View tracker

Ja det var länge sen jag skrev här, typ fyra månader sen. Julen har kommit & gått nyår lika så. ett nytt år & nya möjligheter​. Har väl lite planer för detta nya året vad det blir får ni veta så småningom vill se om jag lyckas först. Denna helgen har varit fullt upp bästa Camilla & barnen har varit här alltid lika roligt. Vi gick på bio En man som heter Ove igår lördag, bästa Moa har varit här oxå alltid lika kul, många skratt blir det. Nu är söndag å jag å min älskling ser på tv samt jag sitter vid paddan å skriver detta inlägget. Men det blir snart att gå å lägga sig typ, är rätt trött efter en intensiv helg. Kram Lykke 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

​JAG försöker ändra mitt liv men kan bli så ledsen när nån försöker dra mig tillbaka & hela tiden påminna mig om de fel jag gjort. Jag vill gå vidare & göra saker bättre nu, men att hela tiden bli påmind av människor som då ska föreställa mina vänner tjatar om mina fel & brister. Tillslut blir det som ett slag i ansiktet gång på gång & det gör väldigt ont. Känner mig väldigt obekväm med dessa människor & då drar man sig för att träffa dom. Sen finns de dom som uppmuntrar mig som får mig att vilja kämpa när det är svårt, dessa är guld värda.. Men nu ska jag försöka sova nattinatt på er.

Likes

Comments

View tracker

Likes

Comments

​Är spänd i hela kroppen som en fiolsträng med huvudvärk & illamående. Det har varit en massa jobbiga dagar sen föra fredag natten efter en riktigt fylla, absolut inget jag är stolt över. Drack så jag blev alkoholförgiftad 2.1 i promille väldigt mycket enligt läkaren på sjukhuset, det var där jag hamnade på akuten, sen blev jag inlagd till dagen efter. Detta är då inte första gången detta händer där jag lekt med mitt liv. Jag tål inte alkohol & ska absolut inte ta något överhuvudtaget. Varför jag skriver om detta är för det har varit ett stort problem för mig. Jag när jag har festat druckit kopiösa mängder alkohol tills jag stupar i backen helt enkelt. Jag kan inte skylla på någon el något det är bara mitt eget ansvar att det blivit hel tokigt. Jag är ingen missbrukare men en riskbrukare där jag testar hur långt jag kan gå. både med mig själv & hur länge folk står ut med mig. Jag testar kärleken med mitt dumma sätt att få uppmärksamhet. Ytligare ett problem är att jag har inte spärren när det borde vara stopp på mitt drickande. Men efter helgen så har jag beslutat att aldrig mer dricka alkohol & det är ett beslut jag är stolt över att tagit, inget mer lekande med mitt liv som insats. Jag har min familj, mina vänner & Jesus som mitt stöd. Så från & med den 23 augusti så lever jag nu ett liv utan alkohol. By by!


Likes

Comments

Några ändringar i bloggen ny bild & lite bokstäver. Imorgon/idag så blir det lite party med goa vänner, har lånat en ur snygg klänning av en väninna som jag ska ha på mig (bild kommer). Har köpt en ny laptop nu i veckan är super nöjd med den, den är en liten variant. Känns som jag börjar komma på banan igen efter en jobbig vår & sommar med deppighet. Vet att allt kommer ordna sig tillslut, saker kan bara bli bättre nu när jag bestämt mig för vissa saker. Med stöd av min familj, vänner & Jesus i mitt liv kan det ju bara bli bra.. Nu börjar jag bli trötter så det e dags att sova så By by från mig.

Likes

Comments

Är hos goa vänner & dricker kaffe med lite prat om allt & ingenting. Anneli & Niclas är såå underbart goa vänner till mig är så glad att ha dem i mitt liv. Med dem kan jag prata om allt de är med mig även i motgångar vänder mig aldrig ryggen el snackar skit om mig, de idiotförklarar mig aldrig som en del kan göra.. Även om jag gör fel så dömmer de aldrig mig även att de kan tycka att det jag gjort inte var så bra. Livet kan vara bra knepigt men det är bara att göra det bästa av livet. Men nu ska jag hem å softa i min soffa å se på tv sen blir det natten. By by från mig!

Likes

Comments

​Äntligen sol & värme som jag längtat. Sitter vid min dator, lyssnar på musik å bara njuter. Är hundvakt till lille Tyson det e så mysigt att ha honom här hihi. Funderar på att ha en liten sommar fest med god mat,musik, med goa vänner. Får återkomma med det när datum e bestämt. Hoppas goa Amanda kommer snart ska visa henne en rolig sak hehe... men nu en mys stund med Tyson by by på er.

Likes

Comments

Detta är min son han är det bästa jag har, han är glädjen i mitt liv utan honom vore jag ingenting. Är så otroligt stolt över honom. Jag älskar dig min son... 

Likes

Comments

Är astrött hela tiden orkar typ ingenting, där av inget skrivande här på ett tag. Men nu så skriver jag några rader sitter här med en mugg kaffe så man piggnar till lite. Min trötthet beror på att jag fått diabetes, ska få tabletter för detta börjar ta dom i morgon. Det blir att ändra en hel del i mitt liv nu, med mat & motion det kommer bli as tufft den första tiden. Avskyr att motionera & vill äta när jag känner för det, inget kul alls. Men nu ska jag försöka fixa i min lya lite så det är fint till  min älskling ev kommer ikväll. By By!

Likes

Comments

​Är så nöjd med min nya header den e så fin är nöjd med hela min blogg. Men nu ska jag se färdigt på en film. By by

Likes

Comments