vardag

Idag består min dag av studier. Håller just nu på att lära mig hur APA-referenssysstemet fungerar. Det är en mall på hur man refererar till texter i vården. Lite klurigt eftersom att man aldrig arbetat med systemet tidigare, men det är absolut inte omöjligt! Har läst deras mall och arbetar just nu med några uppgifter som ger en hel del klarhet.
Råkade ta en lite för lång paus dock och pratade med min pojkvän i Filippinerna, han är där och jobbar till mars så det enda sättet vi håller kontakt nu är just genom telefon, så vi pratar dagligen. Vi pratar om allt mellan himmel och jord! Det är alltid lika kul att få prata med honom. Även om vi inland inte säger så mycket så är det väldigt lugnande i min just nu dagliga stress. Att bara få den lilla kontakt betyder så mycket.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vardag

Senaste veckan har varit tuff. SM i år gick inte som planerat, jag kom till final, men sedan blev det helt fel. Men sådant är väl livet, väldigt bra motstånd som det gick väldigt bra för! Himla kul! Tråkigare att det inte gick riktigt lika bra för en annan. Men men... drog med mig lite ryggont hem iallafall. Alltid något... haha.

skolan har dragit igång nu. Tre dagar av intensiv inlärning av program, lokaler, hur högskolan fungerar, studieplaner, osv osv har gjort ett totalt kaos i huvudet! Men det ska väl klarna upp sig i sinom tid. Imorgon har vi föreläsning igen, då ska det börja mer på riktigt som jag uppfattat det. Kommer bli så kul!

Mitt i denna stress och deppighet gick såklart kyl och frys sönder. Allt var bara att kasta. Vilket bidrog till min nuvarande magkatarr. Kom hem från Helsingborg och möttes av ett larmande kylskåp. Verkligen uppmuntrande... ringde vaktmästarna och dom kom med en reserv kyl, å skulle laga mitt dagen där på. Sen när jag kommer hem från skolan en dag senare så piper frysen, då var allt tinat och hela lägenheten luktade illa. Höll minst sagt på att bli galen! Men nu ska jag få ett nytt kyl/frysskåp, så det är väl bra antar jag...

Nu ska jag rycka upp mig å försöka sova ordentligt och bli på bättre humör, efter jag fick kräka ur mig lite, ursäkta. Men det var väl behöverligt.

Likes

Comments

min tävling

Det sista passet inför SM är klart, lätt kastning samt lite sprint. Känner mig väldigt laddad och jag vet att helgen kommer bli grymt kul oavsett hur det går. SM är alltid en fantastisk tävling! Otroligt bra arrangerat och alltid lila kul att träffa alla tränings och tävlingskompisar. Finns så bra personer man träffar allt för sällan på grund av avstånden.
Så nu, Helsingborg imorgon kommer jag!

Likes

Comments

vardag

Sitter ute på balkongen och förbereder lite inför mina kommande studier, sköter lite mail, samt går igenom alla lägenhetsannonser i Falun för den 1000 gången. Att kunna sitta ute på balkongen är något jag uppskattar, allt känns mycket lättare utomhus!
Och det här med lägenhet är inte lätt, med just balkong som det största problemet. Nästan ingen lägenhet har balkong ju. Men sen vill jag också flytta till Falun pronto, så antar att man får ta det man får och det man trivs med i övrigt.

Likes

Comments

min tävling

Idag är det 4 dagar kvar tills det är dags att stå på arenan i Helsingborg på friidrottsSM. Vi har kval på lördagen sedan förhoppningvis final på söndagen. Såhär nära inpå smyger nervositeten sig på när man tänker på det. Men jag känner mig oftast lugn och taggar till nära inpå.
Igår tränade jag mina sista lite tyngre pass. Resten av veckan följs med lättare och explosivare träning och smidighet och vila. Ska fixa ihop en skön spellista på spotify som kommer gå på repeat tills SM är över. Att tävla SM är alltid lika kul! Det kommer bli så fantastiskt roligt!

Likes

Comments

Välkomna finaste! Mitt namn är Lydia, jag är 23 år och är bosatt i Mora, men letande efter boende i Falun. Jag är antagen på Högskolan Dalarnas elitsatsning inom friidrott och läser till sjuksköterska. Mitt största intresse är alltså diskus, en sport som medför stor variation i träningen, något jag älskar!

Jag är JSM trea 2016, SM fyra 2016 samt deltagit i juniorlandslaget, så min satsning ät inget annat än seriös. 2017 är mitt debut år som senior, vilket leder till nya utmaningar.

Här kommer jag blogga om min vardag som friidrottare och mitt diskuskastande, det kommer vara en del kost och hälsa samt lite vardag. Jag hoppas min blogg kan vara av intresse.

Likes

Comments