Hei hei,

Her er litt snapshots fra da jeg var på roadtrip i Las Vegas. Bedre sendt enn aldri? Las Vegas gikk for det meste i alkohol, spill, lys og masse gåing. Veldig spennende by å se og masse morro ting å finne på dersom man er en gjeng, men må si at jeg foretrekker strand å vann fremfor byliv hehe.


Ellers har jeg himla mange bilder på lager fra reisen, så det er bare å komme i gang med å forevige minnene her tenker jeg. Det er nesten to uker siden jeg kom hjem fra statene, og har allerede vært i Tyskland i litt over en uke. I morgen går turen allerede videre til Paris, Frankrike. Telt og camping med null utstyr kan bli spennende! Ses forhåpentligvis om ikke så alt for lenge :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments


Akkurat nå så er livet i grunnen ganske så fantastisk. Jeg har det bra. Jeg er glad, og føler at det er litt mer energi til overs enn hva det har vært tidligere. Hvitt smil, mørk kropp og lyse hår på armene. Kanskje det ikke er helt sånn, men det er sånn det føles ut akkurat nå, og det føles veldig bra. Prikken over i'et hadde vært om min bedre halvdel kunne vært her med meg, men heldigvis er det bare en uke til vi ses igjen, og det skal bli ganske så fantastisk det og!


Bildene er tatt i Lake Havasu, og helt ærlig - jeg har alltid sverget til California og strendene som følger med, men etter å ha besøkt Havasu i Arizona må jeg nesten gi meg litt. Det er vanskelig å sette ord på hvor fint jeg synes det var der; litt grønt, palmetrær og kaktuser, ferskvann, varmt, ingen bekymringer (les hai), mye liv, vannskuter, fest og moro og bare god stemning. Jeg har mange flere bilder jeg vil vise, og det er sikkert og visst at jeg en dag skal tilbake hit!

Likes

Comments

Heihei,

Ikke bare bare å skulle blogge når sola skinner 24 timer i døgnet og dagene suser forbi. Jeg vil så gjerne dele litt av opplevelsene mine her, men det blir nok å komme når jeg føler for det. Når jeg endelig har litt time-off så er dessverre søvn og serietitting prioritert hehe. De to siste dagene har jeg ikke gjort så mye annet enn å spise og trene faktisk, og det har vært deilig det og, men ser fram til nye eventyr senere idag!


Etter Shelly er ferdig på jobb drar vi til Lake Havasu City i Arizona! Temperaturen for i dag viser at det skal bli hele 46 grader. Det er faktisk helt sykt. Jeg er så glad for at vi har vann rett ved der vi skal bo, ellers hadde jeg nok smeltet vekk. En annen god nyhet for dagen er at det ser ut som huden min endelig har bestemt seg for å ta til seg litt farge, og ikke minst slutte å bli solbrent. Men 40++ solfaktor er nok fortsatt et must der vi skal. Nå må jeg få hoppet ut av senga og få pakket ferdig :)

Likes

Comments

Åå, i går var virkelig en perfekt dag! Meg og Shelly (vertssøster) sto opp tidlig for å dra på stranda i Ventura, og ikke overraskende så var været og stedet helt topp. Til tross for at det var en ganske steinete strand så var den utrolig sjarmerende. Vi så til og med delfiner! Jeg elsker palmetrær og alt annet som følger med California. Varme, blå himmel så langt en kan se, havet, sand mellom tærne og solkysset hud. Aah, det er balsam for sjela si det :)


Når det er så fint ute og man føler seg fin så blir det plutselig mye lettere å knipse litt bilder. Klarte selvfølgelig å glemme kameraet hjemme, ikke helt rutinert blogger enda haha, men min nye iPhone 7+ gjorde en ganske allright jobb spør du meg! Ellers var vi også innom noen outlet, så fikk hapset med meg noen godsaker til en billig penge! Det kommer jeg selvfølgelig til å vise senere, men akkurat nå tenkte jeg å legge meg ut i bakhagen og nyte 30 grader og sol mens jeg leser favorittboka mi :)

Likes

Comments

Heisann godtfolk :)

Det har blitt litt snaut med oppdateringer her inne, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! Jeg har allerede vært i USA i en uke, og føler at tiden flyr forbi. Enn så lenge har alt gått bra, og jeg storkoser meg med litt av vært! Tenkte å oppdatere dere om alt jeg holder på med og vise litt egenproduserte bilder snart, men vil først dele dette innlegget jeg skrev før jeg reiste. Her er litt av det jeg skal gjøre, og steder jeg skal dra mens jeg er her i statene!


//alle bilder lånt fra pinterest

California


Nærmere sakt The Antelope Valley, litt utenfor Los Angeles. Her skal jeg bo i litt over en måned. Jeg skal for det meste oppholde meg i mitt kjære hjem hvor jeg bodde året jeg var på utveksling, som faktisk er hele fem år siden! Jeg gleder meg så til å treffe vennene mine og ikke minst min amerikanske familie. Håper og tror det blir masse sol, palmetrær, varme, strandbesøk, shopping, is og mat på programmet. Jeg er nokså heldig som for lov å bo her mens familien jobber! Heldigvis greide vertssøster og ta seg litt fri, så vi skal blant annet på en mini roadtrip. Gleder meg så!


Nevada


Roadtrip til Las Vegas! Har avtalt på forhånd med noen kompiser at vi skal på roadtrip, og da foreslo de at vi kunne ta turen innom Vegas når vi like så godt var på veien. Det blir spennende å se om det er som på film og bildene. Kanskje jeg til og med er heldig og vinner noen hundre dollar eller to!


Arizona


The Grand Canyon har lenge stått på 'to-do' lista mi, så her er det ikke annet å gjøre enn å bare kjøre på. Det blir en del av roadtrippen med gutta, og vi tenker å ta det til slutt. En fin avslutning spør du meg :)


Lake Havasu City!
Det er nok ikke en hemmelighet at jeg er ganske gira på å få litt farge mens jeg er her nede. Vertssøster og meg tar derfor turen til Lake Havasu City som for tiden viser sol og opp mot 40 på gradestokken. Heldigvis skal vi bo i et Lake House og kan dermed hoppe ut i elva for en liten avkjøling når det passer oss! Calimom snakker også om vannskuter og små gåturer som visst skal være en fryd for øyet. Tydeligvis er også Lake Havasu et skikkelig 'sommer-party-sted' for alle unge, og flere av vennene mine skal faktisk der samtidig som oss. Det blir nok veldig kjekt - og varmt!


Likes

Comments

God sommer ♥


Etter en lang reise er jeg endelig på plass og sitter nå ute og nyter sola i de 30 varmegrader som er her i Cali. Deilig! Og med det vil jeg gjerne ha en aldri så liten giveaway i sammarbeid med elsaandrose.com hvor du kan vinne en valgfri bikini. Alt du trenger gjøre er å gå inn på instagrammen min og følge reglene. LYKKE TIL :)Likes

Comments

Hei hei,

Ville bare titte innom for å fortelle at det offisielt er sommerferie! Både meg og min bedre halvdel kan endelig senke skuldrene og nyte at vi faktisk har skolefri. Resten av dagen står rydding, pakking og feiring for tur. Jeg klarer nesten ikke begripe og fatte at jeg allerede på søndag reiser over Atlanteren. Tiden går så utrolig fort, og akkurat nå vet jeg ikke hvor jeg skal starte med tanke på å få alt i boks før avreise. Det eneste jeg egentlig har på plass er reiseantrekk, nemlig denne fineste kosedressen fra Nike. Det må være noe av det mykeste stoffet jeg har kjent på lenge! Bare se så fin :)


Ellers er jeg en smule stressa og litt utav kontroll, men med tidenes ferie å se fram til er det ikke så alt for gale likevel. Det gjelder om å nyte hver eneste dag, og sette litt ekstra pris på livet og personene i det. I dag er en fin dag for Lykkeloui :)

Likes

Comments

Dagene har gått i ett siden fredag. Det som føles ut som evigheten av lesing er heldigvis over om mindre enn 12 timer. Det er rart å tenke på at noe som har bekymret meg og stresset meg i flere dager kommer til å være over før jeg vet ordet av det.

Jeg synes det har vært vanskelig å lese på denne siste eksamen. Den ene delen av faget jeg skal ha eksamen i interesserer meg svært lite, og jeg vet jeg ikke har lagt inn nok timer i faget til å fortjene en god karakter om det er lov å si. Den andre delen derimot er noe jeg har lyst å gjøre det godt i, noe jeg vil ha toppkarakter i, men jeg føler bare ikke jeg er klar for det. Siste innspurt har aldri vært noe for meg, jeg mister liksom litt lesegnisten og vil bare ha ferie. Det er vell den følelsen jeg ikke liker nå; jeg vil, men jeg vil ikke nok. Jeg føler meg både stressa og pressa, og en smule giddelaus. Slitsomt, men sånn er det.


Er det en ting jeg vet så er det at kl. 12:00 i morgen er alle bekymringer borte uansett hvordan det gikk! Da er det endelig sommerferie! Jeg har noen herlige ting som kom i posten i dag som jeg gjerne vil vise fram, og det er ikke en hemmelighet at kameraet har blitt lagt på hylla denne helgen. Det liker vi ikke!


På søndag reiser jeg til USA og etter det kommer nok dagene til å gå i ett! Jeg gleder meg. Gleder meg til fest og morro, mange gøye opplevelser, mange fine bilder og det å bare nyte ferien. Herregud så godt det skal bli.


Lykke til på eksamen til meg selv, og lykke til alle andre som trenger det ♥

Likes

Comments

I dag må være den fineste morgen.


Sol, god frokost, masse energi og et smil rundt munnen.

Likes

Comments

God onsdag ♥


Tenk at vi allerede er halvveis i uka? Tiden går jammen meg fort. Før jeg vet ordet av det sitter jeg på flyet til USA og er ferdig med alt som heter skole og eksamener. For en gledens dag det skal bli og gjøre noe annet enn å bare stå opp og lese. Beklager litt kjedelige og ensformige bilder og innlegg her inne, men sånn blir det når man ikke har så god tid som man skulle ønsket. Døgnet trenger definitivt flere timer, og hodet mitt flere hjerneceller hehe.

Over ser dere min 'weekly planner' for denne uka. Greit å ha litt system og lister å krysse av! Synes også det er utrolig herlig å få litt utløp og frihet når det kommer til tegning. Denne lille saken er helt min egen, og det liker jeg :)

Likes

Comments