Postad i: Paris

I mitten på November förra året drog jag och Angie till Paris för en kort weekend. Vi bodde hos vår vän Ramon som då studerade där och som kom att bli vår personliga guide haha. Det var fyra intensiva dagar men vi hann se det mesta. Som Ni ser så hade vi dock otur med vädret då det mer eller mindre regnade alla dagar vi var där. Sen sprack molnen självklart upp samma dag vi tog flyget hem. Aja, Paris var som förväntat en sjukt vacker stad, smutsig, men väldigt vacker. Kommer definitivt åka tillbaka dit, då på våren eller sommaren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Postad i: Musiktips

Musiken är en stor del av mitt liv. Den är med mig vad jag än gör, var jag än är. Älskar att klicka mig runt på YouTube, Soundcloud och så vidare och upptäcka "ny musik". Här nedan finner ni några låtar som har gått på repeat den senaste månaden.


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Hejjjjjj gänget (lol, i detta nu så är det ingen som vet att den här bloggen existerar)! Jag, Lydia, har bestämt mig för att ge det här med bloggandet en ny chans efter ett års uppehåll. Tidigare har jag bloggat på blogg.se där jag sedan år 2009 har skrivit främst om min vardag men även tipsat om låtar som faller mig i smaken samt försökt dela med mig av mina tankar. Tanken med denna blogg är väl detsamma, jag delar med mig av min vardag och lite annat jag har i huvudet. Jag älskar ju att skriva av mig och bloggen har under en period i mitt liv funkat som min personliga dagbok som jag har delat med mig av till mina vänner.

Tänkte att jag kort kunde presentera mig själv lite. Lydia, 22 år från Stockholm. Arbetar för tillfället som barista/säljare på en yoghurt bar norr om Stockholm. Planen är att så snart som möjligt påbörja ett nytt jobb innan jag förhoppningsvis börjar plugga i höst. Vad jag vill plugga är ännu inte helt säkert, jag är fortfarande lite kluven med vad jag vill jobba med i framtiden, men jag tror jag vet vart jag vill börja. Känner mig väldigt motiverad! Mer om det en annan gång! Ägnar annars min fritid till att träna, umgås med familj, vänner och pojkvän. Älskaaaaar förresten att resa och upptäcka nya ställen! Har haft turen att göra det några gånger under mitt liv och hoppas innerligt att det blir fler bokade resor snart!
Det var väl det jag hade att säga om mig och min tillvaro just nu haha, sjukt imponerande va? Nä men jag tror nog att ni kommer att kunna bilda en egen uppfattning om mig så småningom.

LydiaLikes

Comments