Header

foodlove


Til tross for at jeg absolutt ikke fikk sove igår så er humøret ganske så greit idag, og det er slettes ikke verst. Til nå har jeg rett å slett hatt en skikkelig rolig morgen. Jeg bestemte meg for å droppe havregrøten idag å heller lage meg en litt god frokost. Love in a cup, kaller jeg det. Smoothie med litt stekt havregryn smaker himmelsk spør du meg, bare prøv selv!


Ellers blir det hjemmedag resten av dagen. Har allerede rukket å sett gårsdagens forelesning i matematikk, og mangler ellers litt prosjektering og arkitekturarbeid. Blæ, gleder meg så til denne uka er over, og tviler i grunnen på det blir noe særlig helg her i huset.. Fram til da er det bare å ta seg sammen og jobbe videre. Nå stikker jeg på trening i håp om å få litt mer motivasjon, og heldigvis funker det som regel.

Have a good one ♥


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

trening

Jeg har kanskje endelig funnet en treningsgreie som passer meg, og ikke minst passer kroppen min! Foreløpig har jeg i grunnen full fokus på å bygge opp beina mine i form av lett kardio og pittelitt styrketrening kun med kroppsvekt. Med tanke på lyske- og bekkenskaden min som gjør jeg ikke kan gå/løpe noe særlig er det jo ikke så lett å faktisk få god kondisjon eller trene noe særlig, men foreløpig funker dette og jeg føler det har gitt litt resultater. Hurra for det! Treningsuken min:


Mandag:

45 min cardio trappemaskin og 40 min rolig sykling
+ styrke BBG legs

Tirsdag:
45 min cardio trappemaskin og 40 min rolig sykling

Onsdag:
45 min cardio trappemaskin og 40 min rolig sykling
+ styrke BBG arms and abs

Torsdag:
45 min cardio trappemaskin og 40 min rolig sykling

Fredag:
45 min cardio trappemaskin og 40 min rolig sykling
+ styrke BBG full body

Lørdag:
45 min cardio trappemaskin og 40 min rolig sykling + styrke BBG legs

Søndag:
Treningsfri


I tillegg har jeg blitt ganske glad i å gå tur ute i det siste. Det er så deilig å bare høre på vinden og gå i lag i godt selskap, så toppturer må det bli mer av! Ellers er hverdags-timeplanen ganske så full med studentorganisasjonsmøter, skolearbeid og selvfølgelig litt venne- og kjærestetid.


Likes

Comments

tankesurr

Shit, der var sommeren forbi.

Er alle er klare for å starte hverdagen igjen? Skole, jobb, venner og alt som hører med? Det er ikke jeg. Misforstå meg rett, jeg er helt ferdig med ferie og faktisk litt lei. To måneder på farta uten å sette foten i et skikkelig hjem tar litt energi det og. Men hei, jeg har hatt det ganske fint likevel. Faktisk så fint at jeg ikke har rukket poste noen verdens ting, så her er det masse å ta igjen!


Men så var det å få ting gjort.

Det er ikke alltid like lett det heller. Føler jeg har så mye som må bli gjort. Og alt på en gang. Kroppen verker, hodet dunker og det å sove skikkelig kan jeg bare glemme. Tror rett og slett at kroppen min er sliten. Jeg er litt sliten. Forhåpentligvis trenger dere ikke lese mer av negative-Loui, for til neste uke har jeg som mål å bli lykke-loui 2.0. Det skal bli digg å spise ordentlig, kanskje trene litt, dra på forelesning og rett og slett bare få litt rutiner på hverdagen igjen. Jeg trenger det nemlig.

Likes

Comments

exploring

Hei hei,

Her er litt snapshots fra da jeg var på roadtrip i Las Vegas. Bedre sendt enn aldri? Las Vegas gikk for det meste i alkohol, spill, lys og masse gåing. Veldig spennende by å se og masse morro ting å finne på dersom man er en gjeng, men må si at jeg foretrekker strand å vann fremfor byliv hehe.


Ellers har jeg himla mange bilder på lager fra reisen, så det er bare å komme i gang med å forevige minnene her tenker jeg. Det er nesten to uker siden jeg kom hjem fra statene, og har allerede vært i Tyskland i litt over en uke. I morgen går turen allerede videre til Paris, Frankrike. Telt og camping med null utstyr kan bli spennende! Ses forhåpentligvis om ikke så alt for lenge :)

Likes

Comments

exploring


Akkurat nå så er livet i grunnen ganske så fantastisk. Jeg har det bra. Jeg er glad, og føler at det er litt mer energi til overs enn hva det har vært tidligere. Hvitt smil, mørk kropp og lyse hår på armene. Kanskje det ikke er helt sånn, men det er sånn det føles ut akkurat nå, og det føles veldig bra. Prikken over i'et hadde vært om min bedre halvdel kunne vært her med meg, men heldigvis er det bare en uke til vi ses igjen, og det skal bli ganske så fantastisk det og!


Bildene er tatt i Lake Havasu, og helt ærlig - jeg har alltid sverget til California og strendene som følger med, men etter å ha besøkt Havasu i Arizona må jeg nesten gi meg litt. Det er vanskelig å sette ord på hvor fint jeg synes det var der; litt grønt, palmetrær og kaktuser, ferskvann, varmt, ingen bekymringer (les hai), mye liv, vannskuter, fest og moro og bare god stemning. Jeg har mange flere bilder jeg vil vise, og det er sikkert og visst at jeg en dag skal tilbake hit!

Likes

Comments

exploring, foodlove

Heihei,

Ikke bare bare å skulle blogge når sola skinner 24 timer i døgnet og dagene suser forbi. Jeg vil så gjerne dele litt av opplevelsene mine her, men det blir nok å komme når jeg føler for det. Når jeg endelig har litt time-off så er dessverre søvn og serietitting prioritert hehe. De to siste dagene har jeg ikke gjort så mye annet enn å spise og trene faktisk, og det har vært deilig det og, men ser fram til nye eventyr senere idag!


Etter Shelly er ferdig på jobb drar vi til Lake Havasu City i Arizona! Temperaturen for i dag viser at det skal bli hele 46 grader. Det er faktisk helt sykt. Jeg er så glad for at vi har vann rett ved der vi skal bo, ellers hadde jeg nok smeltet vekk. En annen god nyhet for dagen er at det ser ut som huden min endelig har bestemt seg for å ta til seg litt farge, og ikke minst slutte å bli solbrent. Men 40++ solfaktor er nok fortsatt et must der vi skal. Nå må jeg få hoppet ut av senga og få pakket ferdig :)

Likes

Comments

exploring

Åå, i går var virkelig en perfekt dag! Meg og Shelly (vertssøster) sto opp tidlig for å dra på stranda i Ventura, og ikke overraskende så var været og stedet helt topp. Til tross for at det var en ganske steinete strand så var den utrolig sjarmerende. Vi så til og med delfiner! Jeg elsker palmetrær og alt annet som følger med California. Varme, blå himmel så langt en kan se, havet, sand mellom tærne og solkysset hud. Aah, det er balsam for sjela si det :)


Når det er så fint ute og man føler seg fin så blir det plutselig mye lettere å knipse litt bilder. Klarte selvfølgelig å glemme kameraet hjemme, ikke helt rutinert blogger enda haha, men min nye iPhone 7+ gjorde en ganske allright jobb spør du meg! Ellers var vi også innom noen outlet, så fikk hapset med meg noen godsaker til en billig penge! Det kommer jeg selvfølgelig til å vise senere, men akkurat nå tenkte jeg å legge meg ut i bakhagen og nyte 30 grader og sol mens jeg leser favorittboka mi :)

Likes

Comments

exploring

Heisann godtfolk :)

Det har blitt litt snaut med oppdateringer her inne, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! Jeg har allerede vært i USA i en uke, og føler at tiden flyr forbi. Enn så lenge har alt gått bra, og jeg storkoser meg med litt av vært! Tenkte å oppdatere dere om alt jeg holder på med og vise litt egenproduserte bilder snart, men vil først dele dette innlegget jeg skrev før jeg reiste. Her er litt av det jeg skal gjøre, og steder jeg skal dra mens jeg er her i statene!


//alle bilder lånt fra pinterest

California


Nærmere sakt The Antelope Valley, litt utenfor Los Angeles. Her skal jeg bo i litt over en måned. Jeg skal for det meste oppholde meg i mitt kjære hjem hvor jeg bodde året jeg var på utveksling, som faktisk er hele fem år siden! Jeg gleder meg så til å treffe vennene mine og ikke minst min amerikanske familie. Håper og tror det blir masse sol, palmetrær, varme, strandbesøk, shopping, is og mat på programmet. Jeg er nokså heldig som for lov å bo her mens familien jobber! Heldigvis greide vertssøster og ta seg litt fri, så vi skal blant annet på en mini roadtrip. Gleder meg så!


Nevada


Roadtrip til Las Vegas! Har avtalt på forhånd med noen kompiser at vi skal på roadtrip, og da foreslo de at vi kunne ta turen innom Vegas når vi like så godt var på veien. Det blir spennende å se om det er som på film og bildene. Kanskje jeg til og med er heldig og vinner noen hundre dollar eller to!


Arizona


The Grand Canyon har lenge stått på 'to-do' lista mi, så her er det ikke annet å gjøre enn å bare kjøre på. Det blir en del av roadtrippen med gutta, og vi tenker å ta det til slutt. En fin avslutning spør du meg :)


Lake Havasu City!
Det er nok ikke en hemmelighet at jeg er ganske gira på å få litt farge mens jeg er her nede. Vertssøster og meg tar derfor turen til Lake Havasu City som for tiden viser sol og opp mot 40 på gradestokken. Heldigvis skal vi bo i et Lake House og kan dermed hoppe ut i elva for en liten avkjøling når det passer oss! Calimom snakker også om vannskuter og små gåturer som visst skal være en fryd for øyet. Tydeligvis er også Lake Havasu et skikkelig 'sommer-party-sted' for alle unge, og flere av vennene mine skal faktisk der samtidig som oss. Det blir nok veldig kjekt - og varmt!


Likes

Comments

clothing

God sommer ♥


Etter en lang reise er jeg endelig på plass og sitter nå ute og nyter sola i de 30 varmegrader som er her i Cali. Deilig! Og med det vil jeg gjerne ha en aldri så liten giveaway i sammarbeid med elsaandrose.com hvor du kan vinne en valgfri bikini. Alt du trenger gjøre er å gå inn på instagrammen min og følge reglene. LYKKE TIL :)Likes

Comments

clothing, tankesurr

Hei hei,

Ville bare titte innom for å fortelle at det offisielt er sommerferie! Både meg og min bedre halvdel kan endelig senke skuldrene og nyte at vi faktisk har skolefri. Resten av dagen står rydding, pakking og feiring for tur. Jeg klarer nesten ikke begripe og fatte at jeg allerede på søndag reiser over Atlanteren. Tiden går så utrolig fort, og akkurat nå vet jeg ikke hvor jeg skal starte med tanke på å få alt i boks før avreise. Det eneste jeg egentlig har på plass er reiseantrekk, nemlig denne fineste kosedressen fra Nike. Det må være noe av det mykeste stoffet jeg har kjent på lenge! Bare se så fin :)


Ellers er jeg en smule stressa og litt utav kontroll, men med tidenes ferie å se fram til er det ikke så alt for gale likevel. Det gjelder om å nyte hver eneste dag, og sette litt ekstra pris på livet og personene i det. I dag er en fin dag for Lykkeloui :)

Likes

Comments