View tracker

Att skapa drama är något vi kvinnor är så duktiga på. Att klunga ihopa oss och gå på en individ som är ensam. I den stunden tycker man att oj vad vi är duktiga som går alla på en enda person samtidigt för det kändes ju så bra i den stunden. I mina ögon klassar jag sådana som de svagaste och mest osäkraste personerna som behöver stöd från andra att ge sig på en enda individ som inte har någon ! Fruktansvärt svagt och lågt att agera på ett sådant sätt och kränkande. Hemskt att detta faktiskt pågår även efter skolåren blir mörkrädd för mänskligheten och för mitt barns och andra barns framtid! STOPPA MOBBING

Likes

Comments

Ja då sitter man här och väntar på att Ikea ska komma förbi idag. Beställde ju montering förra veckan och idag äntligen ska det monteras upp längtar!!

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag är jag och lillen på något som heter Teddy kliniken. Det är en studie där man kollar varför vissa barn får diabetes. Min son har inte utvecklat diabetes men han ligger i en riskzon för det så därför måste vi gå på kontroller med jämna mellanrum. Då får man svara på lite frågor och dem tar blodprover men framför allt så är sjuksköterskorna helt underbara!


Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas ni har haft en skön morgon! Har precis druckit mitt kaffe och fixat mig innan det är dags för en lång dag på arbetet 😊👍🏻.

Gårdagen var kanske inte bästa dagen morgonen var underbar❤️ men kvällen blev en oväntad tvist med oro blandat med andra känslor så min fina vän Ellinor kom och stannade hela natten 🌹.

Nu ska jag fortsätta att fixa mig lite till innan det är dags för mig att gå. Önskar er en fin dag.

Likes

Comments

Nya lösfransar från unique lashes ❤️ så himla fina kommer definitivt att beställa flera!

Likes

Comments

Godkväll!

Idag har inte varit min dag alls! Vaknade mådde hyfsat bra men sen vände det rätt snabbt tråkigt men man får ta vissa saker med en nypa salt ibland 😞.


Beslöt mig för att besöka min mamma ikväll så det blir väl filmkväll och lite gott på de.

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas alla har en härlig morgon! Vaknade precis till regnet som slår mot fönstret. Tycker det är härligt med regn och med en regnig dag så passar det perfekt med film och mys.

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas alla mår bra? Själv är jag sjuk har blivit förkyld och ligger hemma och bara vilar. Fick skjuta upp monteringen av mina grejer till nästa torsdag men tiden går fort så de är ingen fara ☺️.

Nu gäller det att dricka mycket te och andra varma drycker och bara mysa och bli frisk igen .

Bild på mig och mitt lilla hjärta

Likes

Comments

Godmorgon till de flesta men godnatt för mig :) . Jobbar natt idag så ska sova lite om en stund men tänkte göra en update från gårdagens shopping. Var alltså på Ikea och shoppade lite kom hem med två st grejer som kommer att monteras på torsdag spännande längtar verkligen 🙈. Ni vet den känslan när man äntligen har fixat något till lägenheten som man verkligen vill ha.

Likes

Comments

Godmorgon!

Hoppas att ni har haft en bra morgon. Lillen och jag vaknde vid 05:30 imorse och fick skynda till förskolan som vanligt :). Han har varit lite dålig men är bra nu igen.

Idag händer det en hel del ska åka till ikea idag för jag ska köpa lite saker till min lägenhet hade jag tänkt men lär ju inte få hem det förrän om 2 dagar ungefär. Har bott i min nya lägenhet i ca 3 månader snart och det tar lite tid med inredning och organisering men känner att det börjar att falla på plats vilket är skönt :)


Nu ska jag kolla på min serie innan dagen börjar.Likes

Comments