grym!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nuu är jag hemma efter att ha hängt med kära Sebastian och snackat ihjäl oss, blev även ett stopp på Sibylla som är helt nyöppnad här i vår lilla stad. Det har vart jättetrevligt och så kul att få lite egen tid med honom. Det uppskattar jag så mycket! Usch denna vecka börjar bli jobbig nu, att träffa alla sina käraste för sista gången är inte kul! Eller det är kul att träffa dom men det är inte kul att åka ifrån dom och veta att det där var sista gången som jag träffade dom... USCH! Men dessa människor vet jag att jag var kvar när jag kommer hem och det är så jag var tänkt detta sista halvår. Jag har inte spenderat en sekund med folk jag inte tycker om, helt onödigt att umgås med idioter när man kan umgås med vettiga och snälla människor känner jag!

Imorgon ska jag luncha med Filip så det blir en sista lunch med honom oxå. Men är så glad att jag gör detta även om det är lite jobbigt för hade ångrat det så mycket sen annars.

Likes

Comments

Idag så hade jag och livets liv en lunch tillsammans, förmodligen den sista på ett tag. Var otroligt trevligt och skönt att träffa henne igen och prata om allt och inget så som bara vi gör. Längesen vi sågs verkligen och snart blir det ännu längre sedan! Har en hel del avskedsluncher och liknande nu denna vecka så man lär ju bli ruinerad iallafall. Ändå värt.
EN vecka kvar idag mina vänner!! EN LITEN JÄKLA VECKA!!!!!!
Inatt så fick jag även kontakt med några tjejer som åker samma flyg som mig så det känns även det helt fantastiskt!!

Likes

Comments

Var på mysig middag i kungsör för att fira av mig på mammas sida innan vi åkte till kvickan för lite mys!

Likes

Comments

Igår bestämde jag och Hanna oss för att dra ut och det skulle bli min sista utgång i Eskilstuna på väldigt länge. Och denna utgång blev så BRA. Så bra så det finns inte allvarligt. Livets jävla människor var ute och det var bara så jävla fantastiskt!!!! Är så glad att den blev så bra verkligen. Hela kvällen och natten var spontan och det är verkligen då det blir bäst.
Har skaplig sömnbrist och ligger och blundar var och varannan minut men jag ska inte klaga för det, det var det värt. Bra kväll med bra avslut.
Snart ska jag åka till mamma och fille i kvickan och ha lite födelsedagskalas. Hoppas på massa fika.

Likes

Comments

Blev en ordentlig myskväll hos Lovisa idag med massa gott och massvis med snack. Otroligt trevligt var det verkligen och jag försöker verkligen ta vara på alla mina sista dagar här hemma nu. Känns som jag lyckas väldigt bra.

Likes

Comments

Hanna hämtade upp mig imorse och vi tog bilen till Stockholm för en tripp på mall of Scandinavia, fick med mig ofantligt mycket grejer hem faktiskt! Flera påsar och tror det var 8 klädesplagg och två par skor(?!). Sjukaste. Men det var värt för jag behövde det verkligen så då är det lika bra att slå alla flugor i en smäll kan jag känna.
Nu är jag hemma och doften av ungspannkaka sprider sig i hemmet och det ska bli så jäkla gott!!!

Likes

Comments

Har spenderat dagen med hanna och vi har gjort lite allt möjligt. På kvällen åkte jag ut till kvickan för lite grillat och vattenskoter. Jag åkte även ring och fick upp ögonen för våtdräkter. Satans snyggt. Ska nog bli en surftjej någon gång i livet och gå runt i sådana varje dag.

Likes

Comments