View tracker

Hej
Säljer nu till stor del alla mina oddmolly

För alla Cardigans 1000:- st alla är i storlek 1

Tunika 300:- st storlek 1

Klänning st 2 600:-

Freddy väska 300:-
Freddy biker st s nya med lappar 800:-
Freddy tränings set nya med lappar 500:-
Freddy snug använda en gång st s 500:-

Skriv i kommentarsfältet ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Att vakna upp på morgonen och känna energi är något som jag inte haft innan . Jag vet jag tjatar om de , men de känns som jag är en helt ny människa .
Min man sa till mig idag : du är inte en mamma längre 😊 du är förändrad , du har sexat till dig !

Och de är verkligen så jag känner de själv .
Med två täta graviditeter så har självförtroendet varit på noll , jag har köpt dyra kläder för tron om att må bättre . Försökt gömma mig bakom de där dyra plaggen när jag egentligen bara ville må bra .
Barnen älskar man ju över allt annat men man tappar lätt sig själv . Jag gjorde de iaf .

Vi har haft en otroligt kämpig tid med familjen .
Sen 2013 så har detta hänt :
Vi blev gravida med Lion
Jag gick upp 30 kg
Danny fick diagnos Asperger och kraftig ångest
Han slutade skolan och varannan vecka var jag hemma med både han och Lion , sommaren 2014 rasa jag i vikt , jag svälte mig och levde på godis och cigaretter . Kort därefter blev jag gravid med Kelly , gick upp 30 kg igen . När hon föddes så gick de inte att svälta sig . För de första så ville hon amma och jag var tillbaka i fula ovanor så som shopping ( jag har haft stora skulder då jag har dämpat ångest med att handla kläder ) godis , mackor osv osv . Mattis mamma blev sjuk och vi fick sälja hennes lägenhet osv , min mamma blev sjuk osv osv . Vad de var går jag inte in på utan jag gör en lång historia kort . Mattis mamma är bipolär och hon har dolt de sen han var liten och vi fick först reda på de nu . Min mamma har ångest och fibromyalgi och dämpade de med alkohol . Så där var de ytterligare personer vi fick hjälpa . Jag själv hann inte med mig själv . Men nu i somras så hitta jag FOREVER . Och de har stärkt mig som person att jag kan välja vilka jag vill arbeta med och när . De kommer vara perfekt när Kelly väl börjar på dagis . Men ivf vi har glömt bort oss själva . Men nu efter c9 och med fortsättning av F1 har jag ju som sagt fått så mycket energi . De är egentligen helt ofattbart att jag mår så här bra . Då inser jag att jag låst mig själv och inte tillåtit förändring
MEN NU ÄNTLIGEN

NU känner jag verkligen känsla av glädje och styrka till allt annat runt omkring
För nu mår JAG bra

Och att jag har möjligheten att ge andra denna chansen är otroligt roligt och därför finns de inga tvivel om att de här är de jag ska arbeta med .

Som sagt kör jag fit1 nu och bilden var dagsformen !

Nu kör jag på och blir bara gladare och gladare varje dag
Nu ska jag sälja alla mina odd molly
För jag behöver inte gömma mig länge

Jag trivs med mig själv

Är du oxå fast i ett ekorrhjul men vill se en förändring , kontakta mig så kan vi prata mer ❤️

Bjuder oxå på ett härligt smoothie recept

FOREVER ultra vanilj 1 skopa
1 dl frysta körsbär
1 cm ingefära
6 istbitar
2 dl mandelmjölk

Mixa och njut

Likes

Comments

View tracker

Med Philipe var de en enkel match att vara hemma med honom , för de var bara han och jag . Vi kunde ut och äta vi kunde göra allt möjligt .
Sova fick man ju oxå göra 🙈

När de bara var Lion var de såklart lätt de med , men man behövde fortf gå upp och ta Philipe och Danny till skolan , men sen efter de kunde man göra vad man ville.

När Kelly kom var de otroligt lätt i början ... I början sa jag 😂 numera när Lion är hemma är de en kamp att hålla han lugn , han har börjat slå Kelly av svartsjuka och är stimmigare än en Duracell kanin , man får liksom inte stopp på han . Och detta pågår från att han vaknar kl 5 varje dag till att han lägger sig kl 19. Hinner saker de gör jag för de gör man alltid , så som städning jobbet osv

Men de är just den här trotsen som börjat komma nu som är över jobbig , man vill bara snabb spola förbi tiden . De är så svårt att aktivera han nu när de är kallt . Såklart går vi ut men då tycker han de är så kallt så då vill han bara sitta i vagnen .
Längtar nu tills våren kommer , då kanske detta lugnar sig. För just nu är de jobbigt en daglig kamp
Men den fixar vi som allt annat ❤️
Men ändå 🙈

Nu försöker jag somna Kelly så de kan bli någorlunda lugnt i huset .
Idag kommer en kille som ska kolla på vår soffa . Vi ska reklamera den för den ser rent ut sagt för jävlig ut . Söm fel , ser redan ner sutten ut osv , tyget på stommen är snett . Och den betalade vi 30 tusen för ! SJUKT ! Så nu ska jag ta i med hårdhandskarna

Önska mig lycka till 😘

Likes

Comments

Philipe var beräknad till den 4:e december 2006, men mina barn har en tendens att vilja stanna kvar längre 😉
Jag hade haft en lätt graviditet förutom illamående.
Jag gick i skolan då men valde att hoppa av , var ju 18 år när jag blev gravid .
Jag hade gått och väntat och väntat hade förberett mig mentalt på den otroliga smärtan som jag skulle få uppleva. Men oxå lyckan !

Som sagt Philipe valde att stanna kvar . I hela 14 dagar!
Den 17:e december så var jag och min mamma i Ystad för att checka läget med han när han fortf låg i min mage ( berättelsen kanske kommer vara lite snurrig då jag inte minns allt helt ) de gjorde ett sista TUL och för att även kolla till vattnet . De var tänkt jag skulle sättas igång den 19:e december . För jag hade som sagt gått över och inga värkar så långt ögat kan nå .
Jag fick en tid för igångsättning och åkte sedan hem med min mamma . Vi valde att gå ut och äta på en thairestaurang. För de skulle ju vara mitt sista restaurang besök som bara Lykke. Jag tog den starkaste rätten ( för hade ju hört de skulle kunna sätta igång , fast fan vet om jag trodde på de för jag hade testat ALLT ) väl hemma så börja jag känna mig lite konstig , jag hade inte ont men något kändes annorlunda jämfört med vad de hade gjort innan .
Jag ringde min bästa vän Linn , som bor i Småland . Hon skulle vara med under förlossningen . Så jag bad henne komma , hon åkte sent på kvällen för att sen komma fram till mig på natten . Redan på morgonen så hade min mage börjat dra ihop sig ( sammandragningar ) men IOM jag inte hade ont så visste jag inte riktigt vad som skulle ske . Jag ringde förlossningen berättade om min känsla och de sa de var igång . Men trodde inte riktigt på de eftersom jag fortf inte hade ont .
Vi åkte in till Ystad och fika. Väl på fiket så kände jag ett tryck var 4:e minut . Jag skrattade hela tiden , ville fortf inte åka in för de gjorde inte ont . Till slut blev vi rastlösa och vi åkte in . Och som sagt jag hade fortf inte ont . Väl inne så kopplas jag in med ctg
De kollar ifall jag är öppen ( detta är kring 13 tiden )
Öppen 4 cm , de är igång . Jag blir inskriven . Chockad och skakig , väldigt nervös
Jag skulle snart ha min pojke i min famn .

Jag hade ständigt tryck men fortf inte ont .
De gick nån timme , de spände i ryggen . Kl 16 ber jag om sterila kvaddlar, mer för jag vill testa de . Den smärtan man fick av de små sticken var de värsta jag känt 🙈 efter de så gick de snabbt , hade fortf inte ont men tryck och ni vet känslan när man tappar andan hela tiden . Jag klev in i ett bad kl 18, men så fort jag klev i så kände jag ett annat tryck . De var bara att gå upp igen för nu hade jag fått krystvärkar.
Jag var otroligt rastlös och jag var trött på väntan. Hade väntat så jävla länge .
Så bara sa under värkarna kan de inte bara gå snabbare, de tar hål på mitt vatten och då tar de ordentlig fart, jag säger till barnmorskan " jag trodde detta skulle göra ont " alla bara tittar på mig och skrattar , jag blev stressad ville ha ut han ville de skulle vara över . Jag satte mig på en pall , min mamma satt bakom . Jag sa åt henne att nypa mig i armen varje gång jag fick en värk . Och de gjorde hon , och de gjorde ont 😁 jag var mer fokuserad på smärtan hon gav mig än smärtan där nere när jag kände hur de brast . Ett sista tryck . Barnmorskan tar emot Philipe håller på att tappa han . För hon var inte beredd på hans tyngd .

Kl 18.45 den 18 december föddes Philipe
5120 g och 55 cm
Mitt första barn ❤️
Min första son ❤️

De var nu han och jag för alltid

Bästa känslan ❤️

Alla på BB var chockade , inte bara för min ålder utan för hans storlek och för att jag gjorde allt utan smärtlindring 💪🏼 vi stannade kvar ett par dgr för när man får stora barn så kan de gå ner lite för mycket i vikt innan mjölken rinner till . Så under dessa dagar kom alla som jobba där in och kolla på min stora bebis som jag fått alldeles själv utan lindring ❤️

Där och då var jag stolt ❤️
Och än idag

Min Philipe ❤️

Nästa berättelse blir min lilla Lion 😘

Likes

Comments

Är ni nyfikna på hur de gick till när mina barn föddes ?
Första delen kommer upp idag

Berättelsen om när Philipe kom till världen ❤️

Likes

Comments

Igår kväll tog jag fram min gamla iPhone .
Jag börja bläddra igenom bilderna och hitta då bilder från i somras . Jag gick upp 30 kg med Kelly , även med Lion men efter Lion så försvann allt vikt snabbt . Men med Kelly var de annorlunda , kilona som fanns kvar ville inte bort . Så i augusti gjorde jag min första c9 , en del kilo försvann men jag hade inte riktigt motivationen för förändring . Jag var fortf rädd

Nu efter jul och nyår så påbörja jag min resa igen och denna gång ORDENTLIGT

Och nu har jag verkligen något att jämföra med
Wow vilken resa jag gjort 💪🏼

Jag har verkligen världens bästa jobb med världens bästa produkter ❤️

C9 kan vara kämpigt de två första dagarna för du dricker bara en shake till lunch , sen består frukost, lunch och middag av 30 ml aloe Vera , även mer men den första dagen är ganska lätt då du tar från ditt förråd från gårdagen . På morgonen när du vaknar dag 2 så hade jag huvudvärk , var hungrig
Men drack massor av vatten hela tiden och gick ut och rörde på mig . Dag 3 så var de shake till frukost och redan där började min energi smyga fram . Utan celcius el kaffe så vaknade jag pigg. Efter de så blev allt mycket lättare . Jag började träna med 7 minuters appen och gick 2-3 långa promenader varje dag . Jag var/är gladare än nånsin ❤️ när jag skulle mäta mig sista dagen fick jag en chock , hade minskat 23 cm och fått ner 5 kg 😍😁 känslan när du ser detta , när du får mindre siffror är oslagbar . Jag fortsatte med F1 vilket jag fortf gör idag , i 3 dagar stod vågen till men nu har jag totalt gått ner 6,5 kg 👍🏻 ska bli spännande och se vad som sker när jag är klar med allt 😍

Men kan ni förstå mig vilken chock jag fick när jag såg före bilderna från i somras . Är de verkligen jag ? Jag minns känslan när jag tog fotona , jag la ut dem på insta och påpeka jag mådde bra som jag var . Men de var ren lögn . Jag mådde inte alls bra
Jag kunde inte slappna av inför min man jag blev så där tråkig som jag hade varit i mina mardrömmar
Men nu är jag tillbaka 💪🏼 och om inte ännu bättre form än när jag först träffa Matti

Äntligen kan jag vara avslappnad i hans närvaro och känna mig sexig 🙈

Så himla kul jag har på denna resan
Och de roligaste är att jag gör den med massa andra 😍

Gick upp 5 idag , barnen vakna
Inte alls den sura arga Lykke som bara vill sova mer utan hon som direkt kan gå upp och fixa saker i hemmet 😊

Nu ser jag fram emot vad denna dagen ger mig

Puss på er

Likes

Comments

Jag vill inte denna helgen ska ta slut , älskar att få lite egentid med min man ( dvs bara två barn hemma ist för fyra ) vi har haft en underbar dag idag . Promenerat i de vackra vädret och handlat ( blivit en vana de där med att gå överallt numera) vi hade så där mysigt och trevligt som de bara går att ha 😊
Inhandlade massa nyttigt inför kvällen och även middag . De fick bli en smarrig Thai sallad ❤️
Så nu ska vi mysa för barnen är på väg att somna 👍🏻

Min man var förresten iväg och träna med en vän till han så då passa jag på att göra 7 minutes workout * 3 💪🏼
Det som är de roligaste är att Lion är delaktig i min träning , är så gulligt att se han försöka sig på armhävningar 😂 och när jag gör plankan och benböj så ska han antingen vara på mig eller så ska jag lyfta han . Snacka om bra träning 😃
Han vill verkligen vara med på allt vi gör och de är så kul att se .
Han och jag ska snart påbörja en tränings kurs på nordic wellnes , vill hjälpa han att utvecklas ännu mer och bli av med rastlösheten 😉

Blir ju rätt mycket av just rastlöshet då han får vara hemma med mig så pass mycket . Han är ju egentligen en riktig dagis kille . Älskar när han kommer dit , han springer rätt in och börjar leka . Så har de varit redan från start . Han är så otroligt social och livlig den där lilla killen . Och tänk han är bara 2 år . Undra vad de blir av han ? Ska bli spännande . Men han är oxå en riktig mys kille som älskar att vara hemma med mig och mysa . Verkligen de bästa av två världar 🙏🏻

Och tack vare FOREVER så kommer jag ha möjlighet att alltid jobba hemifrån - de underlättar så mycket att jag alltid kommer ha tid både för barnen , mannen och mitt jobb .
Har alltid haft svårt för att gå till ett kontor och låta någon annan bestämma åt mig. Men nu är de jag som styr allt utan en massa bokföringar och annat .
Helt enkelt de perfekta jobbet för mig 😍

Till slut så kommer de vara så att min man inte kommer behöva jobba så han släpper lite från sina axlar och då behöver jag inte längta efter helgen hela tiden . Utan då kommer vi alltid kunna vara tillsammans ❤️.

Men tills dess så tar jag till vara på helger som denna . En helg med massa mys ❤️🙏🏻

Vad har ni gjort i helgen ? Och vad har ni ätit för gott 😘

  • 1107 readers

Likes

Comments

Självkänsla är inget jag haft .. Jag jobbar fortfarande med den , jag har alltid behövt dölja och ljuga om saker jag egentligen inte behöver.
Jag var 19 år när jag fick Philipe , jag gick över 14 dagar och under dessa 14 dagar så kunde jag höra hur min hud brast . 5120 g vägde han när han kom ut . De resultera i en otroligt hängig och säckig mage .
Sen dess så har jag pendlat , de lösa skinnet och bristningarna har alltid varit där , fick inga nya med Lion och Kelly men jag fick ännu lösare hud . Fick höra att 3:e barnet förstör din kropp . Jag trodde de var försent , men detta är bara början

De senaste dagarna har min mage minskat OTROLIGT i mått , vågen har stått stilla på -5 , men antar de är musklerna som börjat väga . Min mage har fått sig en chock den har helt plötsligt Dratt sig tillbaka .
Jag har shoppat loss olika krämer serum osv tidigare för önskan att få en fin mage . Har trott de var hopplöst .. Men så gjorde jag c9 igen denna gången ordentligt , och jag har gjort wrap men de som har gett mg mest effekt är träning samt ett serum från FOREVER , min man stanna mig igår och drog upp min tröja . Sa de var sjukt hur de hade ändrats , bristningar börjar lysa med sin frånvaro . Fortf löst skinn ovanför naveln , men har fortf lång väg att gå .
Men jag börjar älska de jag ser
OTROLIGT MYCKET !

Vill fler ska känna så - jag vet de finns flera som gömmer sig bakom massa linnen som ska dra in magen ( tro mg jag har varit den personen ) jag har haft 3 linnen på mig och gömt mig bakom koftor . Nu behöver jag inte de längre 💪🏼❤️

Så himla glad

Och att sötsuget är totalt borta är så fantastiskt
Igår så blev min man chockad när jag skar upp massa frukt till fredagsmyset . Och vet ni ?
De var mycket godare 😍

Middagen igår blev en oxfilé bit med hemmalagat vitlöks/persilje/chili smör , och så sallad till de 😍
Sååå gott

Min resa ser ljus ut och jag börjar förvandlas till tjejen jag alltid velat vara - hon som älskar sig själv ❤️

Nä nu ska jag mysa med min familj ❤️
Vi hörs ikväll

  • 1392 readers

Likes

Comments

Dagen börja med en lång promenad mot Emporia med massor av snö och motvind - de resultera i otrolig pump i både ben och rumpa - handling stod på schemat . Älskar motivationen som jag fått och att varje dag jag ser mig i spegeln hör jag inget gnäll utan jag älskar de jag ser - att kunna ha magtröja efter 3 stora barn kallar jag lyx och därför kommer jag inte ge upp 💪🏼 därefter blev de en toppen lunch ☺️Nu får man äta lite mer med F1 eftersom jag rör och tränar betydligt mer , är inne på dag 2 av 30 och känns fantastiskt
Nä nu blir de mys med barnen för att senare göra sig redo för planering ❤️👍🏻

Är du fortf nyfiken och vill veta mer ? Tveka inte att höra av dig 😘

Likes

Comments

De var längesen sist , men idag så fick jag flera timmar med min Philipe ❤️ detta var verkligen välbehövligt för oss båda .

Vi begav oss hemifrån runt 16 tiden och spenderade lite tid inne på triangeln , redan från stunden vi kom utanför dörren så gick hans mun i ett . Jag var chockad för på sista tiden så pratar han inte så mycket med mig för de små är nästan " i vägen " hela tiden . De var så otroligt härligt att få känna och höra hans glädje att vara med mig helt själv 😊

De blev lite smått och gott för han , han hade ju kvar presentkort och pengar sen i julas som han kunde spendera . Hans önskemål var även att äta på McDonalds , som tur var så finns de sallad där och jag behövde äta min middag , för nu är jag ju igång med F1 ( ett 30 dagars program från FOREVER )
Efter de så promenera vi glatt till bian och han fick roffa åt sig lite godis , för mig blev de otroligt nog bara vatten och jag är så stolt över mig själv som klarat de . Men de är ju oxå för produkterna jag använder är så fantastiska och har gjort mig till en ny människa därför har jag inte de suget efter godis .

Vi såg den gode dinosaurien - otroligt bra film med bra betydelse . Perfekt för Philipe som faktiskt är rädd för många saker . För mig är de dock alltid jobbigt när någon dör i en film speciellt en pappa . Då min pappa dog 2004 😞 men vi skratta och grät tillsammans och de var verkligen en nykick för oss båda. Så nu har vi bestämt vi ska göra något liknande en gång i månaden . Nu är ju Lion och Kelly så pass stora så de går .

Så de var verkligen en perfekt dag idag
Imorgon är de träff med alla mina underbara kollegor.
Innan dess så har jag möte med min mentor - ska bli så otroligt roligt att planera inför året
Och nästa helg så åker vi till gathering i Göteborg

Första gången jag nånsin år ifrån barnen helt själv
Pirrigt 😝

Men mer om de imorgon

Kram

  • 1315 readers

Likes

Comments