I dag må være den fineste morgen.


Sol, god frokost, masse energi og et smil rundt munnen.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

God onsdag ♥


Tenk at vi allerede er halvveis i uka? Tiden går jammen meg fort. Før jeg vet ordet av det sitter jeg på flyet til USA og er ferdig med alt som heter skole og eksamener. For en gledens dag det skal bli og gjøre noe annet enn å bare stå opp og lese. Beklager litt kjedelige og ensformige bilder og innlegg her inne, men sånn blir det når man ikke har så god tid som man skulle ønsket. Døgnet trenger definitivt flere timer, og hodet mitt flere hjerneceller hehe.

Over ser dere min 'weekly planner' for denne uka. Greit å ha litt system og lister å krysse av! Synes også det er utrolig herlig å få litt utløp og frihet når det kommer til tegning. Denne lille saken er helt min egen, og det liker jeg :)

Likes

Comments

8 dager til sommerferie, 2 eksamener og et evig mas. Neida, det går faktisk litt framover, og til tross for jeg ikke ser så positivt på noen av de kommende eksemene så ser jeg positivt på livet! Det er ikke bare bare fra en tidligere pessimist, hehe. Jeg tenker at det faktisk kunne vært verre. I stedet for å ha lest ingenting så har jeg lest litt. I dag var jeg til og med på skolen, noe som dette surrehodet som regel ikke takler. Vi er alle i samme båt, men for en merkelig grunn er det kun meg som ikke klarer holde munnen lukket og ro i land en grei studiedag. Det er alt for mye som stjeler konsentrasjonen for en som meg. Jeg har ikke bare maur i baken, men mistenker å ha både maur, biller, edderkopper og marihøner løpende rundt i hodet..


Nå skal jeg ut på min daglige spasertur med ei venninne, og etter det skal det leses og freses som aldri før. Lesing blir som regel til tegning da, men det er i grunnen litt greit det og :)

Ønsker alle en fin start på uken ♥

Likes

Comments

Good morning ♥

Her i huset er søndag dagen til å slappe av og samle litt krefter til den kommende uken. Jeg våknet kl. 08:00 som vanlig, men merket at kroppen trengte litt mer søvn, og sov derfor like gjerne videre til kl. 10:00. Deilig! Er ikke hver dag man har mulighet for å snooze alarmklokka med god samvittighet..


​Elsker og luffe rundt i mine små reinsdyr tøffelsokker mens jeg venter på at kaffen skal koke ferdig. Beste gaven fra mamma altså. Ellers blir det ingen eksamenslesing i dag, ingen stress, men kanskje en liten gåtur i finværet :)

Likes

Comments

Tankene flyr her jeg sitter og prøver å konsentrere meg om eksamen. Tenk at det bare er 16 dager til jeg flyr over Atlanteren! Det føles som ut som det var i går jeg etterlengtet bestilte billetter for å besøke familien min. Jeg var nemlig utvekslingsstudent i California 2. året på videregående, og har siden den gang holdt kontakten. Vi pleier å besøke hverandre litt 'annen-hver' sommer/vinter, men etter jeg begynte å studere på Universitetet har tiden bare ikke strukket helt til. Det skal bli så godt å se alle kjente og kjære igjen!

//Private bilder

STROLLING THROUGH THE CITY

PALM TREES AS FAR AS THE EYE CAN SEE

AND OF COURSE THE FAMOUS JOSHUA TREES


Jeg kan nesten ikke vente! Over en hel måned skal jeg tilbringe med noen av mine beste venner. Alt vi skal finne på! Ikke minst skal jeg slikke masse sol, besøke gamle- og nye fine steder.

Planene for oppholdet kommer senere :)

Likes

Comments

Og hvorfor skriver jeg om dagene mine til ingen og hvem som helst?

Jeg trenger litt mer. Jeg trenger en plass jeg kan rable litt av alt det som trykker inne i skallen ned. Et fristed. Jeg vil bare ha lov å holde på med litt av det jeg synes er kjekt. Ta litt bilder, føre litt treningslogg og ikke minst kanskje prøve å motivere meg selv å være en litt bedre utgave av meg selv. Litt mer positiv, litt mer lykkelig.


Jeg har nok av venninner som ikke ser poenget i å legge ut bilde av dagens frokost. Hvem bryr seg vell om hva jeg spiste til frokost? Jeg bryr meg. Jeg synes det kan se fint ut. Bilder kan være fine, og merkelig avslappende å holde på med. Det er noe gøy med å prøve å få til noe fint - for og så klare det.


Jeg er enda ikke helt der at jeg kommer til å gi meg selv fullt og helt. Jeg er litt usikker på hvor jeg hører hjemme, og er redd for å bli satt i bås. Bilder av meg uteblir enn så lenge, ikke fordi jeg ikke vil noen skal kjenne meg, men fordi jeg bare vil bli litt bedre kjent med meg selv først :) Det er greit å være litt anonym i blant.

Jeg vil bare være meg, men jeg vet enda ikke helt om jeg tørr.

Likes

Comments

Etter en lang dag med lesing sitter jeg endelig nydusjet og klar for film. I dag våknet jeg faktisk kl. 06:30 helt av meg selv, kanskje tidlige eksamensnerver?? Haha. Da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne komme igang og søkte opp 'tips til bedre lesing'. Etter litt om og men fant jeg et tips som jeg synes passet meg bra. Tipset var noe i denne dur: "hjernen fungerer kun optimalt de første og siste 15 minutter man studerer". Det tok ikke lang tid før jeg bestemte meg at det var tingen å gjøre. Så oppsummert idag har jeg lest 30 min, hatt pause 10 - så lest 30 min igjen og pause 10. Sånn gikk nu dagen, og greit var det faktisk!


Det ble nesten den perfekte studiedagen med innlegg av et lite friskt pust, men hofta var ikke helt på mitt lag og planen ble derfor fort å doppe alt som heter tur. Heldigvis slo maurene i baken tilslutt til etter en dag på stumpen, og jeg endte opp med en liten jogge-gå-tur på 4,2 km. Herlig!

Likes

Comments

Det kan fort se ut som jeg har joinet klubb 'get-organized'. Jeg tenkte iallfall jeg kunne prøve, og lagde med det denne weekly planneren. Jeg har ikke greid å fylle den så mye til nå, rett og slett fordi jeg er på level minus 10 når det kommer til å planlegge ting. Jeg tar helst ting som de kommer, og utsetter ting som må gjøres så lenge som mulig. Med den egenskapen skulle man trodd jeg ikke var så kontrollfreak i hodet, men det er nok ikke saken. Jeg planlegger nemlig svært ofte hvordan jeg vil ting skal skje for seg inni hodet mitt, og det er ikke mange ting som skuffer meg mer enn når det ikke går min vei. Merkelig det der!

Uansett, kanskje jeg kan få litt orden på livet med disse to søte sidene. Jeg får til og med litt ekstra trim av høyre hjernehalvdel - der min mer kreative sjel oppholder seg, og det er ikke så dumt!


Stikkordene for dagen har ellers vært avslapping og langtur med ei venninne. Det ble faktisk hele 9,4 km på ca 2 timer. Utrolig gøy hvor langt man kan gå når man snakker og er i godt selvskap. Nå må beina hvile litt, og det samme med hodet. Satser på en pangstart av en fin uke i morgen :)

Likes

Comments

God lørdags ettermiddag alle sammen! Håper alle har hatt en like bra dag som meg idag. Været har igjen ikke vært helt på topp men små ting her og der har gjort dagen litt mer lys. I går mottok jeg disse fine shortsene fra H&M i posten. Er de ikke bare superfine? Jeg elsker dem. Må rett å slett bare si at jeg faktisk har gjort ett kupp! Perfekt til både hverdags å fest synes nå jeg. Gleder meg til å få brukt dem i både USA, Tyskland og Frankrike i sommer. Det blir litt av en sommerferie, og fy som jeg gleder meg!


The perfect shorts for summer

Enn så lenge får jeg bare bite i det sure eplet og fortsette eksamenslesinga. Å lære seg et helt pensum på 10 dager er kanskje en av de større utfordringer jeg har valgt å ta dette semesteret. Meg som skulle ha alt på stell i år vet ikke en gang hva jeg har bedrevet tiden med. Plutselig var eksamensperioden her igjen. I dag har jeg laget oversikt over pensum og de 600 sider som må leses, og har faktisk trua på at dette kan gå!


For å toppe dagen klarte jeg nettop å få nok TISE-poeng til å få 3mnd gratis sumo! Bedre blir det faktisk ikke. Jippi!

Likes

Comments

Jeg må bare starte med å si at en løpetur faktisk gjør overraskende godt for både kropp og sjel! Spesielt når jeg greier å fullføre løpeturen uten å måtte gå hele veien hjem grunnet ubrukelige lysker. Idag ble det hele 7,5km på ca 1 time. Litt løping og litt gåing i fjellet.Livet altså! Tiden går mot sommer og humøret går mot det bedre. Merker hvor mye været har å si på humøret. For ikke å snakke om at det virkelig har gått opp for meg hvor mye det fysiske i kroppen har å si på psyken. Ikke at det er noe super gjennombrudd i historien, men det er ikke akkurat noe jeg har tenkt så mye over før. Det går som regel i: au, lyskene gjør vondt ala da må jeg bli sinna å lei. Nå derimot har jeg litt håp om at jeg kanskje kan klare å endre den tankegangen litt, selv om den egentlig føles rettferdig.

Det er merkelig hvordan dette innlegget bare gikk mot det mindre smileverdige, for jeg har faktisk hatt en veldig fin og aktiv dag idag. Jaja, akkurat denne gang er det nok litt vanskeligere å bli frøken optimist på papiret enn i virkeligheten.

Nå bærer det videre med eksamenslesinga.
​Ha en fin dag, det skal i hvert fall jeg :)

Likes

Comments