View tracker

Godmorgon till de flesta men godnatt för mig :) . Jobbar natt idag så ska sova lite om en stund men tänkte göra en update från gårdagens shopping. Var alltså på Ikea och shoppade lite kom hem med två st grejer som kommer att monteras på torsdag spännande längtar verkligen 🙈. Ni vet den känslan när man äntligen har fixat något till lägenheten som man verkligen vill ha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon!

Hoppas att ni har haft en bra morgon. Lillen och jag vaknde vid 05:30 imorse och fick skynda till förskolan som vanligt :). Han har varit lite dålig men är bra nu igen.

Idag händer det en hel del ska åka till ikea idag för jag ska köpa lite saker till min lägenhet hade jag tänkt men lär ju inte få hem det förrän om 2 dagar ungefär. Har bott i min nya lägenhet i ca 3 månader snart och det tar lite tid med inredning och organisering men känner att det börjar att falla på plats vilket är skönt :)


Nu ska jag kolla på min serie innan dagen börjar.Likes

Comments

View tracker

Måndag kanske inte min favorit dag men fint väder har vi idag iallafall. Idag har det varit fullt upp för min del vaknade tidigt för att rusa iväg till Lund till Käkkirurgiska kliniken och om en stund blir det jobb.

Men nu tänker jag sitta och njuta av min favorit serie :)

Likes

Comments

Hej och godmorgon alla!

Hoppas att alla har en härlig söndagsmorgon . Tog mig hem till min mamma och dricker kaffe och till det äter vi hennes goda lussekatter.

Om en stund kommer det lite fler gäster så vi hörs väl senare :) .


  • Vardags
  • 5 readers

Likes

Comments

Hej och välkommen!

en snabb inledning har precis börjat blogga igen efter en lång paus på nästan 5 år. Kändes som att det dags att börja om nu då jag gillade att blogga förr och förhoppningsvis ska jag finna glädjen i det igen :)

vem är jag då?

jag är en glad och positiv tjej , är deltidförälder till en pojke på snart 7 år och arbetar som undersköterska men har planer på att vidare utbilda mig på längre sikt.

Hoppas att ni kommer att trivas med att läsa min blogg. Önskar er en fortsatt fin kväll.


Likes

Comments